КАУФЛАНД - тема 48

• 75 674
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Я сподели снимка, моля

Аз съм го показвала малко по-назад тигана, но ето пак.

Толкова много картофи( поне 500-700 гр. ми се виждат) с 2 лъжици олио, чак се изумих ,на каква степен на котлона, слагате ли капак и за колко време ,ако може да споделите?

Не знам колко са картофите, може би така изглежда от снимката. Тиганът е 24 см.
Котлонът има 6 степени, след загряване го намалих на 5. Не съм пържила с капак. Като време - не знам, не съм засичала.
Следващия път ще засичам, не очаквах такъв интерес. Grinning

# 91
При нас след седем нямаше авокадо.
Затова пък нарамих доволно ябълки и червени картофи по 50 стотинки. И някакви кисели краставички по 88 стотинки буркана.
А после Марко си запаса дисагите и се довлече някак до вкъщи.
Аз като реша да се товаря първо звъня на ММ, дали ще ме вземе и тогава се отдавам на "Искам всичко!"

А пък аз вчера отидох главно за котешката храна на промоция и се оказа, че съм си извадила портфейла. Имах само около лев и нещо и си купих хляб, "да не съм валат".
Аз пък оставям нещата в някое от шкафчетата за багаж и после той минава и ги взима.
При нас днес плешката беше на 5лв/кг.
Взех 3кг и сготвих част от тях на гювеч в чугунения ми съд за печене пак от Кауфланд. Стана мозък!
Взех и една луканка на стария ловец, ама не ни хареса. Ще я изядем, ама няма да купя повече.

# 92
И аз веднъж така бях оставила 2 стека пепси в шкафчетата с идеята следобяд да мина, когато съм с колата и да ги натоваря. Е да ама пепситата ги нямаше, персонала отварял шкафчетата и махал багажа, когато се застои някой друг час. Бях много възмутена, в крайна сметка пепсито беше в стаичката им зад информацията, та се обяснявах колко броя са, да са сигурни, че са моите.

# 93
На шкафчетата пише, че след 12 или 24ч, не помня точно, махат багажа.

# 94
Сутринта към 8 минах напазарувах и следобяд към 14-15 часа минах да си ги взема и ги нямаше.

# 95
Аз съм оставяла, но за не повече от час.

# 96
Какви сте хитри. Никога не съм се срещала за това Wink

# 97
Пийк, ако имам и други задачи, няма да се мъкна с багажите я Grinning

# 98
Аз най-редовно оставям багаж в шкафчетата докато отскоча до конкуренцията Лидъл или Пепко Grinning Но няма да забравя веднъж през лятото в адска жега как тъкмо се прибрах вкъщи изморена и се сетих, че съм забравила част от покупките...и се връщах за тях Laughing

Последна редакция: пт, 02 апр 2021, 22:58 от dolce miele

# 99
Аз така бях забравила в шкафчето на Лидл Joy

# 100
Аз най-редовно оставям багаж в шкафчетата докато отскоча до конкуренциата Лидъл или Пепко Grinning Но няма да забравя веднъж през лятото в адски жега как тъкмо се прибрах вкъщи изморена и се сетих, че съм забравила част от покупките...и се връщах за тях Laughing
И аз помня, че някой разказваше такава история

# 101
Аз съм забравяла в нашия филиал - напазарувах си след работа, пък торбичката с кутията за обяд забравих. Сетих се чак към полунощ. На следващата сутрин рано-рано търчах да си я прибера. Седеше си в шкафчето и ме чакаше.

# 102
# 103
Благодаря за брошурата! Почти нищо интересно, слава богу Simple Smile

# 104
Благодаря и аз за брошурата.
Хубавия зехтин пак е намален.
Ще си взема ЛЕНОР малка разфасовка, че тези големите туби не ми харесват, наливам много, а не е добре нито за прането нито за пералнята.
И отново, ако някой е останал без тиган, по някаква причина,
то на стр45 ще намери своя. Наистина не им ли писва едни и същи промоции...

Общи условия

Активация на акаунт