Студенти ~ Набор 2001 ~ Тема 84

• 48 171
  • 344
  •   1
Отговори
# 315
  • София
И аз чакам да каже как горе-долу ще е с лекциите, та да мислим варианти за Коледа,  че директни полети до Стокхолм няма, а с прекачване са рискови, ако първия окъснее, та не знам, а не съм го виждала от май месец.

# 316
  • Варна
Все още нямам време да търся, приключваме сезона.
Може ли линк към темата за студенти в Нидерландия?
Отидохме веднъж с моя мъж да ѝ оправим здравните, но искат превод на бг на удостоверението, че е студентка в чужбина.
Ако не е осигурявана юли и август, до кога трябва да я свършим тази работа?
Надявам се всички набори и родители са добре!
Другият месец ще ходим да я видим девойката на място. Heart

# 317
  • София
Стейси, няма значение кога ще го занесете, ще й изчистят задълженията със стара дата.

# 318
  • София
Може ли линк към темата за студенти в Нидерландия?
https://www.bg-mamma.com/?topic=1691668

# 319
Имате време, след като са само две вноски, ще има някаква лихва, но е нещо минимално.
Моят хубавец преди една седмица си плати две вноски, които бяха след завършването на 12 клас.

# 320
Ехаа, колко добри новини! Поздрави на всички!
Не влизам с месеци във форума и ето че съм пропуснала , че темичката се е размърдала. Толкова ми е хубаво да чета за успехите на децата ви! Нека да са здрави и успеят да се реализират според образованието си.
Да разкажа и за моето момиче. Понякога ме предизвиква да я критикувам, но всъщност ме радва. Успешно си взе държавните изпити с общ успех 5.50! И така, вече е дипломиран психолог с бакалавърска степен от СУ. Преди броени дни се яви на два изпита за магистърски програми и между "криминална психология "и "организационна и крос оувър мениджмънт с английски", избра втората. Изкара стаж , работи и на още едно място...върви си по пътя. Още живее у нас, но има намерение да се изнася до месец. Намерила си е квартира, недалеч от къщи, хех 😊 ...и така. Съвсем обикновени неща около нас.

Оу, ще имат абсолвентски бал , почти като абитуриентски. 😃 С фотограф, вечеря, танци, после бар...Та, се гласи да се накипри с рокля, токчета и прическа (понеже си ми е кокетка). И нали нямаше абитуриентски, сега е във вихъра си. ☺️ Ами, това е около нас...

# 321
Mrs. Tiggi-M. значи ако има нужда от психолог вече може да се обърнем към нея:)
Браво!

# 322
Mrs. Tiggi-M. значи ако има нужда от психолог вече може да се обърнем към нея:)
Браво!
Благодаря, Охювче!
... Радвам се, че учи с голямо желание и, че продължава.
Добри са децата ни - пораснали, умни и знаят какво искат, устремени са да го постигнат. Като чета тук, не губя надежда...Само да са живи и здрави, по- добрата ни версия като поколение са, вярвам в това.

# 323
  • Пловдив
+ 1 девойка в отбора на дипломиралите се. Днес успешно защити дипломната си работа и е получила поздравление от преподавателите. Отдъхваме си и гледаме напред.

# 324
Браво на девойката dundi73:hibiscus:

# 325
  • Варна
И при нас борбата завърши!
Най-горда бях на 15-ти септември 2015 г.,  първия учебен ден на 8-ми клас, но там чувството беше еуфория.
Сега имаше буца на гърлото Simple Smile. От щастие разбира се!  

Даже в 12-ти клас не съм се вълнувала така както сега.

Последна редакция: сб, 09 ное 2024, 22:27 от mario.d.k

# 326
  • Варна
След изпитите в 7 клас претръпнах.
Сега се вълнувам пак, но не се тревожа така. Grinning
Честито на децата!
Моята ще си получи дипломата от софийския напролет, ама май ние ще я вземем, че тя ще е надалече

# 327
  • Варна
Честито дипломиране на Марио! Най-сърдечни поздрави! Успехи и удовлетворение в работата му по-натам!
И аз бях искрено развълнувана на дипломирането на Катето, разбирам емоцията. Не очаквах всъщност, но тази така зареждаща атмосфера - стотици млади хора, щастливи, със семействата си, горди родители с грейнали усмивки, сълзи..вълнението бе огромно!

# 328
  • София
Честито дипломиране на всички набори и успешна реализация в избраната професия!

# 329
Здравейте! Искам да попитам има ли някой , който е учил ПСИХОЛОГИЯ  във ВТУ? Ако има да сподели как минават изпитите в първи курс.

Общи условия

Активация на акаунт