В ОКТОМВРИйското човече, сърчицето тупка вече! - Тема 4

• 28 170
  • 744
  •   1
Отговори
# 345
Комплектът за изписване според мен е по-скоро в графата nice to have. Не е толкова нужен. Аз си падам минималист малко. Взех един чифт дреги, от тези коитп бях купила и толкова. За първото в 6 месец поръчах всички дрехи, чаршафи и друг текстил от mothercare uk. Поръчвах големи сетове, по 6 бодита, ританки и т.н., всичко чисто бяло. Излезе нормално като пари, дойде за 3 седмици. Сега май фалираха ли, какво стана не разбрах. Ама аз дрехите си ги имам.

# 346
  • au bout du monde
Момичета, страшно много ме боли врата. 😭 Едва се движа. С какво мога да се намажа или да пия? 😢

# 347
La Libellule, аз за кръст, гръб и врат използвам едно зелено мазило на Кройтерхоф с див конски кестен и арника и ми помага страшно много! Стискам палци да усетиш скоро облекчение, зная колко е тегаво Yellow Heart

# 348
Здравейте! Записвам се за дата 18.10 Simple Smile първа бременност, без никакви неприятни симптоми. В началото ми беше осезаемо сънливо и уморено, но и това премина.
Благодаря за темата, полезна ми е да си сверявам часовника за прегледи, изследвания и медикаменти - кога какво и защо.

# 349
Добро утро, момичета.
Благодаря на всички за съветите, решено е, днес ще ходим да я видим и евентуално вземем, на таткото му е все едно, дали сега или след няколко месеца ще я вземем, няма претенции, иска аз да съм доволна.Ще се разпиша и довечера, за да ви кажа какво е станало. Grinning
За мазилото на Кройтерхоф съм с две ръце, миналата седмица ми помогна с две мазания и ме облекчи страшно много.

Последна редакция: вт, 30 мар 2021, 08:32 от Paldora

# 350
La Libellule аз бях страшно схваната (гърба),но това ми помогна адски много мажа и забравям .... И не загрява,което е ок
Палдора,хайде стискам палци и на живо да е перфвктна а може ли да споделиш каква е.Аз не бих купувала неща на този етап но си гледам Simple Smile

# 351
Hariom, Cybex Birds of paradise Simple Smile

# 352
Чета как нямате симптоми и завиждам.Втора бременност, нямам ставане от леглото без повръщане, силно гадене и нямам никакви сили.
За пазаруването,с първото дете набави всичко в 9я месец, не от суеверие, а от липса на място. Взехме креватчето 4 дни преди да се роди детето.

# 353
Добро утро и от мен момичета ☀️Искам да ви се похваля,че вчера мина първата ми ФМ и бебенцето е супер,има си всичко, както каза доктора.Олекна ми,защото малко се бях наплашила с този ковид и антибиотик. Бебенцето върви малко назад,така че евентуално термина ми ще се измести за 13.10.Също така ми казаха,че е на 80%момиче,но все пак гледам да не свиквам с тази мисъл,защото е раничко.
Относно покупките, аз съм на мнение, че няма нищо лошо в това да си купиш нещо (количка,легло и тн.) от сега щом толкова много ти е харесало. Аз не бързам просто,защото ще се местим в ново жилище,което даже още не съм виждала отвътре 😀 и искам да изчакам.

# 354
  • София
Момичета,имам нужда от съвет.
Така...тъй като по цял ден не си върша работата,а чета неща относно колички,столчета,креватчета и всякакви неща, които ми поглъщат мозъка,се спрях на количка.Притежава всичко, което искам от една количка и дизайна и е просто моят!!!
Имам брат на 7 и кръщелник на 2, които са ми последните прясни примери как след прохождане те спряха да искат да стоят в количките си и те рано станаха неизползваеми.Количката, на която се спрях е сериозна цифра и днес от скука влязох в olx и попаднах на мама, която спешно продава моята количка на страшно изгодна цена.Говорих с нея, получих и допълнително снимки, абе всичко си е направо топ.
И така, след дългия ми безсмислен разказ, въпроса ми е, много ли е рано за количка??
Не съм от най-суеверните, но все пак...
Не знам, имам чувството, че такава оферта веднъж изпада....

Коя е количката?
Аз преди 8 месеца избирах моята и ми е прясно в главата😆
Странно каква е тази количка !?
Ако е удобно може снимка и цена за да я видим и ние и нееее няма да се затърчом да ти я вземем ,спокойно ! Нищо лично не  влагам просто питам д най добри намерения
Иаз онзи ден си харесах една и като я видях в нета ........ 2 и отгоре .....

# 355
Станислава , не знам кое е странното,пък и аз съм си спокойна Grinning .По-горе съм казала каква е количката, снимка лесно можеш да намериш в гугъл, затова не прикачвам.

# 356
Paldora, супер е, и аз съм се спряла на същата марка, но друг модел Simple Smile

# 357
  • София
Станислава , не знам кое е странното,пък и аз съм си спокойна Grinning .По-горе съм казала каква е количката, снимка лесно можеш да намериш в гугъл, затова не прикачвам.
В никакъв случай не го казвам с лошо
Иаз си харесах креватчета на 2етажа и мислим с ММ да вземем.такова за да ни е по удобно заради баткото ,който е на 4г
То е към 800лв
В четвъртък мисля да ходя в Шейново да се запиша при Вецев

# 358
  • au bout du monde

Количката е хубава. И аз я бях харесала, но като я видях на живо ми се стори доста тежка.
Както казах, аз предпочитам леки колички.

# 359
Смяташ си 180 дни от 45тия (в който се предполага, че започва майчинството преди термина) ден насам и ако стигат можеш вече да излезеш болничен. По принцип вече всички тук  би трябвало да сме даже на по-малко от 180 дни до излизане в майчинство, така че съвсем спокойно можеш. Аз утре минавам на БХС и ако всичко е наред, доктора е казал, че ме пуска непрекъснат. Единственото условие е че трябва 2 дни да остана в болницата, за да мине по някаква пътека.

Момичета, някоя от вас вече излезе ли болничен, защото не знам от кога може да започнеш да ги пускаш и направо да се слеят с последния 45 дни преди термин?

Общи условия

Активация на акаунт