Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми” /Тема 80/ Не си отивай... 18+🙈

• 25 839
  • 743
  •   1
Отговори
# 705
  • Пришълец
Магия, аз също много обичам паралелите. Heart Eyes И как хубаво се открояват като са един цветен, един черно-бял.

# 706
Гости, ах, тии.... 🤐🤐🤐

# 707
  • Плевен / София
Гости, ах, тии.... 🤐🤐🤐
Химнът на темата на испански....

# 708
  • Пришълец
Гости, ах, тии.... 🤐🤐🤐
Слабото ти място Stuck Out Tongue Winking Eye Но да беше и с воалите...

# 709
  • Плевен / София
Гости, ах, тии.... 🤐🤐🤐
Слабото ти място Stuck Out Tongue Winking Eye Но да беше и с воалите...
Чак толкова...не.... става опасно за сърцето.....
Още горещи ритми...
Ти си мой

# 710
Момичета, попаднах на тези (долу), които сякаш са супер зс шапка на новата тема:

# 711
  • Плевен / София

# 712
  • София
Аз се опитвам да намеря снимка с добро качество на тази сцена, но не успявам:

Ако някоя от вас намира, да я пусне в темата или да ми я прати на ЛС. Искаше ми се шапката да е с тази сцена. Simple Smile

# 713

Уоу какъв фрагман , чудесен подарък за моя рд, на мен ми хареса Heart нямам търпение за сцените под дъжда Heart
Сигурна съм, че всичко ще е наред със Серкан , но е факт, че никой не знае колко дни му остават на тази земя, затова винаги си заслужава да живееш за момента! Hug

"Изборът на вечеря на панорамното колело не е случаен. Точно както сега и в живота ще имаме моменти , в които ще бъдем на върха , други, когато ще бъдем на дъното. Няма значение къде ще сме , стига да бъдем заедно. На ниското ще бъде трудно, уморително, но на високото гледката ще е прекрасна. Не ти казвам, че ще бъде лесно. Казвам ти, че ще си заслужава." Първо правило: не се влюбвай, Ф.Кингсли

Благодаря на всички за прекрасните пожелания! Бъдете живи и здрави! Kissing Heart

Гости, клипчето дето си споделила с песента "Como mirartе" си е баш на място с тая предролагаема смъртоносна диагноза 🤣 лирическият герой е загубил любимия си човек, много хубава балада , но и много тъжна

Последна редакция: пн, 29 мар 2021, 23:37 от mikipoli

# 714
  • Плевен / София
mikipoli за финал на твоя празничен ден....

# 715
  • София
Само аз ли гледам тази снимка и виждам вените по ръцете на Керем?? Предобрил е с тренировките май. Ще пръсне ризките, затова го заобличаха с тениски. Joy Какво да прави човекът, трябва да заяква, че да пази крехката Ханде от батки като Мурат 2. Grinning

БРО не му е лесно на Керем. Толкова пот и труд във фитнес залата, за да си пази момичето от нахалници.

# 716
# 717
  • Плевен / София

# 718
  • Пришълец
Аз се опитвам да намеря снимка с добро качество на тази сцена, но не успявам:

Ако някоя от вас намира, да я пусне в темата или да ми я прати на ЛС. Искаше ми се шапката да е с тази сцена. Simple Smile
БРО, на мен също много ми се искаше с тази сцена, за да са в комплект шапката и гифчетата. Ще потърся. (Магия, тези, които си подбрала не са лоши, но колкото по-актуална толкова по-добре) Kissing Heart

Ооо, и аз забелязах изпъкналите вени на Керем.

# 719
  • София
Може и тази снимка да ползваме, хубав момент от предстоящия епизод е. Опитах се малко да прикрия вените... Grinning

Общи условия

Активация на акаунт