В ОКТОМВРИйското човече, сърчицето тупка вече! - Тема 4

• 28 147
  • 744
  •   1
Отговори
# 375
С предната бременност си бях взела количка - Камарело Севила 3в1. Взех я от олх за 350лв, иначе са около 1000. Страшно маневрена, амортисьори, олекотена, долу багажникът е закрит, така че каквото сложа там да не се праши. По препоръка от друга мама я избрах и много си я харесвам, така че мисля да я ползвам живот и здраве за бебо. Цветът малко ме смущава, че е бордо и бяло, а май съм с момченце, но гледам да не робувам на предразсъдъци.

Аз пък да ви се пооплача малко. От известно време с мъжа ми имахме сериозни проблеми. С предната бременност пак беше така. Забременях и той сякаш реши, че съм му в кърпа вързана и се държеше... зле. След аборта обаче беше слънчице и понеже си го обичам реших, че ще опитаме пак и мислех, че явно нещо е бил напрегнат просто. Е, след като забременях пак, се започна старата песен на нов глас. Вчера се скарахме и за пореден път ми каза да съм се изнасяла. Ми, направих го. Него го нямаше в квартирата, така че извиках братовчед ми на помощ и си събрах всичко. И знаете ли какво установих, че е допринесъл той за тази квартира за 1 година, откакто сме там? Едни тапети в коридора и собствените си дрехи.
Сега съм при майка ми. Много ми се плаче, но знам, че трябва да се справя, каквото и да дойде.
На всичкото отгоре, като видя, че съм се изнесла дори не попита какво ще правим с бебето, а само да съм му дадяла данните за сметките (да, и това беше мой ангажимент). Яд ме е и на него, и на мен си. Научих го, че ще правя компромиси и той ми се качи на главата.
От друга страна, сега ми е гузно, че го оставям сам, защото просто не го виждам как ще се оправи финансово. Наемът ни не беше висок, но неговата заплата е малка.
Просто имам чувството, че ще се побъркам от мислите в главата ми.

# 376
Боби изобщо не го мисли след като той не мисли за теб и детето,как може при положение че носиш детето му да се държи така и ЗАЩО? Аз това не разбрах какво си му направила,че да ти вика изнасяй се аз не бих го мислила и детето няма да му дам да си види Simple Smile

# 377
  • au bout du monde
Биби, изобщо не го мисли как ще се оправя. Аз не бих дала никакви сметки, защото вероятно ще ги изпразни и ще те остави без пари.
От това, което казваш ми се струва, че той си е такъв човек и едва ли ще се промени😕

# 378
  • Bарна, морето, сините вълни
Мила Боби изобщо не мисли за него как ще се справя. Гледай ти и бебето да сте добре. Сигурна съм, че ще ти бъде много трудно, но смятам, че ще ти бъде по-трудно с баща егоист, когато се роди бебето. За жалост има много такива мъже, дето приемат жените си за даденост и дори не оценяват през какво минават, за да дарят живот.
От сърце ти пожелавам успех и не се връщай. Щом имаш и подкрепата на мама, всичко ще бъде наред!  ❤️

# 379
Ако му даваш сметките си вземи достатъчно пари за да не те остави без аз ако съм няма да се върна закакво ми е
С ММ не сме женени но дори когато вижда че сум нервна и викам ми се озвинява той и не дава да ме изнервят и с майка ми се кара даже акак ще те тормози така 😡😡😡

# 380
Боби изобщо не го мисли след като той не мисли за теб и детето,как може при положение че носиш детето му да се държи така и ЗАЩО? Аз това не разбрах какво си му направила,че да ти вика изнасяй се аз не бих го мислила и детето няма да му дам да си види Simple Smile
Ами казах му, че не е нормално да пие по 10 бири през вечер, само защото ме няма вкъщи ( баба ми почина и останах за малко при мама,за да не е самичка, с което уж той беше ок).
Предисторията - от една година сменя работи. През 2 месеца напуска. Все нещо на него не му изнася. Вкъщи не пипа, освен ако не вдигна скандал, а иначе и не пази грам като съм изчистила. На ядене е адски капризен. Като сготвиш - все не му е ок. Той не ходи да пазарува, не ходи да плаща сметките, като ходим някъде сме с моята кола, защото не чу се кара. Като е почивка само лежи или ходи да кара колело. Пийва повече, отколкото според мен е нормално, макар че поне го отучих да не е всеки ден. Та обикновено тези неща бяха причини за дрязгите.
Напоследък ми казваше, че от мен майка няма да стане, защото му мрънкам да се включва в домакинската работа. Видиш ли една жена трябва всичко това да го прави сама, че и да работи и да си гледа детето.
Накрая се замислих - ми, добре де, аз го мога всичко това, ма тогава ти за какво си ми? Да доотглеждам и на свекърва ми детето?

# 381
  • au bout du monde
Това, което казваш хич не е добре. Не знам как си го търпяла до сега. Аз не бих се върнала при него. И дете няма да види. Дано майка ти те подкрепя. 👍

Понякога жените сме толкова заблудени и търпим безумни неща.

# 382
Боби, мноого съжалявам, направо не ми се мисли колко незрели и безчувствени, та и нагли мъже има. Определено заслужаваш повече! Грижи се за себе си и за бебенце, пък той да види малко, че не е пубертет, който само да мрънка, докато го отглеждат.

Надявам се нещата възможно най-бързо да се наредят така, че да си възможно най-щастлива и спокойна! И да знаеш, че има и друг тип мъже. След много връзки с такива “мъже” сегашният ми мъж ми готви по 3 пъти на ден, за да не ставам, че съм бременна. Пък може и този да се осъзнае....

# 383
Боби, от връзка с подобен на твоя егоист, с който накрая бях защото точно ми беше гузно как ще се оправя сам, сънувам още кошмари и си лекувам паник атаките. Simple Smile
Бягай далеч от такива кърлежи, по-добре няма да става, след появата на детето ще стане дори и по-зле.
Ти и бебчо сте най-важни, обръщай внимание на твоето спокойствие и щастие.

# 384
С предната бременност си бях взела количка - Камарело Севила 3в1. Взех я от олх за 350лв, иначе са около 1000. Страшно маневрена, амортисьори, олекотена, долу багажникът е закрит, така че каквото сложа там да не се праши. По препоръка от друга мама я избрах и много си я харесвам, така че мисля да я ползвам живот и здраве за бебо. Цветът малко ме смущава, че е бордо и бяло, а май съм с момченце, но гледам да не робувам на предразсъдъци.

Аз пък да ви се пооплача малко. От известно време с мъжа ми имахме сериозни проблеми. С предната бременност пак беше така. Забременях и той сякаш реши, че съм му в кърпа вързана и се държеше... зле. След аборта обаче беше слънчице и понеже си го обичам реших, че ще опитаме пак и мислех, че явно нещо е бил напрегнат просто. Е, след като забременях пак, се започна старата песен на нов глас. Вчера се скарахме и за пореден път ми каза да съм се изнасяла. Ми, направих го. Него го нямаше в квартирата, така че извиках братовчед ми на помощ и си събрах всичко. И знаете ли какво установих, че е допринесъл той за тази квартира за 1 година, откакто сме там? Едни тапети в коридора и собствените си дрехи.
Сега съм при майка ми. Много ми се плаче, но знам, че трябва да се справя, каквото и да дойде.
На всичкото отгоре, като видя, че съм се изнесла дори не попита какво ще правим с бебето, а само да съм му дадяла данните за сметките (да, и това беше мой ангажимент). Яд ме е и на него, и на мен си. Научих го, че ще правя компромиси и той ми се качи на главата.
От друга страна, сега ми е гузно, че го оставям сам, защото просто не го виждам как ще се оправи финансово. Наемът ни не беше висок, но неговата заплата е малка.
Просто имам чувството, че ще се побъркам от мислите в главата ми.
Не го мисли сега той щом е такъв сегапосле ще става по-зле . Всичко ще се нареди сега гледай да си спокойна !💗

# 385
  • София/Севлиево
Боби щом пие по 10 бири по-добре без него.Ще се справиш и съм сигурна,че ще си прекрасна майка.На моята кръстница мъжа ѝ тъй всяка вечер пиеше и накрая тя се разведе с него.Имат едно детенце,което ще е абитуриентка тази година-ами майката се справи отлично с гледането и възпитанието ѝ.Аз съм с баща алкохолик,но мама не го е търпяла и са се разделили преди да навърша 4.Обаче втората му жена му роди 4 деца и го търпя 15 години,накрая и тя го изгони.Но големият ми брат и сестрите ми имат доста травмиращи спомени от детството си.Това трябва да е спестено на всяко дете.

# 386
Толкова съм върещена не мога да спра да пиша
1-Кой е той,че ще определя дали ставаш за майка при положение че бащата уб гледа семейство ма май в неговия случай не е така
2- той искал ли е това дете и мисли ли какво му причинява,като причинява това на теб
3-ти как си толкова добър човек че си го търпяла толкова време
4- Защо ти харчи парите и пие по 10 бити а не се хване да не напуска работа и как се позволява такова нещо не знам,моя мъж само с поводи си пийва повече по купони и то ако знае,че на др ден няма да трябва нещо да правим иначе всяка вечер преди аз пиех чаша вино с него а той си пие чаша ракия,но ако правеше така никога нямаше да искам да му родя дете,после ще попне да ,,лишава детето" за да има за бири много ми е мъчно за ТЕБ,но ти си силна и ще се справиш и без него,не ти трябва просто майка ти жената  има нужда от теб затова бъди до нея а той да си троши главата,аз съм добра само към майка ми и само на нея и позволявам да ме разстройва и да се кара с мен,ако ми беше мъж до сега.... Моя съм го шибвала с топлата преса по главата

# 387
Момичета има една хубава българска приказка Не е луд този който яде баницата, а този който му я дава.
Затова пожелавам на Боби да си прибира баницата и господина да се спасява .
Аз съм малко на Вие с алкохола, ама 10 бирички са си жив алкохолизъм за мен.
Искрено ти желая успех,живо и здраво бебче и да откриеш качествен човек❤️

# 388
Момичета, благодаря ви! Имах нужда да чуя и от друг, че не постъпвам егоистично, като се махам. Просто повече не мога да се боря с вятърни мелници, опитах да му покажа, че не е верният път това, но той не желае да се променя.
Бъдете ми здрави всичките, много ме окуражихте и от сърце ви благодаря за подкрепата 🤗❤

# 389
Боби, момичетата са казали всичко, което си мисля и аз. По-добре такъв човек да не в в обкръжението ти. Не виждам по какъв начин би допринесъл.
Аз днес бях на ендокринолог и всичко е наред. Бях и на ФМ, всичко и там е добре. Много беше готино, видяхме ръчички, крачета, органите са си наред, мерките също. Вика ме на следваща ФМ в 16та седмица, аз обаче мислех че е чак 23та. Вие как сте с ФМ? Ии събота чакам резултата от БХС и микробиологията.

Общи условия

Активация на акаунт