Модни тенденции в прическите и всичко за косата Тема 18 В очакване на пролетта... :)

• 61 314
  • 745
  •   1
Отговори
# 105
Харесвате ли прическа на степени?

И въпрос към жените с такъв тип бретони - всеки път ли фризьор ви ги оформя? Това за моя бретон (същия на снимката) означава всеки месец, ама фризьорката ми взима по 30лв .... за две кръц-кръц 30лв, мне.

Това, което не харесвам в косата си е, че е просто дълга коса на черта, кафява. Не изглежда като прическа. Да, къдря я, изправям я... но пак седи като просто една дълга коса на черта. Та, да се върнем на въпроса - какво мислите за степените и вашите прически какви са?
И аз като теб...няколко години я пусках и изравнявах, сега ми писна, не ми харесва вече и точно тази прическа харесах и смятам да я кръцна скоро

# 106
  • София
Аз съм с естествено права коса с тънък косъм и на степени ми стои зле.
Някак си поради тънкоста на косъма не си лимат етажите и при мен не стои добре.
Ще ми е интересно някой с тънък косъм да сподели как е при него?

# 107
На етажи (степени) ми отива най-много и съм била най-дълго с тази прическа, но в момента и аз съм на черта и не съжалявам. Тази етажна прическа си е капризна, пак си трябва оформяне. Също така доста зависи дали косата е тънка или гъста. Моята коса е гъста и бухнала и седи добре, но на тънка не ми харесва особено, сякаш косата изглежда "още по-малко"

Последна редакция: нд, 28 мар 2021, 22:23 от Lale_Lili

# 108
  • Някъде там
Много харесвам прически на черта.

Съжалявам, че миналата година си правих експерименти и я правих на етажи, по трудно я поддържам когато е на етажи.

Оформена черта с дълъг бретон, много го харесвам.

# 109
И аз харесвам черта. Бях на етажи предишният път, когато беше актуално, но е много трудно за подръжка. Изправям, дърпам и при малко по-важно време пак си се навива на където си иска.

# 110
Миналия месец се направих на етажи заради кичурите около лицето, които не могат и не могат да пораснат и да са равни с останалата част на косата. Не знам съжалявам ли... Когато успея да се издухам хубаво без да имам подвити навътре краища се харесвам, когато обаче около лицето се подвие навътре, съм точно като селска девойка. Ей тогава наистина съжалявам!
Опитах се да си направя букли с четката и наистина се харесах, но прическата се задържа около час и се изправи

# 111
Аз харесвам хубава коса на черта.
Анастасия, твоята е точно такава и много ти отива.
Преди години бях на етажи, но много трудно за подръжка. То изправяне, то скубане и накрая пак се подвива на където ѝ е кеф.

И аз идвам с един бърз въпрос. Боядисах се с wella koleston perfect me+ 4/00. Цветът е хубав, лъскав, но косата ми никаква я няма. Като я събера са по-малко от два пръста. От горе имам много нови растежи, като кошница съм, но дължините рехави..
Някой от новите косички вече са по педя, стигат горе-долу до ушите ми.
Трябва да реша бързо дали косата ми би изглеждала по-добре ако я подстрижа така

Ако го реша още утре сутринта ще я отрежа.
Мисля, че така евентуално по-бързо ще се подравнят новите растежи с останалата коса и няма да си личи колко е рехава.

# 112
Много ми харесва тази прическа! 😍

# 113
  • Deutschland
Аз от две три години съм на черта. В България ме правят с машинка, в Германия с ножица. Ако не видя скоро час при фризьор, мъжа ми ще се пробва с неговата машинка, че порасна доста от последния път

# 114
Отказах се. Сетих се колко трудно ми беше оформянето. За сметка на това преди малко се подстригах импулсивно 😀 ММ взе от дължината, а аз си я скосих където е много рядка. Ами добре се получи. Е, не е косата която съм свикнала да имам, но все някога тези растежи ще стигнат до долу. За сега положението е що годе приемливо.

# 115
Момичета гледам, че коментирахте четките. Много пъти съм се мъчила да се правя по този начин и не мога. Не ми е удобно в едната ръка четката в другата сешоара. Затова искам някаква комбинирана да си взема. Имате ли мнение и опит с такъв тип четки-сешоар? Препоръчайте нещо?

# 116
На Rowenta са много удобни и правят прекрасна коса.
Важно е да се знае, че четката се използва на 70-80% изсъхнала коса, че иначе ще имаш да се сушиш 5 часа.

# 117
Момичета гледам, че коментирахте четките. Много пъти съм се мъчила да се правя по този начин и не мога. Не ми е удобно в едната ръка четката в другата сешоара. Затова искам някаква комбинирана да си взема. Имате ли мнение и опит с такъв тип четки-сешоар? Препоръчайте нещо?
Аз имам на Ровента. Много бързо и хубаво се правя с нея. Може да се върти, може и не. Косата ми става обемна и лъскава. Няма да съжаляваш Simple Smile. Има май доста модели, моята е по - скъпичка, но си заслужава.

# 118
  • София
Някой боядисвал ли се е с Фито? Заслужава ли си ?

Загледала съм цвят 4МС

# 119
Показаната етажирана прическа е в този привлекателен вид, защото е издухвана със сешоар и обла четка. Има си техника, за да добие този вид, май се казваше начупен сешоар. Правили са ми косата така, зор си е. И ако косата е права и остра като моята, държи точно половин час. Аз не харесвам етажи, кошмарни са за моята коса. Колкото и да оформям, винаги някой етаж щръква в някаква странна посока, а хем е права. От 2 години се мъча да я направя на черта и ми предстои последно скъсяване, за да се получи.

Общи условия

Активация на акаунт