Тренировки в домашни условия - 110

• 36 187
  • 753
  •   1
Отговори
# 165
Отчитам БР1 + кростренажор - замених Кардио 1, за да вида каква разлика ще ми покаже часовника в пулса и калориите за същото време. Оказа се, че калориите са сходни, средният пулс също. Разликата е в това, че при Кардио 1 пулсът варира нагоре-надолу, максималният стига до 167, съответно има и доста падане надолу на моменти. Докато при кростренажора избщо не влизам в червена зона, пулсът е 158 макс, но и не пада под  аеробната зона, даже в 2/3 от времето е над нея. Кое според вас е по-ефективно за отслабване или все тая, защото показва еднакъв разход на енергия?
И аз се интересувам. Simple Smile
Скоро приключват моите 30 дни гребане. Придобих увереност да се пробвам пак с упражнения, чувствам се тонизирана и вярвам, че коляното ми може да изтърпи малко повече. Мисля от 1 април да започна с БР, понеже я понавам добре и от сега си знам, че няма да правя онези ужасно усукващи lunge chops със замах Astonished, но като цяло знам, че упражненията са ми ок. Не искам да оставя гребането обаче. Мисля да правя по около 30 минути след тренировка, когато имам време, но най-вече за дните с кардио се чудех и аз дали да не заменя изцяло с гребане и да прескоча кардиото на Джилиан. Thinking

# 166
  • В страната на мечтите
Има ли официален канал в youtube за  БР? Намирам само откъслечни видеа, качвани от всевъзможни индивиди...

Отивам да сготвя обяд за малкото и после ще дръпна един пауър пилатес +/- йога за начинаещи Simple Smile

За килограмите - може да си свалила от мазнини, но да си качила мускулна маса, с тежести много бързо се постига ефект и се забелязва разлика. Кантара лъже, огледалото - не Simple Smile))

# 167
  • 1st floor
Тук гледам аз:
https://www.vbox7.com/search?vbox_q=body+revolution+phase+
Имам ги и свалени на компютъра,  но ме мързи да ги свалям на флашка и да ги пускам на ТВ-то.

# 168
Има ли официален канал в youtube за  БР? Намирам само откъслечни видеа, качвани от всевъзможни индивиди...
На мен от чужбина вбокс7 не ми работи. Aз имам свалена цялата програма от рутракер (линк на първата страница) и сега мисля да кача клипчетата на картата с външна памет на телефона и от телефона да си ги пращам на тв чрез смарт вю. За момента това е най-умното, което съм измислила. По някаква причина компютърът ми спря са се синхронизира с тв, но ако вие можете, още по-лесно е директно така.

# 169
  • Somewhere far away
Някои упражнения все още си ги правя с 3 кг и като ги правя по три серии 40 сек  всичко гори още преди третата  серия.
Всеки да си прецени  дали няма ефект. Wink

# 170
Здравейте Simple Smile
Аз си продължавам с Ейми и тренировките й за бременни.

От доста време съм в темата, но честно казано нямам спомен да съм срещала досега коментари от типа, че "тези тежести били дамска чанта" и т.н. Ако смятате, че ще мотивирате някого така.. ами лъжете се. Ще помоля за малко повече толерантност, каквато винаги е имало тук, иначе става тегаво за четене...

# 171
  • Някъде там
За днес оттчитам цяло тяло.
Тренировката продължи час.
Използвах тежести - 8 кг пудовка, гири 2 х 3 кг и 2 х 7 кг. Мини ластик за някои от упражненията. Завърших с 20 минути велоергометър.
Направих страхотна разходка с децата и с мъжа Simple Smile
Чудя се да ходя ли да потучам 36 минутки в режим горене на мазнини, ей така да пробвам функциите на часовника.

# 172
http://lubomirivanov.com/10393/
http://www.yulisgym.com/muskuli-mnogo-povtoreniya/
https://klekovete.com/setove-i-povtoreniq-za-trenirovka/
https://www.trenirai.org/2018/05/%D1%81%D0%B8%D0%BB%D0%B5%D0%BD- … %D0%BB%D0%BE.html

60/99 Usmanova Upper + Usmanova Booty + Cross trainer 22 min
61/99 Usmanova Abs + 61/99 Usmanova Booty + Rowing 22 min
62/99 Usmanova Abs
63/99 Rowing 33 min
64/99 Interval Walking 44 min + Usmanova Booty
65/99 Usmnova Abs + Rowing 22 min
66/99 Usmanova Abs + Interval Walking 66 min
67/99 Usmanova Booty + Rowing 33 min
68/99 Usmanova Upper Body + Interval Walking 33 min + Rowing 33 min
69/99 Usmnova Booty + Rowing 69 min

biology girl55, продължавам да търся обосновани мнения, които да подкрепят усещането ти, че неправилно изпълнени вакуумки могат да навредят, вместо да се превърнат във хлабава изометрична контракцийка. Засега само една рускоговоряща кака развива такава теория, но аз ще продължа да се ровя, даже мисля да драсна на 1-2 йога инструктори със стаж. Dez, твоето мнение също ми е интересно?

PS А да, щях да питам някой чете ли/гледа ли нещо от нещата, които поствам, когато не са на български?

Последна редакция: сб, 27 мар 2021, 17:20 от Agent Provocateur

# 173
Агент, благодаря Simple Smile аз руски не разбирам и за това чета на български и английски когато постнеш нещо.
 Ти сама го беше написала, не сме вече така млади, за да си позволим категоричност. Аз много харесвам една мисъл "Не, нямате право на мнение", за неща които са научни факти например. За жалост критичното мислене е дефицит в днешно време.

Отчитам дворна тренировка тип свински тръс, клекове и напади.

Малко е извън темата ама съм супер възмутена и искам да го кажа в общество, което ще ме разбере. Случайно видях в Инстаграм блог на едно супер дебело и затлъстяло бебе. Ама адски е дебело... И му се кефят... Много тъжно ми стана.

# 174
Агент, чета и гледам всичко, което пускаш не само в тази тема:), особено когато е на руски.
Днес ще пробвам нещо за горна част или цяло тяло със Сидни. Нещо не ми вървят тренировките тия дни.
Някои бодипозитив профили ми идват малко в повече, но аз ползвам IG основно заради NBA. Един от любимците ми ме следва отскоро и колкото и да е дребно и маловажно това, пак ме кефи много.

# 175
PS А да, щях да питам някой чете ли/гледа ли нещо от нещата, които поствам, когато не са на български?
На руски отварям, само ако ми е много важно. Разбирам, но с труд. А и субтитри се пускат за отрицателно време, ако толкова имам нужда. (Така със субтитри например изгледах два часа Навални, ако не се лъжа, точно от твой линк в друга тема.) На английски попивам всичко. Поствай, моля. Blush А и ти не само постваш, много добре си организираш поднасянето на информация, което е супер ценно!

Днес 20К с Камерън. За първи път ми беше такава дистанция и много ми хареса. Hands Plus1
20K FOUR SEASONS ON THE ROWING MACHINE INTERVAL ROW ALONG
Тренировката е три малки паузи от по една минута при смяната на ритъма. Аз малко ги догонвах, разбира се. На мен ми отне като цяло 1:25:47, с междинните времена:
10К/ rate 20 - 0:43:34
+5К/ rate 22 - 1:05:13
+3К/ rate 24 - 1:17:56
+2К/ rate 26 - 1:25:47

Вчера беше много объркан ден. Тренирах два пъти през няколко часа (не по мое желание така), забравих да си запиша какво точно правих, ама голяма работа. Сумарно пак доста км ми се бяха получили.
Не знам дали след това днешното ще имам мускулна треска утре, но за всеки случай днес закривам спортния ден с един аспирин and no regrets.

# 176
  • Бургас/Пз
Всичко гледам, Агент. Дори и да не разбирам нещо съвсем точно, ако има упражнения успявам да хвана идеята. ММ пък е голям фен на всичко, което пускаш на руски и в повечето случаи ми превежда дословно Simple Smile

Днес бях по пътищата и отчитам само 1 часова разходка след 6 часа в колата Sad Утре ще правя крака. С едни ластици си докарах ужасна МТ на задното бедро. Уж леко ми се струваше пък днес положението не е добре.
Установих, че този тип слагане на ластика дава по-добър резултат - на първата снимка
https://thelivefitgirls.com/resistance-band-abs-booty-workout/
Другото, от което съм доволна е ластика около глезените, аз съм по корем и другата част на ластика я захващам за долния ъгъл на вратата и дърпам към д...то. Много добра алтернатива е на това упражнение https://youtu.be/dWKO8bmTZds

# 177
Не ми е целта да демотовирам никой, нито съм контра на никой. Просто ми е интересно каква мускулна маса може да се покачи с 3 кг?
Има момичета които с години тренират с двойно по големи тежести и не покачват маса. С това си мнение не целя да обидя или демотовирам някой както някои си помислиха.А могло да се постигне някакво стягане, разбира се всеки започва от някъде, но не бива да живеем в заблуда, че с 3 кг ще покачим маса.

# 178
Гледам, Агент, гледам. И на руски, и на англ. На бг пропускам, ако е от някого, когото не харесвам.

Дамската ми чанта в съвсем обозримо близко минало често тежеше доста над 3 кг. Rolling Eyes

# 179
  • Там където
Агент, чета всички- поради възрастта ми нямам проблеми и с двата езика. Виж ако пуснеш на немски или френски ще видя зор Simple Smile Днес и вчера не съм тренирала по ред причини, но и Господ е почивал 1 ден.... Simple SmileWinkWink

Общи условия

Активация на акаунт