"Искам си нещата"

• 9 964
  • 262
  •   1
Отговори
# 150
Ебаси пича. Иска си стария телефон и недоизпръсканите шишенца от парфюми...ами върни му ги, халал да са му. При други условия,  бих те посъветвала да отпразнуваш повода и на  великото предаване на кашона с носени дрехи и морално остаряла техника да поканиш малко близки и приятели.  В сегашната ситуация може просто да му споделиш, че поведението му на изпроводяк те кара да ти се повръща- с повече късмет ще му върнеш и храната, дето те е черпил. Аман от мунчовци, не бъди и ти муня и си му дай всичко, дето ти напомня за безрезервната му любов.

# 151
  • Далече, далече
Смачкай на топка всички непрани вещи и ги сложи в една чанта. Да си рови и да си ги описва.
На предаването покани роднини и приятели, но ги инструктирай предварително да го коментират какъв мухльо е.

# 152
Частните партита с до 15 души са позволени, та може да спретнат тържествено предаване на нещата.

# 153
  • Далече, далече
Може да го покани лично да си вземе боклуците. Когато дойде, да отворят шампанското с приятели и роднини, и да кажат на висок глас, че ще празнуват раздялата им. Би му приседнало след първоначалния ступор.

# 154
А за какво несходство в характерите става дума? Даже не сте живели заедно, че кой знае какви несходства да си откриете? Той има ли ти личните данни, че да ти прати призовка?

Иначе на мен не ми изглежда много да е наранен, да те търси, да възстановява хардове и да те преследва. Нали по негова инициатива е раздялата. Просто е практичен и си иска вещите за нещо/някоя, а ти не му трябваш повече.

# 155
  • Далече, далече
Бил е пиянде, а тя не е одобрявала.
Не знам коя жена би приела за подарък нещо, което е ползвано преди нея от друга.

# 156
  • София
Не знам, аз не бих вложила толкова време и усилия да се занимавам с такъв. Събирам каквото намеря и му го пращам по куриер, без церемонии. Трудно ще ме съди, все пак трябва да докаже, че нещата са негови и че аз съм ги взела без негово съгласие.

# 157
Специално козметиката и дрехите няма да могат да се ползват от следващата мацка. Докато за телефона със сигурност се знае, че е на негово име (апаратът е негов). Лаптопът може да го е купил също на свое име. Авторке, лесно можеш да провериш.
Все пак може би някои неща да е донесъл и оставил за ползване в нейното жилище. Просто се чудя какво се има предвид под "самое подарил". Може би тези неща всъщност не ги е подарил, а оставил за ползване.

# 158
Проблемът като цяло е на авторката - най-голямата глупост, която жена може да направи, е да приема подаръци от гаджета. На гаджетата се взима кеша и сама си купуваш каквото искаш - после лаптопа и телефона ще са си твои и няма да ти ги търсят. Малко като мацките с джиповете и пентхаусите под наем. Хубава работа, ама са чужди.

То е ясно, че някой льольо, дал някога си 5 бона за лаптоп, ще си иска лаптопа, щото е на негово име и щото вече не му се вижда да си струва. Ама ако ти беше дал 5 бона кеш, нямаше и да се сети да си ги иска.

# 159
Бил е пиянде, а тя не е одобрявала.
Не знам коя жена би приела за подарък нещо, което е ползвано преди нея от друга.

Да де, тя не одобрявала, обаче той я е зарязал. Сигурно е решил, че тя не му подхожда, след като не пие (изобщо или колкото него).

А как мислиш, че ще разбере жената, след като говорим за употребявани телефон и лаптоп? Че то и тези спокойно може да са ползвани преди това от друга и после да си ги е прибрал и да ги е подарил на новата като старите му телефон и лаптоп.

# 160
Не съм чела другите отговори, а Мухльото/без извинение/ как ще ти върне загубеното време,емоции и нерви с него?🤔😈
Нищо,нямаше да му върна, щях да ги изхвърля и да го разнасям на всички приятели и познати каква дребна душа е....

# 161
  • Далече, далече
На дрехи, обувки и козметика им личи, че са ползвани.
Не знаех, че има такива пропадляци като този

# 162
Леле, колко мелодраматично - изгубеното време, емоции и дрън-дрън... Такъв е животът, времето си тече, емоции е нормално да има. Освен тя да му подари нещо, че я е зарязал и е прекратил губенето на време и емоции с него.

Ама Светлана Гущерова май ползва обзавеждането и дрехите на Мара.

# 163
  • Пловдив
Мара се оплака, че Гущеров-син и нарязал дрехите на изпроводяк.
А и може да не носят един размер.
За дрехите говоря, обзавеждането може и да се ползва, ако Светлана не е поискала чисто ново.

# 164
Мара се оплака, че Гущеров-син и нарязал дрехите на изпроводяк.
А и може да не носят един размер.
За дрехите говоря, обзавеждането може и да се ползва, ако Светлана не е поискала чисто ново.
Егати и грубата селска проява. Пак ми се смейте, когато ви разправям, че ме кефи да съм простолюдие, гледайки какъв елит имаме.

Общи условия

Активация на акаунт