Модни тенденции в прическите и всичко за косата Тема 18 В очакване на пролетта... :)

• 62 146
  • 745
  •   1
Отговори
# 615
@Дали Или
заради оцветяванията (шарения цвят) на етажи няма да бъде добре, светлите (или бели?) акценти на косата ти  при подстригване на етажи ще бъдат накълцани, късите краища ще се повдигнат малко нагоре и ще се разместят наляво или надясно и ще стане подобно на шахматна дъска по отношение на цветовете. Затова са ти направили само 2 см етажи.
Според мен оцветяването ти е интересно, не го махай, изрязвай и т н. (не съм сигурна от снимката дали е нещо като кичури или това е бялата коса, която искаш да оцветиш?), но можеш да превърнеш това е ефект. Трябва малко да се подсили кестенявата основа на косата (без светлите кичурчета) и да се засили контраста и ще стане хубаво, не трябва да прозират някои бели косми в горната част на главата също. Даже може основата да се направи в шоколадовите кестеняви гами, да изчезне жълтото и златистото, а кичурите се запазват в същия цвят.
Дължината си я скъси според мен до дълъг боб с равна линия или до издължена, както сега в краищата, ако ти отива повече.

Имаш и вариант - фризьор да те боядиса в желан от теб цвят (дюс) и да си направиш едни хубави етажи, съответно с по-къса дължина. Сама не знам дали ще успееш да постигнеш еднакъв цвят, може да не успееш да покриеш различните участици еднакво.

Смело режи до червената линия! Ако те е страх, половината от това,

# 616
Ако основата стана по-тъмна какво да ги правя тези бели коси? Сама няма да се боядисвам в никой случай. А боб не знам , става ли за чуплива коса?

# 617
част от белите коси, които попадат тъмната основа ще станат тъмни, а друга част (главно там, където се вижда светло снопче) ще остане светло. Ако са чак бели снопчетата, трудно ми е да преценя по снимката, може да се матират малко, това става с разредена боя, или със специални цветове за убиване на някои нюанси.[

Дълъг боб стои по-добре на права коса, при чупливата става по-къдравичко, някак бухва, но важно е да се вижда линията на боб - отред по-дълги краищата, като те погледнат в профил. Прави се и на къдрави коси.

Скрит текст:

# 618
Сега остава и фризьор да намеря да го направи хубаво Blush

# 619
Simple Smile) може и 2 фризьора, единият колорист, а другия - който да те подстриже след това.
Всеки фризьор си има силна страна, един - подстригва, друг - боядисва добре, трети - вечерни прически, женско, мъжко и т н.

# 620
Аэ таэи коса просто бих я отряэала на черта, но в никакъв случай толкова много. Макс 3-4 см. Цветът не ми харесва, кичурите са страшно дебели и не естествени. Бих я направила в друг цвят...било то кестеняв или рис, эависи какво ти отива.

# 621
И на мен цвета не ми харесва, но косата е хубава. Също за нищо на света не бих я отрязала толкова късо, колкото Пепина препоръчва. Това е една никаква дължина и по мое мнение е абсолютно излишно, защото косата няма нужда.

Бих намерила добър колорист, който да оправи кичурите и леко да подреже краищата. Точно тази коса няма нужда от нищо друго.

Боб аз лично не понасям и досега не съм видяла жена, на която да не изглежда смешно.

# 622
Не са кичури това Simple Smile
Понеже не побелява равномерно на бялата и на по-тъмната хваща различно боята. Това е резултата от много време боядисване.  Исках да не е бяло русо, сложиха едно по тъмно, но на най горния пласт се отмива и става бяло русо. И ей го резултата. Намерих един салон до басейна Спартак, бил царството на русите Grinning ще го пробвам

# 623
Какво всъщност точно е боб?
 С асиметрична дъллжина, дълго каре, с по-дълги краища.? Може ли примерна снимка, щото според мен карето е едно, боб друго. Карето нали е с дълги краища отстрани и наистина стои много смешно. И понеже нали искам и аз Лонг боб, само че без никакви по-къси и по-дълги отстрани, а просто етажирана ококо лицето, коса средна дължина.
Май доста често двете прически се смята за почти идентични.
Аз много се колебая, за Лонг боб.

# 624
И аз си мислех, че са едно и също

# 625
И аз бях питала преди време, какво точно е боб и каква е разликата с каре... Тъй и не разбрах

# 626
Каре

Лонг боб

Това излиза по моите проучвания.

Аз второто и третото искам.

# 627
  • Street of Dreams
Bob и каре е едно и също. Прическата има много вариации.

# 628
Аз съм фен на боб прическа. Моята е къс боб, пробвала съм различни варианти и всякак се харесвам.

# 629
Bob и каре е едно и също. Прическата има много вариации.

fringe е бретон, а не ресни (в случая)

Общи условия

Активация на акаунт