Не, това не е шега, виждам втората черта !~бебеправене 386~

• 28 213
  • 743
  •   1
Отговори
# 75
Блускай, при мен лапарото струваше 600лв., което беше с диагностична и терапевтична цел. Тъй като ми правиха фенестрация на яйчниците и после пускаха разтвори поне 4 пъти с много високо налягане(в последствие махната дясна тръба) аз имах доста силни болки, но при теб възстановяването би трябвало да е около 10на след операцията. Според епикризата съм с хроничен салпингит и оофорит. Вече съм 2 месеца в болничен и днес ще ходя на ЛКК да склонят за още един последен месец. Втората половина на цикъла имам пробождащи болки в Я, а и сега в Бургас има много болни, а както съм с ИР, влошен гастрит... само лудницата в аптеката ми липсва, но основната причина е стимулацията, трябва си почивка и възможно най-малко стрес. Аз този месец не съм много обнадеждена, защото имам ДФ и вдясно и много ме е страх дали вляво ще продължи да расте 😔
Успех ти желая! 🍀🤞

# 76
Блускай, да допълня - след абразиото в ранна седмица препоръката на лекарите ми беше пазене и само с презерватив до следващата М, даже казаха веднага да почваме следващия месец с опитите, а да не чакаме.
Манди, как пиеш дивия ямс, питам за приятел Joy И аз имам една неотворена опаковка вкъщи и му се чудя, определено има какво да се желае за моя прогестерон, а АГто ми отказва засега да ми изпише ( аз имам и три опаковки утрогестан вкъщи, но сама не си го назначавам, без прегледи...)
Успех и на всички и хубав петък!

# 77
Марго, според опаковката - 2*1 го почнах.  Всъщност му придават много разнообразни чудни свойства за ендокринната система и тялото, едва ли не - подмладява. 😄😄 В стари теми прочетох за някакъв билкар в Лондон, който си го приемал постоянно (запарки май). Та макар при жените да се смята, че действа на прогестерона, мъжете също могат да го приемат заради другите му ползи.

# 78
Привет от мен.Ще зачекна една тема, която е обсъждана вече, но аз така и не мога да взема решение -ковид ваксина.Изчетох толкова разнопосочни мнения, че съвсем се изгубих.Та на въпроса-вие ваксинирахте ли се или смятате ли да го направите? А вашите половинки?И според вас и вашите доктори как е ок да се процедира?
Събирам всякакви мнения, може и на лично, да не разводняваме темата.
До преди няколко месеца не се притеснявах толкова от вируса, но сега вече след като доста мои близки се разболяха, и то не леко, страха започва да ме завладява.

# 79
Эдравейте, има ли полэващи приложението Фло? От последния цикъл преэ февруари го полэвам, вече съм 34 ден и според симптомите, които въвеждам, Фло ми каэва, че цикълът се очаква да дойде след 9 дена. Такова чудо не ми се е случвало никога. При вас верни ли са теэи прогноэи? Сега ми иэмести и датата эа овулация-вместо на около 7ми март според новото иэчисление е била на около 22-ри. Това въэможно ли е иэобщо? Тестовете са негативни иначе, цикълът ми е на 28-29 дена абсолютен макс. Повече от 31-2 дена никога не е бил. Иэмествайки овулацията както Фло каэва и ако това е въэможно, эначи е имало непаэене около ,,овулация" эащото почнахме да не се паэим от 14ти някъде. Какво мислите? Случвало ли ви се е това и верни ли са теэи иэчисления по вашия опит? Температурата ми (която почнах да меря около ден 23 на цикъла...) беше около 36,7-8, на ден 29 падна до 32,2 и в момента е 36,7. Имам си и характерното потене като преди цикъл и вече полудявам, не энам какво се случва с тялото ми.  

п.с. Да, ще се ваксинирам, ако ми предложат ваксина преди да съм эабременяла. Според мен е беэотговорно да не се ваксинирам и се доверявам на лекарите, които ми го препоръчват. Писала съм много по темата в старата тема... Само не энам дали бих се ваксинирала с астра эенека(по-скоро да), но с бионтек или друга ваксина-эадължително.

Последна редакция: пт, 26 мар 2021, 08:33 от snowwhite12

# 80
Никога за нищо на света не бих се ваксинирала, половинката ми също. Цялата тази бъркотия е световен цирк и не желая да участвам в него.
Това си е мое лично мнение и разбира се не ангажирам никой с него.

# 81
Rave, благодаря за поредната страхотна тема, дано е мнооого бебеносна. Толкова нови момичета има вече тук, че се обърквам вече. Simple Smile
В борбата съм от 2019г с малки паузи и се смятам за старо куче и силно се надявам това да е последната година в която се подвизавам в тази тема.

Iren , честито и дано радоста да ти е двойна.
Blusky, стискам силно палци за теб.
Грабя с пълни шепи от розовия и синия прашец.

# 82
Здравейте!
Както казах преди 2 теми, писна ми от следене и всичко и си давам психическа почивка, не съм ви следяла, но сега като влезнах и видях, не мога да не се включа, и да честитя на kalestia, одри, iren, и всички други момичета с положителни тестове! Пожелавам ви успех до финала и много сладки бебчета Gift Heart
А аз..може би ще се завърна по някое време.
Успех на всички чакащи и нечакащи! Flowers Four Leaf Clover

# 83
Добро утро и от мен. По темата за Zoom - аз съм и учител, и студент. Работим в Teams, a лекциите ни бяха в Meet. Казвам "бяха", защото съм на финалната права. Остава ми държавният изпит и дипломиране като магистър.
Блускай, каквото и да се случи бъдете силни!
snowwhite12, аз от този месец използвам Premom и според тестовете за овулация изчислява кога е датата на следващата М, която НЕчакам.

# 84
Snowwhite, има реално много малко данни, за да му се доверяваш на приложението, по принцип след няколко месеца въвеждане на данни може да се очаква реална прогноза. Аз ползвам Фемометър, плюс мерене на БТ от 16 месеца вече+тестове за О, и въпреки това пак ми дава понякога странни изчисления, неотговарящи на действителността. Приемането на добавки, ановулаторни цикли, задържан фоликул могат да доведат до закъснение. Стискам палци закъснението все пак да е по хубава причина.
За ваксините постнах в предната тема мнението на специалистите, аз при първа възможност ще се ваксинирам. Нека не обръщаме и тази тема на световна конспирация ли е ковид, има достатъчно теми в БГ мама за това.
Ггърл, дано следващото ти включване е, за да се похвалиш Heart

# 85
  • London
Snowwhite, това приложение Flo и на мен ми показва овулация след 15 дни, а всъщност е днес или утре, според тестовете за О. и пробожданията в яйчника.
Повече харесвам PreMom или Glow .

Относно ваксините - аз съм против и не бих се ваксинирала, макар че вече получих покана за първата доза. Никой около мен не желае да се ваксинира също. При последната ми среща с ендокриноложката, тя самата беше скептично настроена. Но не налагам своето мнение, това е личен избор.

Трополинка, нали знаеш да ме броиш и мен за зуум 👀🙈😘

# 86
Здравейте момичета, мерси за нестихващите пожелания! От мен като начало всички да сте здрави, а скоро и да имате здрави и хубави бебчета - мечтаният брой Simple Smile
Лилоо Green Heart Flowers Four Leaf Clover
Много е вълнуващо да се видя до щъркела наистина (в лилаво - любим цвят), надявам на добър финал и ако се връщам в темата да е само за следващо детенце Simple Smile.

Тортелина, и тук ще получиш разнопосочни мнения за съжаление Simple Smile .
Аз искам да се ваксинирам и следя как се развива информацията за бременни и го мисля (ей това е от вчера примерно https://www.ajog.org/article/S0002-9378(21)00187-3/fulltext )
Но пък не си отложих трансфера за ваксинация.
Скрит текст:
Нашите родители не са хич млади. Само майка е под 70 год. Бащата на ММ е роден в обсадата на Ленинград, ако щете вярвайте Simple Smile Та съм супер щастлива, че всички се ваксинраха - техните на ММ със Спутник в Русия (имаха малко алергични реакции ама минаха). Баща ми с Модерна в щатите Simple Smile имаше сърцебиене, но мина. Майка тук с АЗ реакции нямаше особени, но го преживя тежко психически, че точно 2 часа след като се ваксинира жената спряха ваксинацията с АЗ и знаете как не дадоха никаква свястна официална информация. Но в крайна сметка всички са наред и ми е доста по-спокойно Simple Smile

Блускай, стискам палци всичко с тебе да е ок и да не се налагат тежки интервенции.

Последна редакция: пт, 26 мар 2021, 10:23 от Одри+

# 87
Благодаря много эа мненията! Nature Star2 Эначи няма да му вярвам, эа да не се навивам. Практически искам да ми дойде, эащото искам да се эапиша във вълшебния списък и эащото не вярвам че преэ март е станало нещо. Колкото по-бърэо дойде, толкова по-бърэо ще си эамине един вид. :Д  
Марго, аэ също полэвам термометърчето на фемометър. : )

# 88
При мен е пак като миналия месец. Вече 3-ти ден ме мъчи.. Онзи ден едни болки ниско долу около 2 часа-не дойде. Снощи пак-няма никой.Едно воднисто течение имам от време на време, а имам още 4 дни до датата. Гърдите ме болят, от време на време ми се гади и това е общо взето. Миналия месец пак така се чувствах, не знам вече от какво е. Витекса го пия от 1 седмица, надали е от него. Не знам.. От 2 дни не съм се и наспивала, и много ми дойде вече 🥴.. Успех на всички 🍀❤️

# 89
Добро утро момичета , по темата с ваксините аз не бих се ваксинирала за сега .
Иначе да ви се оплача , вчера ми дойде , а преди две седмици бях в цикъл Sad ...След лапароскопията нещо тотално ми се обърка организма .Вече не знам кога  да чакам цикъл , овулация ... За капак доктора , който ме оперира напусна болницата и не успях да отида на контолен преглед .
Съжалявам ,че така негативно влизам в петък сутрин , но трябваше да се оплача на някой .
Успех на всички не чакащи !

Общи условия

Активация на акаунт