Ин Витро център Стефанов - тема 11

• 18 389
  • 171
  •   1
Отговори
# 135
  • Сливен
Здравейте ще ви споделя моя опит в Инвитро център Стефанов.  Доктора е много мил и внимателен при прегледи . Онлайн резултатите много бавно се качват в рамките на седмица . Имам 2 неуспешни икси опити там . Странно е защото всичко при мен и при мъжа ми като изследвания са хубави . Имах една пункция извадени 16 яйцеклетка оплодената и замразени 8 . При първия трансфер пих аспирин , фолиева киселина,пренатал джеймсън, естрофем, утрогестан,бих си фраксипарин, предназолон кортико,дуфастон.  На 14 -сти ден след трансфер погестерон 40 а на самата процедура 79 . От там на 14 - сти ден след трансфера прогестерон 31 чхг 4 . Опит 2 - същото като опит 1 + 2 системи преди трансфери вместо дуфастон се бих пролутекс . Прогестерон в деня на трансфера 56 , прогестерон седми ден след трансфер 115 и прогестерон 14 дни след трансфер 71 ,чхг 1 . Попитах мога ли да разговарям за 1 мин с доктора за да ми каже как да продължа с лекарствата и да го попитам защо пак се е получило така и те ми отговориха че ако искам онлайн консултация може след 2 месеца най рано. Сега имам още 3 замразени ембриони при него но вече му нямам доверие и не смятам там да пробвам повече
Олеее какви са тези онлайн консултации.
Едно време т.е 2017 нямаше такива неща.

# 136
Здравейте ще ви споделя моя опит в Инвитро център Стефанов.  Доктора е много мил и внимателен при прегледи . Онлайн резултатите много бавно се качват в рамките на седмица . Имам 2 неуспешни икси опити там . Странно е защото всичко при мен и при мъжа ми като изследвания са хубави . Имах една пункция извадени 16 яйцеклетка оплодената и замразени 8 . При първия трансфер пих аспирин , фолиева киселина,пренатал джеймсън, естрофем, утрогестан,бих си фраксипарин, предназолон кортико,дуфастон.  На 14 -сти ден след трансфер погестерон 40 а на самата процедура 79 . От там на 14 - сти ден след трансфера прогестерон 31 чхг 4 . Опит 2 - същото като опит 1 + 2 системи преди трансфери вместо дуфастон се бих пролутекс . Прогестерон в деня на трансфера 56 , прогестерон седми ден след трансфер 115 и прогестерон 14 дни след трансфер 71 ,чхг 1 . Попитах мога ли да разговарям за 1 мин с доктора за да ми каже как да продължа с лекарствата и да го попитам защо пак се е получило така и те ми отговориха че ако искам онлайн консултация може след 2 месеца най рано. Сега имам още 3 замразени ембриони при него но вече му нямам доверие и не смятам там да пробвам повече
Онлайн консултациите са въведени след пандемията! И ние бяхме така вместо да се ходи за две минутен разговор  ни се обаждаше ! Доста е удобно особенно за хора ,който пътуваме. Консултациите се случваха когато той каже. Но мисля ,че бяха месец за месец явно работят им се е увеличила! Успех !

# 137
  • Сливен

Аз съм писала или тук или в старата тема - заради този "лекар", живота ми се ореобърна на "360 градуса", и то в лошият смисъл. Извадена жлъчка, извън маточна бременност.. Не ми се говори. А накрая каза, че проблема БИЛ в МЕН - или дългата стимулация, за което той не е виновен, или високото ТСХ /което беше към 2 /, или че двете тръби били запушени в края, а не в началото, както той си мислил и не БИЛ ВИДЯЛ в досието ми..

# 138
Здравейте, предстои ни консултация при д-р.Стефанов.
 Въпроса ми е към момента има ли хора които ползват услугите на центъра и какво бихте ни посъветвали.

# 139
  • Сливен
Бивша пациента съм и Ви съветвам, да отидете в друга болница. 3 години от живота ми загубих в опити и 2 операции, заради него.

Последна редакция: вт, 17 дек 2024, 10:31 от сикрет

# 140
 Въпроса ми е към момента има ли хора които ползват услугите на центъра и какво бихте ни посъветвали.
Адски доволна съм от отношението на всички! Забременях от първия път, всичко беше наред със стимулация, ембриони, дори съм замразила още ембриони. Бебето ми е на 3 месеца. Внимателен и общителен, обяснява без да всява излишна паника. Желая Ви успех, където и да решите да отидете.

# 141
Адски доволна съм от отношението на всички! Забременях от първия път, всичко беше наред със стимулация, ембриони, дори съм замразила още ембриони. Бебето ми е на 3 месеца. Внимателен и общителен, обяснява без да всява излишна паника. Желая Ви успех, където и да решите да отидете.

+1
Много мил и внимателен доктор и любезен екип. Обясняват подробно и проявяват загриженост и лично отношение. Стимулацията премина отлично, но успех постигнахме от втори трансфер. Запазили сме си ембриони за братче или сестриче на двумесечния Алек ❤

# 142

Благодаря Ви!

# 143
Здравейте! Има ли някой който е правил инвитро икси при доктор стафанов? Ние сме изцяло с мъжки фактор!

# 144
Здравейте,някой правил ли е инвитро с ДЯ при д-р Стефанов?

# 145
Здравейте! Има ли някой който е правил инвитро икси при доктор стафанов? Ние сме изцяло с мъжки фактор!
Ние сме с мъжки фактор от една година посещавам доктора и сега предстои замразен трансфер . Жалко ,че тук няма много пациенти ,които да споделят информация

# 146
  • Сливен
Ами няма - защото половината избягаха/Ме от този "човек".
За сведение - нашето дете, вече е на 1 година и 1 месец. Но не и благодарение на Стефанов..

# 147
За сведение - нашето дете, вече е на 1 година и 1 месец. Но не и благодарение на Стефанов..
Защо така

# 148
  • Сливен
Защо така

Писала съм достатъчно в тази и предната тема. "Лекар", който да ти каже, че "не знае" защо, след два пъти Инвитро при него, не се случват нещата - дали било дългата стимулация, дали било запушените тръби или високо TSH. И накрая да ти кажа - "ама аз мислех, че тръбите са запушени в края, а не в началото, сега като погледнах". СЕГА - след цели 3 години почти при него.... Спирам до тук, защото не искам да си спомням, през какво монах заради този "човек".

# 149
Аз съм от тези с положително мнение за др. Стефанов. При нас нещата се получиха от първия път със замразен трансфер и резултат е на 6 години. При нас проблема е при мен, с първото посещение ми откри проблема-запушени тръби и 5 полипа в матката. Бях насочена за операция. След това при стимулация ми се вдигна прогестерона и се наложи отлагане и съответно замразен трансфер.
Нещата се получиха от първия път.

Общи условия

Активация на акаунт