Модни тенденции в прическите и всичко за косата Тема 18 В очакване на пролетта... :)

• 61 301
  • 745
  •   1
Отговори
# 90
  • София
А каква е изходната позиция? Simple Smile
Моята е доста по-дълга и се къдри. С няколко минавания няма как да изглежда така. За мене е важно краищата да са много добре оформени - прави, изтеглени.

Не мога да кажа как ще е за къдрава коса, моята е тънка, леко чуплива. Ако искам супер подредено, използвам преса.  Целта ми е жива и блестяща коса, не търся подреденост.

Загледайте корена, там има доста стърчащи, точно заради големия диаметър на четката, няма как корена да е идеален, за там съм взела 25мм, но с този хоум офис, рядко влиза в действие, за пред камера няколко дръпвания с голямата четка са ми достатъчни Mr. Green

# 91
  • SF
Аз търся ефекта на "право като клечки" и ще купя точно такава четка, за да оформям и краищата. В момента съм с метална и те стоят някак пухкави. Хем са прави, хем са "свободни".

# 92
Аз моята не я изправям понеже не мисля че ми отива, но мога да дам съвет да погледнете и видеа в Youtube. Има много полезни. Там листват и диаметъра на четките, показват и правилна техника за прическата която искате да постигнете. Аз от там черпя информация освен и от тук разбира се.
Ще се радвам ако после споделите някое добро видео за изправяне, защото ми е любопитно как става с четка Simple Smile

# 93
Арлен имат безплатна доставка, чудя се серията за тънка коса или кремът от тъмно синята? Груба предполагам е дебел, жилав косъм, какъвто моя не е 😪

# 94
Каква безплатна доставка имат Арлен?
Някаква промоция ли? На мен нищо не ми излиза.

# 95
  • SF
Днес ще се разходя до Златна рибка и ще ви кажа дали работи.

# 96
Само физическите магазини на Златна Рибка работят. Тоест всичко извън моловете. Обявиха го още преди дни.

# 97
Каква безплатна доставка имат Арлен?
Някаква промоция ли? На мен нищо не ми излиза.
На емайла са ми пратили, с кодове Спиди или Еконт

# 98
  • Някъде там
Супер.
Поръчах си и това

# 99
Елена, ти доволна ли си от балсама, твоя беше от тъмно сините мисля🤔

# 100
  • София

Да, шампоана и балсама имам. На първото измиване ми бяха супер, на второто сякаш леко "тежки". Просто си е тежка хидратация, по натам ще си поръчам вероятно и светло синята серия.

# 101
  • Някъде там

Да, шампоана и балсама имам. На първото измиване ми бяха супер, на второто сякаш леко "тежки". Просто си е тежка хидратация, по натам ще си поръчам вероятно и светло синята серия.
Като аромат като старата Джойко ли е?
Много обичам аромата а старата Джойко серия.
Като приключа с денси солушън на виши и наличностите ми и стигна до редкен ще взема и един Джойко за да ги редувам.

# 102
  • София
Хм, аз нямам спомен до сега да съм имала Джойко , така че не мога да ги съпоставя.

Относно моята коса или ще я дръпна да стане още по светла и в съвсем друг нюанс, просто искам сивеещо, или ще я правя много тъмна с лек червен оттенък , от който така или иначе не мога да се отърва..

# 103
Хм, аз нямам спомен до сега да съм имала Джойко , така че не мога да ги съпоставя.

Относно моята коса или ще я дръпна да стане още по светла и в съвсем друг нюанс, просто искам сивеещо, или ще я правя много тъмна с лек червен оттенък , от който така или иначе не мога да се отърва..
Направи второто. И аз съм като теб, не мога да се отърва от червения отенък и вече не се боря с него. Като си изсветли косата не те харесах и още тогава ти казах, че тъмното е твоя цвят, цветът на лицето ти изглежда свеж и бистър, подчертава очите ти и се съчетава чудесно със силни наситени цветове за дрехи. Това ми е направило силно впечатление.
Снощи се боядисах и боята не ме хвана този път. Имам жълто зелени кичури.

Последна редакция: нд, 28 мар 2021, 21:10 от Хелия

# 104
Харесвате ли прическа на степени?

И въпрос към жените с такъв тип бретони - всеки път ли фризьор ви ги оформя? Това за моя бретон (същия на снимката) означава всеки месец, ама фризьорката ми взима по 30лв .... за две кръц-кръц 30лв, мне.

Това, което не харесвам в косата си е, че е просто дълга коса на черта, кафява. Не изглежда като прическа. Да, къдря я, изправям я... но пак седи като просто една дълга коса на черта. Та, да се върнем на въпроса - какво мислите за степените и вашите прически какви са?

Общи условия

Активация на акаунт