Студенти ~ Набор 2001 ~ Тема 84

• 47 935
  • 344
  •   1
Отговори
# 330
Честито дипломиране и успешна реализация на Марио!

# 331
  • Варна
Добър вечер!
Как сте, как са наборите?
Девойката е в Корея, много е доволна.
Завърши ниво 5 по корейски като първенец и сега кара последното, шесто ниво Често я питат учителите :а в България това как е, а онова.
Следва да запише до края на юни осигурена от унито в Лайден програма.
Обаче искат дипломата от СУ, а тя е там.
По принцип имаме пълномощно да я вземем. Но все пак да питам:
Има ли ги дипломите онлайн, за да не бием път точно сега до София?

# 332
  • столицата
НАЦИД?

# 333
Онлайн ги има в регистъра на нацид, но се отварят само с номер на диплома.
Номера предполагам го нямате, така че електронно нищо не може да се свърши.

# 334
  • Варна
Здравейте дами! Simple Smile
За дипломата не мога да помогна.
Стейси, какво прави в Корея? Стаж, работа? не разбрах.
Но разбирам, че ще прави магистратура в Холандия, браво!

Кажете как са останалите деца? Работят повечето вече, прибраха ли се ' чужденците' или като моето решиха да се пробват надалеч?

Някоя да е станала баба? Simple Smile)))
Или поне тъща? Свекърва?

Та, да, моето си е в Лондон, работи, добре е, виждаме се макс. два пъти в годината за малко. Пишем си често битовизми, иска всеки ден да и снимам котарака Simple Smile)
Никакъв шанс да стана 'баба' в обозримо бъдеще нито покрай нея, нито покрай брат и/който е с 12 години по-стар.

# 335
На моята днес е абсолвентския бал. Лятото държавни изпити. Има дългогодишен приятел, с който живее. Утре е абитуриент брат й. Живота върви с пълна пара Simple Smile

# 336
  • Варна
Леле Happy!
Да са ти честити и двамата! Значи много хубави емоции и красиви деца има около теб. Simple Smile
Малкия, т.е. сина ти иска ли да учи, на къде се ориентира? Затваряш цикъла Simple Smile)

# 337
Иска, живот и здраве, ще се чуе, ще се похваля, надявсм се
Много хубави деца, много хубави емоции, прекрасно е Hug

# 338
Моето момче няма да се прибира през лятото, ще бъде на стаж, не му е задължителен, но харесва компанията.
Няма да се прибире дори за бала на брат му, двамата се били разбрали.На 05.01 го изпратихме, чакаме го за Коледа.
От септември предстои  дипломиране и търсене на работа.
Към момента няма  вероятност  да се върне в България, макар че според мен  тук има добри възможности.
В последно време служебно попадам на млади, амбициозни и работливи хора, което много радва и мен и колегите.
Има надежда:) За внучета аз искам, но според мен това е много, много далеч, но аз съм готова:)

# 339
  • Варна
Happy, весел празник утре!
Честито и на девойката ти!
Еееех, разпиляха се и май са все едни амбициозни, май ще почакаме за внучета. Grinning
Flash, девойката кара още магистратурата в Лайден. Оттам я изпратиха в Южна Корея за една година.
След като завърши в Лайден, си е набелязала две цели в Корея за още 2 години. Иска да превежда корейска литература най-вече.
Имаше предложение да бъде гид на българи в Корея, но нямаше как точно тези дни, защото имаше изпити за приключването на пето ниво на корейски. Надява се на други предложения в удобен момент.
Иначе много е доволна от престоя си там. Ходи по концерти, клубове, ресторанти.
Скоро Psy(гангнъм стайл) имаше концерт специално за нейния университет. Grinning

# 340
  • София
Happy, честит абитуриент! Здраве,  успехи и сбъднати мечти!

Моята завърши семестриално магистратура.  Дипломната защита е в края на юни. Юли почва платен стаж като младши юрист на страхотно място в Париж. Официалното дипломиране е чак март догодина. Те французите не си дават зор Simple Smile Към момента иска да работи във Франция, защото смята, че има повече възможности за реализация.  Ние се радваме, когато тя е щастлива. Днес я чакаме да се прибере за месец до защитата.
Малката завършва 1ва година бизнес администрация в Холандия.

Животът тече с пълна пара. За внуци не се натискам и ако може да почакат. Много ми е добре с толкова много свободно време Simple Smile

В тази връзка Стейси, завърнах се от Япония и Корея преди 2 седмици.  Страхотно  е.

# 341
  • Варна
Хей Стейси, браво че ни сръчка.
Моето малко - също абитуриентка, е сред феновете на всичко японско и корейско.
Утре посрещаме сестра ѝ за празника. Ще остане броени дни, но пък скоро си беше у дома за Великден. Приключва магистратурата и своевременно започва работа. Предстои отново местене в Лондон. Засега - налице е гадже.

# 342
  • София
Ей, много приятно раздвижване на темата, благодаря!
Моят хубостник кара магистратура в Стокхолм, не успя да си дойде за бала на брат си, вчера, че има изпити другата  седмица, но ще си дойде за семейната сбирка , макар и само за 4дни, че започна работа. Отделно и директни полети няма и е сложно придвижването. Пък в тази Швеция много скъпо и работа трудно се намира или поне той не успява, а  по специалността, съвсем. Дано като завърши магистратурата успее,  ако реши там да остава де.

# 343
Охооо, момичета...да започна с това, че аз съм  баба от 7г. вече, даже на две мъничета - едното на 7, другото на 6 ще стане през септември. От голямата са ми те. Simple Smile Децата ми са с 9 години разлика.
Но тук споделям за малката...,която си кара магистратурата (организационна психология с английски) в СУ и не е спирала да работи. Във връзка е  от 6г. с едно момче, от началото на тази година се изнесе от къщи и заживяха заедно на квартира. Справя се отлично и с университет, и с работа , и с домакинстване. Винаги се е организирала добре. По-добре и от мен. ...И сега да ви "прошепна", че никак не ми е лесно...да се адаптирам към тази промяна, но стискам зъби и външно се усмихвам възторжено. Обаче...истината е, че като погледна празната ѝ стая..., ме обзема лека тъга. И то не е, защото искам да е вкъщи, а по-скоро, защото...моите пиленца излетяха от гнездото и къщата някак утихна. Така и трябва, нека летят към своите хоризонти, силни и смели. Останахме си вече с любимия двамата. Това е естествения ход на времето. Няма връщане назад. Но е новост, с която трябва да свикна. Ще се справя, но ми трябва още време...Това е при нас, при мен...

# 344
  • Русе
Тиги М, и мен това ме притеснява, че съвсем скоро и нашият апартамент ще опустее, а сякаш вчера беше като тичах по детските площадки. Аз освен набор 2001, имам и бъдеща студентка, която обаче все още си е вкъщи. Иначе и наборът вече живее на семейни начала с приятелката си на квартира в София. (Успокоявам се, че поне не е в чужбина), Работи по специалността си, доволен е като цяло от всичко. Сега лятото предстоят сватби на негови приятели, набори, изобщо животът при вече порасналите ни деца си тече динамично.

Общи условия

Активация на акаунт