Ин Витро център Стефанов - тема 11

• 17 714
  • 169
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте, момичета,
И аз съм при д-р Стефанов. Предстои ми първо ин витро, МФ  и пункцията ще е около 14ти юли.

# 106
Здравейте, някой знае ли за колко месеца напред дават сега час за първи преглед при доктор Стефанов

# 107
Здравейте, някой знае ли за колко месеца напред дават сега час за първи преглед при доктор Стефанов
Здравейте! Аз чаках около 2 месеца

# 108
Здравейте, има ли момичета които са в ин витро процедура при Стефанов? Доволни ли сте от доктора,от решенията които взема по пътя към вашата мечта?

# 109
Здравейте, има ли момичета които са в ин витро процедура при Стефанов? Доволни ли сте от доктора,от решенията
които взема по пътя към вашата мечта?

Здравей, аз съм пред процедура но все още нямам мнение и аз като теб търся информация. Реших да отговаря просто ,защото знам колко ни се някой да сподели опит с нас дори и да не ни е от полза .Blush

# 110
Здравейте. Аз съм в момента при доктор Стефанов. След три години неуспешни опити в момента съм бременна в седма седмица. Винаги се е съобразявал с мен, назначавал ми е правилната терапия. Правих ЗЕТ, тъй като хормоните ми бяха разбошувани и имах коремни неразположения след пункция, от която извадихме 25 яйцеклетки. Чуваме се често, когато се е налагало, както и със сестрите от регистратура. Всички са страхотни, а самия Стефанов ми вдъхна спокойствие от момента,  в който го видях за пръв път. В началото още ми назначи цветна снимка на тръби, после операция за прекъсване на едната тръба понеже имаше хидросалпингс и така до днес.
Желая ви успех! Ако имате въпроси , пишете на лично!

# 111
Здравейте,

За колко време излизат резултатите от изследване на ДНК- фрагментация ?

# 112
Здравейте!
Не знам дали задавам на правилното място въпроса си, но имам нужда от помощ и насоки по въпроси относно клиниката на Стефанов.
Налага ми се, по препоръка на моя АГ, да посетя ендокринолог и да се консултирам с репродуктивен специалист - забременявам, но не мога да задържа бременността . Според АГ симптомите, които проявявам са обвързани с проблеми с щитовидната жлеза и прогестерона. Насочила съм се към тази клиника, тъй като не съм от Стара Загора, но е най-близко до моят град, в който няма репродуктивни специалисти. Въпросът ми е - тъй като виждам в ценоразписа им, че изследват хормоните, обвързани с щитовидната жлеза, според вас - директно при Стефанов мога ли да отида и да ми насочат изследвания и лечение, или е добре все пак първо да мина преглед при ендокринолог... имат ли практика да насочват към конкретен такъв от Стара Загора?
Задавам тези идиотски въпроси не заради друго, а защото не ми се лута много време/напреднала съм с годинките/ и не ми се хвърлят излишно пари по грешни лекари... в моя град няма читави лекари като цяло, а не познавам тези от Стара Загора, където са много повече и наистина би ми била полезна тази информация на база вашия опит.

# 113
Ще ви назначи изследвания, които можете да пуснете там или във вашия град и може да ви назначи някаква терапия, но едва ли ще ви изпрати на ендокринолог, т.е хубаво е да си отидете отделно. Понеже и моята история е с много спонтанни аборти ми назначи пср тест за уреаплазма, микоплазма и хламидия, след успешно лечение вече съм в шести месец, благодарение на него и екипа му.
Здравейте!
Не знам дали задавам на правилното място въпроса си, но имам нужда от помощ и насоки по въпроси относно клиниката на Стефанов.
Налага ми се, по препоръка на моя АГ, да посетя ендокринолог и да се консултирам с репродуктивен специалист - забременявам, но не мога да задържа бременността . Според АГ симптомите, които проявявам са обвързани с проблеми с щитовидната жлеза и прогестерона. Насочила съм се към тази клиника, тъй като не съм от Стара Загора, но е най-близко до моят град, в който няма репродуктивни специалисти. Въпросът ми е - тъй като виждам в ценоразписа им, че изследват хормоните, обвързани с щитовидната жлеза, според вас - директно при Стефанов мога ли да отида и да ми насочат изследвания и лечение, или е добре все пак първо да мина преглед при ендокринолог... имат ли практика да насочват към конкретен такъв от Стара Загора?
Задавам тези идиотски въпроси не заради друго, а защото не ми се лута много време/напреднала съм с годинките/ и не ми се хвърлят излишно пари по грешни лекари... в моя град няма читави лекари като цяло, а не познавам тези от Стара Загора, където са много повече и наистина би ми била полезна тази информация на база вашия опит.

# 114
Мае, в коя седмица губиш бременността? Следиш ли прогестерон  след положителен тест? Изследвания за тромбофилия правила ли си, а пср тест за хламидия и уреаплазма?
Преди Стефанов работеше с Касалов, за когото съм чела хубави отзиви. Лично за мен Стефанов не си дава много зор да търси проблеми.

# 115
Мае, в коя седмица губиш бременността? Следиш ли прогестерон  след положителен тест? Изследвания за тромбофилия правила ли си, а пср тест за хламидия и уреаплазма?
Преди Стефанов работеше с Касалов, за когото съм чела хубави отзиви. Лично за мен Стефанов не си дава много зор да търси проблеми.

Здравей! Благодаря на теб и на MrsJacky за отговорите!
Губя ги във втория месец, различни седмици. Тъй като бях невежа в началото, само сега бях наясно да следя ЧХГ, но явно си останах невежа, защото не знаех за прогестерона, че също трябва да се следи. Никакви изследвания, освен стандартната микробилология и цитонамазка, не са ми назначавали, защото според двама независими АГ от различни градове беше излишно първия път да пускаме такива, тъй като се случвало... Ще проверя дали мога да си запазя час при Касалов - точно такъв ендокринолог ми се искаше да посетя - да е насочен към репродуктивното здраве, както е описано на визитката му към болницата. А към репродуктивна клиника съм се насочила точно, заради по-специализираните изследвания. Не държа да отивам точно при Стефанов, ако имаш положително мнение за друг лекар, ще бъда благодарна да споделиш име.

# 116
Ще ви назначи изследвания, които можете да пуснете там или във вашия град и може да ви назначи някаква терапия, но едва ли ще ви изпрати на ендокринолог, т.е хубаво е да си отидете отделно. Понеже и моята история е с много спонтанни аборти ми назначи пср тест за уреаплазма, микоплазма и хламидия, след успешно лечение вече съм в шести месец, благодарение на него и екипа му.
Здравейте!
Здравей,аз съм доволна от доктор Стефанов и екипа му. Забременях там и продължават да ме следят вече влязох в 5-тия! Всички изследвания ,който са ми правили си ги имам на профил дават ти парола и потребителско винаги можеш да си ги отвориш или ако искаш  да си имаш може да ти ги пратят на вайбър. Звъня винаги ,когато съм притеснена два пъти ми се наложи да вляза в болница за задържане кървене болки. Веднага ме насочиха за терапия. Сега ми падна хемоглобина под 100 и за да не се наложи да ми се прелива кръв сменихме терапията с хематолог веднага се уведомява доктора. В 4-тия ти правят последен преглед ,но изследванията са до последно! Правят ми всеки месец изследване за NK клетките и ми се правят вливания. За тромбофилията си ме попитаха предварително като ми казаха каква е цената и вече ако може да си го позволите си го правите тях!  Като цяло винаги казват предварително като сума колко ще струват изследванията или каквото предстой да сте подготвени!Така се разбра ,че не нужно да си бия фраксипарин през цялата бременност а само до 20 г.с

# 117
Мае, според мен си пусни изследване за тромбофилия в Геника при това пълния пакет. Не знам от къде си но в Стара Загора има манипулационна на Геника, която си е специализирана гинетична лаборатория. Скъпи са изследванията, но се правят веднъж в живота. Трябвало е още след втората загуба да ти ги назначат, а ако си в по-напреднала възраст и без загуби. Ако имаш някакви въпроси, можеш и на лични да ми пишеш.

# 118
  • Ст Загора
Мае, според мен си пусни изследване за тромбофилия в Геника при това пълния пакет. Не знам от къде си но в Стара Загора има манипулационна на Геника, която си е специализирана гинетична лаборатория. Скъпи са изследванията, но се правят веднъж в живота. Трябвало е още след втората загуба да ти ги назначат, а ако си в по-напреднала възраст и без загуби. Ако имаш някакви въпроси, можеш и на лични да ми пишеш.
н в Ст Загора няма Геника от края на май месец!

# 119
Много жалко. Ще се налага да пътуваме до Пловдив за изследвания.

Общи условия

Активация на акаунт