Не, това не е шега, виждам втората черта !~бебеправене 386~

• 28 193
  • 743
  •   2
Отговори
# 60
little.madness и при мен откакто правим варира до 31-32, а веднъж пък беше 26,преди регулярно си ми беше 28 People Information Desk Person И аз имам подозрения, че този месец ову ще ми е по- рано, дори се чудя дали не е днес, защото много ама много ме боляха яйчниците, обаче нали пък си бях казала, че няма да правя тестове този месец и не съм купуваля умишнело Grinning
Ще прелъстявам след малко, видяло се е Smirk Satisfied Grinning Grinning

# 61
Здравейте, тези резултати са ми от пакета Фемофлор от Геника. Не мога да разбера нормални ли са, а ще се свържа с гинеколога ми чак другата седмица?

Аз, доколкото съм запозната, всичко до 10 ⁵ е част от нормалната влагалищна  флора т.е. няма растеж на бактерии и гъбички. 10 ⁶ са лактобацилите, което е супер. Според мен са хубави резултатите.

# 62
Dream girl не се депресирай и изобщо не си вкарвай подобни мисли в главата, че няма да се получат нещата. Проблемите в цикъла не са неразрешими. С читав лекар и терапия ще стане.

Мен днес от следобяд ме боли много ниско долу и направо почнах да се притеснявам. Все още продължава да ме боли, болката не е нетърпима и силна, но ми създава голям дискомфорт. Изключвам овулация, защото ми е 23 ден от МЦ, макар че обикновено точно тогава ме боли така.

# 63
  • В страната на мечтите.
Момичета, снощи сънувах, че си направихме онлайн сбирка и пиехме сок от чаши за вино Joy Heart Eyes  Между другото ще е готино, ако наистина го направим някой път.

Иначе при мен нищо ново не се случва.. Чакам си теста, но ще видим кога ще го направя. Снощи не спах от адски болки в яйчниците, което за този срок на цикъла ми е странно, но ще видим какво се случва.

Честито на всички момичета, които видяха положителни тестове, а на останалите много стиснати палчета Heart

# 64
Трополинка чудна идея, давайте да правим среща в Zoom. Аз съм учител и вече до гуша ми дойде от онлайн срещи, но такава не бих отказала.

# 65
Здравейте, тези резултати са ми от пакета Фемофлор от Геника. Не мога да разбера нормални ли са, а ще се свържа с гинеколога ми чак другата седмица?

Аз, доколкото съм запозната, всичко до 10 ⁵ е част от нормалната влагалищна  флора т.е. няма растеж на бактерии и гъбички. 10 ⁶ са лактобацилите, което е супер. Според мен са хубави резултатите.
Резултатите са перфектни. Заключението е абсолютна нормоценоза.

# 66
  • В страната на мечтите.
Трополинка чудна идея, давайте да правим среща в Zoom. Аз съм учител и вече до гуша ми дойде от онлайн срещи, но такава не бих отказала.

А аз уча висше и вече ми е писнало там да карам само гръцки и граматика на гръцкия език Joy Ако се навият повече момичета го правим. Тъкмо ще си разнообразим някоя вечер Heart Eyes

# 67
Йееей, мен вече ме навихте Grinning Не съм ползвала Зуум досега, но нищо. Аз си мислех дори за нещо като общ чат някъде, знам ли

# 68
  • В страната на мечтите.
То Зуум е доста лесен за използване. Даже може без регистрация, но трябва да се изтегли приложението. Ако още някоя се навие ще започна да правя списък и ще го уредим Heart

# 69
Блускай един съвет от мен, ако се наложи лапароскопия е хубаво да си имаш записана на диск самата операция,тъй като разбрах,че не навсякъде се предлага,а е хубаво да си го има. Ако е диагностична се възстановяваш бързо, при мен беше за да се премахне ИБ и не се възстанових толкова бързо,но запазиха тръбата,може и затова така да беше по-бавно,поне 2 седмици ми трябваха. Иначе даваха месец болнични.Предполагам са ви казали колко струва,това казвам тъй като при мен не беше планувано и даже не носех пари в себе си 🥺

# 70
Трополинка с теб май вървим заедно в дните на МЦ, ако не бъркам, че и в симптомите. Ето и мен днес ме болят яйчниците. Grinning Хайде дано пък това да е симптом на нещо хубаво и да си бременеем заедно.Two Hearts

# 71
  • В страната на мечтите.
Трополинка с теб вървим заедно в дните на МЦ, че и в симптомите. Ето и мен днес ме болят яйчниците. Grinning Хайде дано пък това да е симптом на нещо хубаво и да си бременеем заедно.Two Hearts

И аз го забелязах 😁 Айде дано тези ни неразположения да са за хубаво и наистина да си бременеем заедно ❤️

# 72
И аз да благодаря на Рейв за прекрасната тема. Уютна е, както винаги - сплотена, и дано много положително-резултатна Simple Smile
Да не е съвсем без отчет,
Скрит текст:
нали ви казах, че си взех витекс и вечерна иглика за борба с менопаузата и натурално подпомагане на "празния" от процедури месец. Още в дните за О на онзи заблуден фоликул ми натежаха гърдите. Доста странно. А преди 3 дни реших да допълня коктейла от добавки с див ям, който уж стимулира производството на прогестерон. Него за първи път взимам. Не съм се консултирала с никой. Едва ли може да стане по-зле положението конкретно за мен. Вие, деца, не правете това вкъщи Blush Спукан Ф или не през уикенда, насилствено от 3 дни преминах към лутеална фаза, защото часът за коментар ми е 02.04. и няма време за губене. За първи път чак... не ми се ходи на преглед. Горкия ми доктор. Пояснявам, див ям се приема след О при жени с нормален цикъл. Идеята ми е, че него мога да си го пия докато цикъл въобще реши да се появи. Билкова добавка не би трябвало да пречи и такива са указанията, пие се до М. Защото другия вариант бяха синтетични хормони, които в общия случай са по-концентрирани и мощни и трябва да се спрат, за да дойде МЦ.
Явно от билките, макар да действат с натрупване и след дълъг прием - имам доста интензивни и странни усещания. Меря си БТ и според фертилити френд засега твърдо е ановулаторен. What a surprise, а Smile

# 73
Блускай един съвет от мен, ако се наложи лапароскопия е хубаво да си имаш записана на диск самата операция,тъй като разбрах,че не навсякъде се предлага,а е хубаво да си го има. Ако е диагностична се възстановяваш бързо, при мен беше за да се премахне ИБ и не се възстанових толкова бързо,но запазиха тръбата,може и затова така да беше по-бавно,поне 2 седмици ми трябваха. Иначе даваха месец болнични.Предполагам са ви казали колко струва,това казвам тъй като при мен не беше планувано и даже не носех пари в себе си 🥺

Не са ми казали колко струва тей като всичко е под въпрос още. Каква беше цената при теб?

# 74
Блускай, стискам ти палци всичко да се развие по-възможно най-добрия начин!

Общи условия

Активация на акаунт