Ин Витро център Стефанов - тема 11

• 17 682
  • 169
  •   1
Отговори
# 165
  • Девин
Здравейте, аз още се чудя дали към тази клиника да се обърнем, тепърва събирам информация. Може ли да ми кажете за записване на час, много ли се чака за консултация? Ако някоя от вас има време да ми разясни, как се скучват нещата, ще съм много благодарна! За ЦАР ми стана ясно, че няма сигурно да ни финансирата защото съм на 39г. с яч.резерв под 0,50, нали не бъркам? А за спермограмата, там ли я правят или ние трябва предварително?
В главата ми е каша от толкова информация, изследвания, притеснения.
Аз не съм чакала много. Най добре се обадете и говорете, много са любезни, при мен имаше първо онлайн консултация, за да обясня какъв е проблема и после вече почнахме да търсим откъде идва, след това ми назначи операция в Пловдив, и започнахме вече лечението, често се виждахме. Обадете се и говорете с момичетата там, те ще Ви обяснят! Успех! Ако имате някакви въпроси, пишете ми на лично.

Благодаря ви за отговора! Интересно ми е защо не намирам актуална информация за клиниката? Дали се дължи на това, че няма успеваемост или неадекватно отношение? Не знам объркана съм, била съм и в всеизвестна столична клиника, но вниманието там е на конвейер, даже всеизвестен лекар толкова беше изморен, че консултацията беше постоянно прозяване от негова страна( разбирам, че работата им идва в повече, но...), а аз нямам време за прозявки на 38г. съм нямам деца, нямам и я. резерв достатъчно. Така ми се стече живота, че късно срещнах точния човек. Имам близки които имат две дечица, успешно ин витро с помоща на д-р Стефанов, но различен случай от нас и от това се водим, но преди доста време. Интересувам се дали сега нещата са се променили? Двоумим се и за Турция...  Flowers Hibiscus

Последна редакция: вт, 15 апр 2025, 02:16 от terryy

# 166
Здравейте, случайно има ли друга тема за клиниката, защо така и не намирам информация и никой не пише?
Знам, че е деликатна темата за ДЯ, но никоя ли не е пробвала този вариант при д-р Стефанов? Няколко жени питат с годините и никой не им отговаря, поне един отговор да имаше някъде, много странно. Ако ви е неудобно да пишете тук, може на лично да ми пишете, но наистина търся информация по тази тема. Бъдете здрави!

# 167
Аз им бях пациентка преди 3-4 години. Също бях с ЯР 0,50. Загубих много време там,заради пандемията нещата се случвах мнооооого бавно,но сега не знам как е. В крайна сметка и двата протокола при мен не подействаха,не можаха да изкарат дори и една яйцеклетка. Има успели момичета,аз за съжаление не съм от тях.

# 168
Здравейте, случайно има ли друга тема за клиниката, защо така и не намирам информация и никой не пише?
Знам, че е деликатна темата за ДЯ, но никоя ли не е пробвала този вариант при д-р Стефанов? Няколко жени питат с годините и никой не им отговаря, поне един отговор да имаше някъде, много странно. Ако ви е неудобно да пишете тук, може на лично да ми пишете, но наистина търся информация по тази тема. Бъдете здрави!
Работят само със замразени яйцеклетки.Аз исках със свежи,но ми отказаха.

# 169
  • Ст Загора
Пишете им на имейла отговарят.

Общи условия

Активация на акаунт