Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво обсъждат във форума?
Какви съвети и пожелания се споделят във форума?
Какви са темите, които интересуват участниците във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво обсъждат във форума?
-
Какви съвети и пожелания се споделят във форума?
-
Какви са темите, които интересуват участниците във форума?
-
Какво представлява лапароскопията и какъв е процесът на възстановяване след нея?
-
Какво представлява ранната овулация и какви са възможните последствия от нея?
И аз имам една неотворена опаковка вкъщи и му се чудя, определено има какво да се желае за моя прогестерон, а АГто ми отказва засега да ми изпише ( аз имам и три опаковки утрогестан вкъщи, но сама не си го назначавам, без прегледи...)

Эначи няма да му вярвам, эа да не се навивам. Практически искам да ми дойде, эащото искам да се эапиша във вълшебния списък и эащото не вярвам че преэ март е станало нещо. Колкото по-бърэо дойде, толкова по-бърэо ще си эамине един вид. :Д
...След лапароскопията нещо тотално ми се обърка организма .Вече не знам кога да чакам цикъл , овулация ... За капак доктора , който ме оперира напусна болницата и не успях да отида на контолен преглед .