Модни тенденции в прическите и всичко за косата Тема 18 В очакване на пролетта... :)

• 61 277
  • 745
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте момичета 🤗
От скоро ви чета. С дълга коса съм в момента, още не е боядисвана никога. Скоро ми предстои да я скъсявам и даря. Нямам вече търпение. Ще правя най-вероятно боб/каре. Много е тънка, няма обем. Когато си направя някоя друга "вафла" в корените,става ок. Но виждам че ползвате и спрейове за тази цел.    Лола, разгледах твоите но искам за начало нещо една идея по-бюджетно. Не искам да е шампоан.

Правя си почти преде всяко миене маслена маска. Много съм доволна. За цъфтенето,нормално е при мен.

# 76
Спреят на Кюн има и малка опаковка, за проба:
 https://www.arlen.bg/product/9836/suh-teksturirasht-sprey-za-obe … -finish-75ml.html

Знам, че не са евтини, но друго до момента при мен не е работило, от дрогерията визирам.
Преди години на суха коса пръсках лак и духвах с топла струя сешоар, също ставаше хубав обем.

# 77
И моята коса само като види маша или преса цъфва веднага. Даже сигурно няма и нужда да ги ползвам, достатъчно е само да й ги покажа. Ха ха ха
Уча се сега с четката на Оливия Гардън и ще трябва да съм доволна с това което свърша със сешоара. Не съм се отказала нито от пресата, нито от машите, но ще си купя нови по-хубави, по-натам. Старите си отлежават в шкафа.

# 78
Според мен четката и сешоара са доста по-“неприятни” за косата, заради дърпането. Доколкото съм научила от ютюб, косата се накъсва страшно много при ресане/четкане и тн. Не ангажирам никого с мнението ми. Четката я използвам само да повдигна корена, без да дърпам.
Загледах се в снимките ми преди и след обезцветяванено и ужасно много ми залипсва моята коса. Не е цъфнала въпреки променената й структурата, но липсата на “живот” е осезаема въпреки всички грижи.

Последна редакция: пт, 26 мар 2021, 17:54 от MarilynM

# 79
  • София
Marilyn , на първата снимка е направо разкош Heart

Снимах се и аз днес с някакви филтри, за да променя нюанса на косата, то е ясно, че променя обаче и кожата и очите,  обаче гледам, гледам тъмното сякаш е по красиво. Изпъкват ми очите, контурира ми лицето сякаш, докато светлото ме прави безлични.

# 80
  • SF
Кайсия, и аз пих приорин - 2 месеца по 2 капсули на ден. Освен сега да купя една опаковка и по 1 капсула да пия още 2 месеца.
Не видях някакъв особен ефект, какъвто съм имала преди (растеше ми нова коса на кичури). Сега положенето е..... проскубано.

Препоръчайте ми добра четка за изправяне на косата със сешоар.
Златна рибка работи ли или я затвориха заради пандемията?

# 81
  • София
Кайсия, и аз пих приорин - 2 месеца по 2 капсули на ден. Освен сега да купя една опаковка и по 1 капсула да пия още 2 месеца.
Не видях някакъв особен ефект, какъвто съм имала преди (растеше ми нова коса на кичури). Сега положенето е..... проскубано.

Препоръчайте ми добра четка за изправяне на косата със сешоар.
Златна рибка работи ли или я затвориха заради пандемията?

Уникална, почти на 100% спрях пресата покрай нея. Този размер е само за изправяне. Никакъв шанс да се оскубеш с нея.
https://makeup.bg/product/442398/

# 82
Elena, определено с по-тъмната изглеждаш по-добре, някак по-свежа си. С по-светлото имаш уморен вид, не ти изпъква лицето.

# 83
  • Някъде там
Elena, тъмния цвят е твоя цвят.
Очите ти, излъчването ти, всичко се променя. И аз си харесах тъмен цвят.

# 84
И аз се харесвам с по- тъмен цвят. Светлите цветове ми придават по- уморено излъчване и видимо състаряват. Ама тези бели коси, които никнат бързо и блестят на тъмна коса много ме дразнят. Ето сега две седмици след боядисване светят белите корени, а не желая да се байцвам два пъти месечно Confused

# 85
Съгласна съм с nad_tab за четката на Оливия Гардън. Тя е по-дълга от всички останали (барела е по-дълъг и хваща повече коса) и на моята коса се представи доста добре. Получих я в сряда и веднага я пробвах. Купих си 45 инча, понеже и предната ми беше близко до този размер (43') а и ми се иска да си правя букли.
Моята я взех от Нотино за 25.99 лева. Сега й вдигнаха малко цената и е 26.50 и до края на седмицата има безплатна доставка при поръчка над 30 лева.
https://www.notino.bg/olivia-garden/ceramic-ion-speed-xl-chetka-za-kosa/
Ето и снимка на двете ми четки, старата и новата за да може да се види най-добре за какво говоря.
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 27 мар 2021, 09:09 от Lale_Lili

# 86
  • SF
Добре, чудесно, ще си я купя! Само трябва да избера диаметър. Косата ми е къдрава и дълга, а я харесвам права, без чупки или понякога с много леки чупки. Изправям я редовно, избягвам пресата, но сешоарът ми е пъв помощник.

# 87
Аз имам тази от декември месец. Тогава ми подариха и нов сешоар Philips moisture, уникална комбинация между двете. Не се пресушава косата. Пресата също я имам и тя е уникална. И сешоара и пресата "хидратират" косата. За тези пари трябва да са хубави Simple Smile все пак. Обаче сега мисля да си взема и по - голям диаметър от тази която вие показахте. Косата в момента ми е 4-5 пръста под раменете.

# 88
  • София
Моята е до раменете, ето как става буквално с няколко минавания с четката с големия диаметър.

# 89
  • SF
А каква е изходната позиция? Simple Smile
Моята е доста по-дълга и се къдри. С няколко минавания няма как да изглежда така. За мене е важно краищата да са много добре оформени - прави, изтеглени.

Общи условия

Активация на акаунт