На море в Турция - Тема 70

• 74 871
  • 794
  •   1
Отговори
# 270
  • Където морето целува небето...
Еее, значи си оставаме с тестовете.
Аз смятам преди тръгването заедно с теста да си пусна и антигенен, за да видя на какво дередже са ми антителата.

Кога ви е датата за втората доза?
А тестовете там ако ги използваме за децата, някой знае ли какво се случва, ако някой излезе положителен?

# 271
  • София
Датата ни е 20 май. А на 29 би трябвало да пътуваме.
Всъщност първоначално датата ни беше 4 юни, но сега промениха от 10 на 8 седмици след първа игла.

# 272
Всъщност първоначално датата ни беше 4 юни, но сега промениха от 10 на 8 седмици след първа игла.

Зависи колко нощувки имате, но не хващате ли 14 дни при това положение?

# 273
  • Варна
Точно заради удълженитe срокове за втората игла на АЗ чакахме да почнат ваксинациите на обикновените хора с иРНК ваксини. Ние бяхме на първа игла преди седмица, а на втора сме след още 2 седмици, на 22 Май, но както и да е. Малко офф-топик, всичките ни познати партийци отдавна се ваксинираха с иРНК ваксини покрай изборите с връзки, тези дни са със сертификати в Гръцко. Уви, такава е действителността в БГ-то, номенклатура и простолюдие, както беше при комунизма.

# 274
  • София
Като не чета с разбиране... Blush
Проверих отново поста на Мама Сузана. То било 14 дни преди връщането, а аз няма да кажа какво тълкувание направих. Joy
Имаме 10 нощувки в Турция, така че се получават 20 дни от втората доза. Благодаря, че ми обърна внимание! Hug

# 275
Здравейте. Някой ще пътува ли със собствен транспорт на 27 или 28 май посока Чанаккале и Дидим?

# 276
Здравейте. Някой ще пътува ли със собствен транспорт на 27 или 28 май посока Чанаккале и Дидим?

Ние на 28.05 тръгваме, но в посока Анталия

# 277
  • София
Минаваме и през двете места, но тръгваме на 29 май.

# 278
Ние на 23 или 25 ако всички е по план.

# 279
  • Пловдив
А сега има ли някой?Никой нищо не споделя.Доколкото си спомням имаше някой който щеше в този период да е със самолет?

# 280
Ние на 28.05 за Кушадъс

# 281
От 22.05 със самолет за Мармарис, сме ние. Някой друг за тогава с  Емералд?
Интересно инфото от почиващите в момента е доста оскъдно.

# 282
За нашия хотел Суено Делукс знам, че е почти пълен с капацитет 50%, не може повече заради мерките. Даже взеха да вдигат още повече цените. Единственото нещо, което не работи заради ковид е детския ресторант, а заради по строгите мерки в момента и до 17.05 няма да има и анимация. Това е информация от хотела. Понеже ще сме с бебе, ме интересуваше детския ресторант. От хотела ме увериха, че готвачите ще съдействат и ще предоставят всичко необходимо за бебето, като адаптирано мляко и пюрета. Предполагам има кът в общия ресторант с бебешки храни.

Иначе гледам във ФБ групата, публикуват снимки от Club Mega Saray. Хотела изглежда много добре, но призрачно празен 😬

# 283
  • София
А сега има ли някой?Никой нищо не споделя.Доколкото си спомням имаше някой който щеше в този период да е със самолет?
Аз ще летя със самолет на 13 юни за Истанбул. А за Анталия летим на 17 ти юни.
Засега единият от хотелите ни е отворен. Другият хотел, в който ще бъдем Амара Престиж Кемер все още не е отворен.
В публикуваните срокове за отваряне на хотелите на веригата Кристал / които вече са собственик на хотела и дано не го развалят, че нещо нямам кой знае колко добро мнение за тази верига, позиционирана в ниския до среден клас хотели в Анталия/ е дадено, че Crystal Prestige Elite Hotel отваря на 11 май, но пък в Expedia е отбелязано, че хотелът е затворен до 31 май.
Колкото и да е неприятно, почти се повтаря миналогодишната картинка, когато почти до последния момент не знаехме в кой хотел ще бъдем. И затова и тази година както и миналата резервирам по-евтини хотели, че по-малко да боли след това с провалените резервации Simple Smile
Сигурно и спирането на руските чартъри играе голяма роля при вземане на решение от хотелите кога да отварят. Така, че ако не пуснат руснаците чартърите на 1 юни нищо чудно хотелът да си остане затворен и през юни...
Успокоителното е, че безплатния срок за анулиране на хотела от Дестиния е до 19 юни.
Тоест по това време ще бъдем вече в Турция и може на място да анулирам Амара и да резервирам нов хотел. Добре, че имам два предвид, като може и още сега да ги резервирам, а тогава да реша кои да анулирам и кой да оставя в зависимост от отварянето им...

# 284
Совалките тръгнаха, но за полети никой не е казал. Има ли вече, хора които са били или ще бъдат близките дни на почивка със самолет?

Общи условия

Активация на акаунт