"Искам си нещата"

• 9 947
  • 262
  •   1
Отговори
# 180
  • Далече, далече
Започвам да се чудя какво правят мъжете с използваните и върнати женски дрехи.

# 181
Аз си изказах вече мнението за връщането, но понеже се спомена, че лаптопа и телефона пазят информация.
За телефона:
Пишеш в Гугъл модел и марка телефон и  Hard reset.
Чистиш по описаният начин и повече не го пипаш.

За лаптопа
Тук е малко повече работа, зависи от операционната система. Ако не е Уиндоус, те съветвам да намериш някой Тех-гай около теб.
Ако е Уиндоус, взимаш инсталационният диск, най-добре е на XP, защото там опциите ги има без да ровиш навътре. Когато стигнеш да те пита на кой диск да инсталира, има опцията Форматиране на диск. Това е директно форматиране в дълбоките файлове, не е като да го форматираш от самата ОС. Форматираш оттам всичко. Няма как да се възстанови нищо, защото вече няма нищо. След това може и да прекъснеш процеса и да му го върнеш направо гол, без ОС. Няма как да ти придиря, че не работи, защото реално не си увредила устройството, а само си го форматирала. Бонус е, че ако не разбира от тези неща, ще му се наложи да плати на някой да му инсталира ОС.

Слагаш ги на дъното на кашон и телефона и лаптопа, натрупваш отгоре парфюми, червила, кремове, по-едри дрешки и обувки, най-отгоре слагаш гащите и му се обаждаш да те чака с двама-трима приятели (и ти си вземи някое яко момче да ти пази страх) и отиваш със списък, караш ги да отварят и гледат дали всичко е вътре.
След това го режеш завинаги и си правиш едно (предлагам виртуално, заради обстановката) парти, че си се отървала.

# 182
А авторката нищо ли не му е подарявала? Някак не е логично.
Не бих си оставила никаква вещ от този човек. Безмълвно и достойно бих си ги върнала.
Някои неща са ми по-важни от вещи, които мога да си купя сама.

# 183
Бе, най-добре се оплачи на приятелите му - не стига, че трябваше да имитирам оргазми, ами ся и подаръците трябва да върна. Joy

# 184
Представям си да й беше платил/ подарил брекети или ринопластика.

# 185
  • Варна
А силикон в бюста? Сигурно щеше да го иска за следващата. Що да отива зян.

# 186
Навремето бившата ми като си поиска едно по едно нещата от апартамента ми, които беше донесла докато бяхме заедно, какво трябваше да направа? Да са таковам у кухата глава, че и ги върнах, трябваше още тогава да се регистрирам в бг-мама, да се науча на акъл.
Иначе все пак съм на мнение, като си иска нещата, хвърляш ги и да се маха. Сега който е за един лаптоп, телефон или някакъв друг подобен подарък, разбирам да се запъва, мен обаче такива неща не са ме впечатлявали, за тва съм гледал да се отървавам от всичко свързано с бившата.

# 187
  • София
Пишеш, че бившата ти СИ е поискала нещата. Нейните явно. Тук става дума за нейни вещи, които той уж й е подарил по различни поводи. Той не иска свои вещи, а неща, които тя ползва.
Телефонът, ако го плаща той, направо да го спира, но апаратът е подарък.

# 188
Има разлика между това да си прибереш вещите при раздяла, било то и декорации за дома, които си купил/а, и това да си поискаш подаръците обратно.

# 189
До колкото виждам от заглавието на темата, пише "искам СИ нещата". Не съм чел 15 страници да видя пояснила ли е дали става въпрос за подарък, изрично упоменат като такъв или просто неща дадени да ги ползва.

# 190
Във второто изречение на първият пост в темата е зададен въпросът, който се обсъжда.

# 191
Аз бих събрала приятелската си група да почерпя от какво комплексирано същество съм се отървала. Направил ти е услуга, навреме сте се разделили, без кой знае колко щети за теб, освен няколко дрънкулки. Връщай всичко и никакви контакти повече с такъв.
Типично мутренско поведение и отношение към жената. Не го боли, че се разделя с любима жена, а че харчил пари по нея и трябва всичко да му се възстанови. Наистина се чудя как не е представил и касовите бележки от заведения, ако те е водил и черпил.. И какво ще ги прави тези подарени, но ползвани вещи? На следващата за временно ползване?
Аз такъв бих го попитала към коя инстанция да се обърна, за да си възстановя психическите щети и как да върна времето назад, че да не бях губила месеци и години с такъв тип, но няма да разбере.. Затова най-добре без никакви обяснения, събираш всичко и възможно най-делово предаваш.
Наистина има и жени използвачки, които ме отвращават, но такива мъже само по лична карта друг тип жена и не заслужават. Ще си намери майстора и той!

# 192
Това е смешно. Нека ти върне времето прекарано с него, и ти ще му ги върнеш.

# 193
  • София
Синът ми е на 8 и някъде към 3-годишна възраст започнах да му обяснявам някои фундаментални неща като това, че за подарък не се пита колко струва, не се иска обратно и не прдаряваш вещи, за които после има вероятност да ти е супер мъчно, че си ги дал.
Допускам, че лирическият герой е по-възрастен от сина ми. И искрено се надявам да се справя по-успешно с възпитанието.

# 194
Папи, да не вземе и оргазмите да си поиска обратно, че тогава какви ще ги къдрим тук, не ми се мисли Sunglasses
Бе, най-добре се оплачи на приятелите му - не стига, че трябваше да имитирам оргазми, ами ся и подаръците трябва да върна. Joy

Общи условия

Активация на акаунт