Тренировки в домашни условия - 110

• 35 811
  • 753
  •   1
Отговори
# 675
  • Бургас/Пз
Отчитам горна част със Синди ден 11 Шред и най-после препоръчаната тук Линда https://youtu.be/u0C40UigORA Хареса ми, ползвах тежести 2кг вързани на краката и имаше моменти, в които доста ми беше трудно. Но като цяло приятна тренировкаъ пулсът ми се движеше около 90-95 Simple Smile При ужасната МТ, която имам на задното бедро, ми дойде перфектно.
Завършвам седмицата с 4 тренировки, точно както бях планирала Simple Smile
Дано другата да успея с повече.

Това е Рори https://instagram.com/rori_fitness?igshid=1hxeothqa4p9z

# 676
аамии аз досега само ви чета и вече реших да почна да споделямм
 днес направих едно бягане 5 км в парка и след това йога от боховците за хип флексори... хареса ми , за първи път правя от този канал, по препоръка на съфорумка

преди 2 дни правих ето тази за крака на сидни https://www.youtube.com/watch?v=smVym94Da2M&t=2932s&ab_c … el=SydneyCummings
 много ми хареса! , иии си ме държа до днес мускулната треска , определено сидни е много зареждаща , абе голяма сладурана..

# 677
Здравейте 2 дни при родителите на гаджето. Днес като се прибрахме и спретнах една бърза тренировка
5 кръга
Сумо клек 25 кг - 20
Лицеви 2х10 кг 15
Ритници за дупе встрани с изпълнят в крак в СС свит крак 30 на крак
Коремни 50.

# 678
  • Някъде там
Тази седмица отчитам само 4 тренировки.
Не ми остава много време, сутрин тренирам и вчер тичам.
За да тренирам рано сутрин ставам в 5,тренировките продължават поне час и половина, това ме изтощава.
Чудя се дали не мога да правя по леки и кратки тренировки с ластици сутрин а събота и неделя да са с тежести.
Направо не знам как да се организирам и ми е трудно и се изтощавам.

Последна редакция: нд, 18 апр 2021, 22:35 от Искрица

# 679
Искрица, прави по-кратки тренировки. Недостатъчните сън и почивка са по-лошият вариант.
За днес - горна част с Хедър. Мислех да пробвам друга тренировка, но се замотах и не остана време, така че избрах нещо познато.
https://youtu.be/XgRAFwuCjuw

# 680
  • Стара Загора
От вчерашната тренировка за крака и дупе имам здрава мускулна треска на дупето. Не знам дали защото не ги изпълнявах много бавно упражненията. Не ми беше много добре ама ей така от инат тренирах. Рори от доста време я следях, но нищо нейни не бях правила. Сега започнах тази програма - по кратичка,сниман е един кръг, тя препоръчва по 3.Засега като имам време правя по 3, ще видим през седмицата как ще съм с времето

# 681
  • Някъде там
От вчерашната тренировка за крака и дупе имам здрава мускулна треска на дупето. Не знам дали защото не ги изпълнявах много бавно упражненията. Не ми беше много добре ама ей така от инат тренирах. Рори от доста време я следях, но нищо нейни не бях правила. Сега започнах тази програма - по кратичка,сниман е един кръг, тя препоръчва по 3.Засега като имам време правя по 3, ще видим през седмицата как ще съм с времето
Аз тренирам с индивидуален режим изготвен от Рори, но тренировките са и ужасно дълги, отнема ми от 60 до 80 минути и като добавим и 20 минути вело си отиват час 1 час и 40 минути, това е изтощаващо и много ангажиращо.
Вечер не мога да отделям по два часа за тренировка, сутрин ставам рано, но не успявам да се наспя.
Тренировъчния ми план е за човек който има повече свободно време Simple Smile. Аз с такова за съжаление не разполагам.
Ще правя тренировките и само събота и неделя когато съм по свободна и мога да отделя два часа за тренировка.
През седмицата ще правя упражнение с ластици и ще си тичам Simple Smile

# 682
Искрица, толкова дълги тренировки и толкова често са дори контрапродуктивни. Не ти носят нищо освен умора. Добре си го решила така.

# 683
Искрице, съгласна съм с pepa57 ...Аз се чудя, как може да дадат на обикновен човек, в смисъл, който не се занимава професионално със спорт, да тренира по два часа на ден....
Аз нямам никакво време да се отчитам всеки ден, направо давам цялата ми тренировъчна седмица:
1.LITE -Pyramid Pump - Lower Body
2.LITE-Pyramid Pump - Upper Body
3.Бягах навън 1 час
4.LITE Strong Body Stacked Sets: Lower
5.STS Shock Cardio - Cardio Core Circuit
6.STS Total Body - това е днес
7.Почивка
Голяма промяна имам в краката, за един месец, от както комбинирам LITE и STS.

# 684
Тренировката ми от днес
30 мин стълби
3 кръга 25-30 повторения.
Сумо тяга, абдуктор, аддуктор, шутове
Вечерта ще има клек, лежанка супер серии за гръб, рамо, 20 мин пътека наклон и шутове.
Плана за седмицата в следния
Днес това което писах..
Утре кардио на степер и крака, вечерта крака пак с клек, лег и тяга
Сряда 30 мин степер, 25 стълби, вечерта ако позволява времето спринтове, ако не въже
Четвъртак почивен
Петък кардио и гъз х 2 пъти.
Събота кардио и гъз вечерта клек, лег, супер серии за горна част
Неделя краката двуразово
Понеделник почивен.
А от по другата седмица ще има правя само30 мин степер или стълби сутрин 3 пъти седмично вечерта силови, с, акцент цяло тяло.

# 685
НюФрейм-че, съжелявам, мила, за неприятната случка с кръста. Сега по-внимателно докато се възстановиш! И скоро те чакаме да се похвалиш с поредната тренировка  Heart Eyes Hug
Хайде и аз на опашката, коя е Рори? Blush
За днес ръце с Джаки.
Хубава седмица на всички Blush

# 686
No_frame, оздравявай бързо и много се пази! След такива травми има един период, в който рискът от повтаряне е голям. При мен се случи така преди години и беше малък ад.

Имам въпрос към тези от Вас, които тичат. Това лято (дано, дано!!) ще имам възможност да прекарвам повече време край морето и планирам сутрешни кросове. Как тичате по морския бряг - боси, обути? Ако сте обути - с какво? И къде е най-добре да се тича - по пясъка, по мократа ивица на брега или всъщност въобще не тичате по брега, а по алеите наоколо?

# 687
Привет днес станах късно пих три кафета с книга ,телефон и едва се наритах да тренирам ,на осмата минута на един планк ,гърбът ми каза хряс и всичко приключи 😢
Това ми е стара травма на едно и също място ,активира се на 2-3 години ,държи ме по една седмица офффффф.....
Почнах веднага диклофенак,уримил ,милгама и така ....
Препоръчвам мазане с магнезиево олио. Оправяй се бързо!

# 688
  • Стара Загора
!Diva! ето тази е Рори и програмата,която започнах
https://www.youtube.com/watch?v=ioaIKJlgOO0&list=PLEpjyH-VGe … 5oShxHCCiL-ZRBclj

# 689
У дома нощите стават тежки и дните и те...с никнене на зъби.
Отчитам сутринта спининг и следобяд ъпер фикс Екстрийм. Влязох в последната седмица. Какво ще захвана после не знам

Общи условия

Активация на акаунт