Модни тенденции в прическите и всичко за косата Тема 18 В очакване на пролетта... :)

• 62 281
  • 745
  •   1
Отговори
# 345
Мини, чудесна ти е косата, жива, добре подстригана, благодаря ти!

# 346
Мишчица, ако не забравя, ще направя!
Фиксира да, но не ми седи на клечки или някак гелосано, а го усещам попило и вършещо работата си. Не слагам друг продукт отдолу и засушаване усещам на ден 3(който рядко ми се случва, обикновено мия през ден).
Къдрите стават по дефинирани, не губя обем.
Косата ми е 2С/3А смес, тънък косъм и нормална гъстота Simple Smile

# 347
Новото желе на Керастаз е супер. Много съм доволна. Май толкова доволна от продукт не съм била😀
По-скъп продукт е, но ще го ползвам сигурно една година😀😀
Може ли линк или снимка към този продукт?

# 348
# 349
Здравейте момичета,

Относно продукитите за къдрава коса - може ли някой да ми препоръча нещо добро?
Предпочитам да е стилизант от този тип -  нанасяне на влажна коса, намачкване и ооформяне само...

Благосаря още веднъж!:hibiscus:Flowers HibiscusFlowers Hibiscus
Крем за къдрици на Еужен Перма-меки и оформени къдрици без да са твърди.

# 350
  • Някъде там
Мини, при тези плътни и сочни устни кой гледа косата HeartHeart Eyes.
Иначе косата е много добре оформена, хубава, цвета е разкошотия (много обичам русото, но си нямам руса коса Grinning)
И къдрици харесвам и такива си нямам.

# 351
Иначе косата е много добре оформена, хубава, цвета е разкошотия (много обичам русото, но си нямам руса коса Grinning)
Благодаря за милия коментар 😁 Русото премина през 50 нюанса оранж и какво ли още не, че да стане прилично... Joy Иначе основата е 8.1 и отгоре правя кичури с фолио на 6 месеца. На снимката е само изсушена и нищо повече, натурално си е доста права, както казваше мисля ти - като праз Simple Smile.

Последна редакция: чт, 03 юни 2021, 20:39 от Mini Me

# 352
  • Някъде там
Благодаря за милия коментар 😁 Русото премина през 50 нюанса оранж и какво ли още не, че да стане прилично... Joy Иначе основата е 8.1 и отгоре правя кичури с фолио на 6 месеца. На снимката е само изсушена и нищо повече, натурално си е доста права, както казваше мисля ти - като праз Simple Smile.
Не знам през колко нюанса си преминала но цвета ти в момента е наистина страхотен.
Много, много ми харесва, не само косата и всичко което се вижда над снимката.
Сигурна съм, че зад емоджито, се крие една много красива жена Simple Smile

# 353
Не знам през колко нюанса си преминала но цвета ти в момента е наистина страхотен.
Много, много ми харесва, не само косата и всичко което се вижда над снимката.
Сигурна съм, че зад емоджито, се крие една много красива жена Simple Smile
🤗🤗🤗 Колко мило!!

# 354
Имате ли тази четка,за да ми дадете съвети дали си заслужава? Искам я за чантата. Имам от Lidl, но не е кой знае какво...Но тази си е оригинална.

# 355
Имам я същата, но в черно и лилаво. Всеки ден ми е в чантата и ми е безкрайно удобна. Препоръчам ти я. Няма нищо общо с ментетата.

# 356
Поръчах ги току що. Нямах толкова малка кръгла, косата ми е до раменете, имам две други големи,едната на ОГ ,дано не ми е мъничка тази.  Ще дам мнения и за двете като дойдат.  Simple Smile

# 357
  • Някъде там
Поръчах ги току що. Нямах толкова малка кръгла, косата ми е до раменете, имам две други големи,едната на ОГ ,дано не ми е мъничка тази.  Ще дам мнения и за двете като дойдат.  Simple Smile
Супер цена за тийзъра.

# 358
  • София
Аз съм абсолютно убедена, че в един момент ще си отрежа косата и  ще си поддържам такава дължина. Това по повод че късата коса изглежда някак по обемна, по жива.  

Много  ми е на сърце такава форма и цвят. Искам обаче да отслабна първо, че на големи бузи това ще е ужасно.

# 359
Здравейте! Изрусих си косата няколко пъти, след това минах към черно. Отделно на това редовно я минавам с правата преса и маши. Косата ми изглежда ужасно, преди време паднаха няколко кичура от нея и се наложи да я подстрижа на етажи. Моля ви кажете ми как да я възстановя и как да порасне по-бързо. Благодаря!
Публикувай

Общи условия

Активация на акаунт