Модни тенденции в прическите и всичко за косата Тема 18 В очакване на пролетта... :)

• 62 148
  • 745
  •   1
Отговори
# 600
Я да попитам, че така и така се разви дискусия късо-дълго..
Момичетата с късата коса как тренирате? Моята коса е до средата на гърба и винаги тренирам на стегната конска опашка. Никак иначе не ми е удобно.
Направих си едно дълго каре миналото лято и се измъчих ... това няма връзване. Връзвам и половината коса пада и врата ми пак в коса...

# 601
  • Някъде там
Връзвам си косата на мини опашка.
Удобно ми е, нямам проблеми.

# 602
  • София
Абсурд да тренирам с такава опашка аз, но то зависи и от тренировката де. След 5 бърпита ще имам коса навсякъде 😂. Аз като цяло имам проблем с връзването на косата, при по интензивно кардио винаги ми пада ластика, независимо какъв е той. Държи ми само отгоре на главата стегнато топче/кок. Това винаги ми е драма до като тренирам, все връзвам и превързвам косата…

# 603
Да... тази опашка е за йога. 😆
Аз няма как да съм с такава.
Иначе, Мишчице, пробвай с тия ластички, които са като къдрава тел като форма. При мен опашката не мърда при бърпита, скокове и деуг тип интензивно натоварване.

# 604
Аз вече имам достатъчно дължина за да я връзвам на мини опашка. И пак най-долните пластове ми падат, но не ме пречи.

# 605
Като ми е била по-къса косата слагах и лента , която да спира късите коси, които излизаха от ластика.

# 606
  • Някъде там
Да... тази опашка е за йога. 😆
Аз няма как да съм с такава.
Иначе, Мишчице, пробвай с тия ластички, които са като къдрава тел като форма. При мен опашката не мърда при бърпита, скокове и деуг тип интензивно натоварване.
За Йоафа или не факт, че успешно си тренирам с тази опашчица.
Държи ми и когато тичам в парка Simple Smile.
Когато е ниска и добре стегната нямам никакви проблеми.

# 607
На мен също ми харесва косата на Lolo , но не знам как да ги обясня , правят си по къси отпред  ,до гърдите или до ключицата ,като израстнал бретон ,лелел и като заметнат навън тия крайчета , гледка уникат. Връзването и на мен ми е проблем сега ,след еъртъча който правих ,подстригах доста и като вържа ,изглеждам като подстригана на "паничка" за тези които помнят ,хахах и се нервя, сега предстои един повод нямам идея каква прическа ще успея да скалъпя.

# 608
слагам една къса прическа, още не мога да свикна с това млад човек да си направи бяла косата.  Тази прическа се прави с обезцветяване до бяло и след това в горната част се правят червените акценти.
Скрит текст:

# 609
На мен също ми харесва косата на Lolo , но не знам как да ги обясня , правят си по къси отпред  ,до гърдите или до ключицата ,като израстнал бретон ,лелел и като заметнат навън тия крайчета , гледка уникат.

curtain fringe haircuts, голям хит вярно, голямо правене изисквало обаче

# 610
Лоло, имаш страхотна коса. И аэ предпочитам дълга (но само ако е поддържана коса). Моята също е много гъста и много дълга и получавам много комплименти эа нея. Не я боядисвам. Трудно е да имаш дълга коса в страхотно състояние и според мен това прави такава коса още по-атрактивна. Много жени не могат да си пуснат дори средно дълга коса, эащото я обеэобраэяват с боя и преси, лоша грижа.... тогава е логично да я отрежат.
Харесвам и средни дължини, но не при всяка жена са нещо особено. Къси коси определено не харесвам, много рядко ми харесва жена с къса коса (най-често това е руса коса на късо каре до малко над рамото или под ушите, но винаги си мисля колко ли по-хубава би била с по-дълга коса).

# 611
И аз съм така. Рядко съм видяла жена, на която късата или средната като дължина коса да й отива повече от дългата.
На мен една дълга коса винаги ми изглежда по-добре. Къса като на горната снимка никога не съм харесвала на почти никоя жена, няма и да харесам.
Бих имала дълга коса само ако е в добър вид, видя ли, че има нужда режа и това е.
Грозно ми е опърпана и дълга.
Рядко има и хубава коса, която е системно боядисвана. Напоследък се убеждавам, че колкото повече боядисвам толкова по-зле ще се отрази на вида й.
Няма как обаче, защото все е един момент белите коси ще се увеличат, неизбежно е.
Боята си изтощава и това е, колкото и да е обгрижвана една коса, дори и с най-скъпото и с май-доброто.
С пресите е по същия начин.
Когато се изправи е гладка и е супер. Обаче остави ли се изкъпана и само изсушена без обработка лъсва истинския й вид.
Затова се старая да не я третирам.
Сега си правя много често плитки.

# 612
Някой изпробва ли някоя от новите маски на Глис 7 секунди

# 613
Някой изпробва ли някоя от новите маски на Глис 7 секунди

Днес много им се чудих в ДМ, но си дадох сметка, че имам 3 почти пълни кутии с храната за коса от серията Фруктис на Гарние, които доста удачно ми влизат в употреба именно за крайчетата на косата след измиване (без значение дали нанасям на влажна или суха коса) и се отказах от поредния продукт за коса в банята.

# 614
Здравейте момичета Simple Smile
Имам нужда от идеи , моля помагайте.
Така изглежда косата ми :

Не държа да е дълга , просто с фризьора сякаш говорим на различни езици и съм в търсене на нов. Къса коса не ми отива. Последния път поисках да я направи на етажи , резултата беше разлика от 2 см между горния и най-долния пласт. Друга прическа за тази коса нямало.....Моля препоръчайте ми някой. За София става въпрос. Цвета е рус , защото имам много бяла коса и по тъмна боя трябва да слагам всяка седмица сигурно.  Една идея е по-светъл цвета от на снимката. Сега се боядисвам с goldwell, но се отмива много бързо. Чудя се ако има светла къна дали би ми свършила работа?
Дълго стана , извинете ама то не се търпи вече

Общи условия

Активация на акаунт