В ОКТОМВРИйското човече, сърчицето тупка вече! - Тема 4

• 28 132
  • 744
  •   1
Отговори
# 450
ina, в понеделник съм при док за полничен и да видим резултатите от днешните изследвания и ще питам. Моята лекарка ще ми прави изследването, но не знам дали ще ми даде диск 🙄 Ще питам и това. Нямам спомен от миналия път дали пращат кръвта другаде.

# 451
Привет и от мен Simple Smile Аз вечер се събуждам да ходя до WC и после трудно заспивам. И носа ми се запушва зверски вечер. Продължавам да повръщам по 3-4 пъти на ден и съм като призрак вече. Днес ми взеха кръв за Пренатест, другата седмица ще чакам резултатите. Едвам ми взеха кръв, каза ми ти май си обезводнена, няма налягане. Препоръчва ми прясно мляко да пия и чай. Каза никакви компоти. Ще звъня днес пак на АГ да видим какво ще каже.

# 452
Никели, казаха ли защо да не пиеш компот, за първи път чувам 🙄 Док на мен ми каза да се наливам буквално, поне по 2 л. вода на ден, че бременните се обезводнялвали много лесно.

# 453
Защо без компоти 😯😯,та това е вода захар и плод ?

# 454
Заради захарта, чай без мед също каза. А аз си слагам уж да ми даде сили, че последните дни съвсем не ям.

# 455
Предполагам, че защото в компота се съдържа прекалено много захар и отделно плодовете имат доста захари и това не е много ок за организма ни в момента.

# 456
  • София/Севлиево
Защо без компоти 😯😯,та това е вода захар и плод ?

Сигурно щото е захар и плод-въглехидрат с въглехидтат.Аз сега с тоя литър нар на ден и 2 литра вода се чувствам ужасно,ама се надявам днес нара до го спрат, че ми се хапва сладко,но в сока има 120 гр захар и е изключено да поема още...
За спането нямам никакви проблеми-на обяд спя от 2 до 4, вечер си лягам в 9:30 до към 6:30...

# 457
bubamara9, аз също съм с отлепване, миналата седмица лежах два пъти, заради прокървяване. Два от дните в болницата бях на 4 Утрогестана и 2 Дуфастона дневно, вкъщи към момента продължавам само с Дуфастон 2х1. Кървенето спря още в болницата, зацапването ми обаче не спира, кафяво е, но определено не ми влияе добре на спокойствието, особено сутрин като се събудя и е най-обилно. Никой не заслужава подобна гледка за добро утро.
Просто вече не мога да се зарадвам на това, че нямам никакви симптоми, при положение, че това така ме стресира. Не знам вече... Само стоя и се моля всичко в някой момент най-после да бъде наред.
Боби, кратко напомняне-ти си прекрасна и заслужаваш да бъдеш ценена и обичана.

На всички мами, които чакат резултати от БХС стискам палци! Flowers Four Leaf Clover

# 458
Добро утро, дами 🌷

Аз бях с прилични отлепяния - полежах 3 дни в болница и останалото време утрогестан вагинално х2 вечер (пак прогестерон като дуфастона). 3 седмици по-късно отлепянията ми се оправиха 😊

Съгласна съм за четенето на листовките - абсолютен ужас в момента, по-добре без излишен стрес.

# 459
Уф, аз сега четох листовката за този Дуфастон. Голяма отрова, защо ли я четох. Ама след като док преценя, че трябва, ще го пия. Дано е само две седмици. Момичетата, които имаха леко отлепянето, какво пиха и колко време, и дали помагат медикаментите? Това в кръгчето е при мен, което отчете,но каза че още не е притеснително.

Бубамара, при мен на първия преглед в 5 г.с. се видя отлепване, изписаха ми Дуфастон 2х1 и но-шпа 2х1, следващата седмица отлепването го нямаше, но той ми каза да продължавам да го пия до следващия преглед, който е след повече от месец. 😏 ще видим тогава какво ще каже, но ми се събира месец и половина прием на Дуфастон

# 460
Здравейте, дами.
Боби, не поглеждай назад, всичко ще се случи по най-добрият начин за теб и бебенцето. Всяко чудо за 3 дни, но ти мисли за вашия комфорт и щастие, а не за някой, който не заслужава нищо.
Иначе и аз приемам Дуфастон и Но-шпа и ще ми се събере прием около месец, та не знам дали няма и да продължа, докторът ще каже.

# 461
Ели, може би знаеш, но движението сваля кръвната захар. Сега вече като е хубаво времето ако имаш възможност излизайте навън. Всъщност ти как си, имаш ли още ограничения в движенията. Аз много се радвам, че времето вече е хубаво, въпреки че ми е доста мързеливо трябва да започнем да се разхождаме след вечеря. Имам опасност да развия ГД и следя нивата на кз много стриктно и само се надявам да ми се размине...

# 462
Добро утро и от мен ! Снощи и аз не спах ,сутринта се субудих с повръщане и гадене , 2 дни не си пих лекарствата за повръщане и ето, почва се с повръщането.
Ina-mina за съжаление и с риск да засегна някого , в България агресията между децата е много ясно изявена. Всеки път оставам много разочарована след посещение на детски площадки . Децата -агресивни(повечето не всички) родителите -гледат лошо ,особено ако не те познават , обсъждат те майките пред очите ти . Не правят забележки на децата си . Абе голяма трагедия . Такива случки мога да разказвам че ...
Последната година на мойто му изкараха въздуха ,защото отиде при едно дете и каза на идно дете :Може ли да си играем?
Другото дете му каза "бегай бе!!!" Избута го в гърдите и той падна и се разрева. Еми възпитанието ... и не стратегия на детето а нз какво трябва да се въведе!
С риск отново да засегна някого ,съжалявам но това е МОЕТО мнение.
Като ме попитат в България " Иииииих!! Е как е в Дания ,не те ли е страх да не ти вземат детето!? "
Аз тук такива неща не съм видяла , но тук агресия не се толерира

# 463
  • София/Севлиево
Ели, може би знаеш, но движението сваля кръвната захар. Сега вече като е хубаво времето ако имаш възможност излизайте навън. Всъщност ти как си, имаш ли още ограничения в движенията. Аз много се радвам, че времето вече е хубаво, въпреки че ми е доста мързеливо трябва да започнем да се разхождаме след вечеря. Имам опасност да развия ГД и следя нивата на кз много стриктно и само се надявам да ми се размине...
Разрешени са ми леки 10-15 минутни разходки,кръвната захар ми е добре-4,90,и все пак се надявам днес да спра фреша, че само като го помириша този нар и всичко ми се преобръща.Аз за ГД в 20-22 ще правя обременяване с глюкоза, защото преди бях гранична на Хома теста и по-принцип инсулина ми е височък, а КЗ ниска...

# 464
Аз правих това с глюкозата с предната бременност, защото бебето беше големичко. Оказа се, че ми е идеално изседването и нямам никакъв диабет или подобни.  Бебето си се роди малко по-големичко от статистическото очакване. Но в моя род големите бебета са често срещани, даже всъщност всички сме били големи бебета родени от страната на татко Joy Joy

Изследването е гадно. Не боли, но е гадно и дълго. Дано не ме карат и сега с това бебе пак да го правя Astonished

Общи условия

Активация на акаунт