КАУФЛАНД - тема 48

• 75 669
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
  • Бургас
А на тиганите Брио може ли да се има доверие на покритието, че не е вредно? И аз съм в търсене на перфектния тиган и уок, но искам хем да са на достъпна цена, хем да са безвредни. Кои видове покритие се водят доказано безвредни, защото срещам много противоречиви мнения?
  Може да погледнеш тази тема и да попиташ там, но ако държиш основно на безвредността, мисля че Брио не попада в тази категория.

# 76
# 77
  • In transit
Вчера си взех камък за пица, сега ми изниква въпроса как пицата ще се прехвърли върху нагорещения камък?
Разточваш пицата върху хартия за печене и с нея и помощта на по-тънка дъска за рязане (ако имаш) я прехвърлиш(избутваш) върху камъка.
Моят камък за пица върви в комплект с тънка дървена лопата за прехвърляне върху камъка, но не е от Кауфланд.
С дървената лопата е лесно прехвърлянето. В амазон съм виждала да се продават, може и тук да намериш.

Мистик, камъкът се оставя да изстине вътре във фурната и така се вади. И внимавайте с тях, че са чупливи.

# 78
  • Бургас
Скрит текст:
Защото се пита за "доказано" безвредни съдове за готвене, а за да са такива трябва да отговарят на редица условия и масовите такива, особено незалепващи, не се вписват в тази категория. Хората, които наистина държат тиганите и тенджерите им да са абсолютно безвредни, следят различни критерии, които са описани и обсъждани в темата, която съм дала. Не че продаваните масови марки са доказано вредни (иначе не биха се продавали), да не бъда разбрана погрешно, но не са достатъчно и доказано безвредни за търсещите такива Wink

# 79
Здравейте,
Видях смарт часовник за следващата седмица. Някой знае ли модела от коя категория е. Няма да купувам, защото имам гривна категория 3, но и тя не върши работа за моят случай. Та за мен гривните и смарт часовниците с мерене на био показатели са горе долу 3 групи:
1. Мерят пулс на салам и краставица.
2. Мерят по математичаска формула без да се въвеждат данни за собственика.
3. Имат приложение в която се въвеждат данните за собственика и според тях се смятат стойностите. Датчика служи само да се познае на ръката ли е или не.
Може и да има други, но не в този ценови диапазон. Като погледнете от долу на часовника броя и формата на датчиците ви става ясно ... Гумената каишка също сочи предназначение - спорт и отдих.

# 80
При мен бриото не искат да работят добре на керамичен котлон. Ако взема да пържа нещо, първите 5 минути е ок - загрява добре. После изведнъж спира да се готви или напълно, или остава само в единия край на тигана. Два различни тигана взех, същата работа. На газ няма проблем обаче.

# 81
Здравейте момичета (и момчета, ако има Simple Smile )
Имам следния казус - купих си Уилнео масажна яка, но загубих кас. бележка...разбира се, тя се развали и сега съм в чуденка, дали нямат някакъв сериен номер/баркод или друго на самата кутия, с което може да се види че е закупена от тях и да ми признаят гаранцията?

# 82
Трябват данните от касовата бележка.

# 83
При мен бриото не искат да работят добре на керамичен котлон. Ако взема да пържа нещо, първите 5 минути е ок - загрява добре. После изведнъж спира да се готви или напълно, или остава само в единия край на тигана. Два различни тигана взех, същата работа. На газ няма проблем обаче.
А дали проблемът не е в керамичния котлон, а не в тигана (или пък в "сработването" котлон-тиган, ако мога така да се изразя Grinning )? Не знам за коя серия на Брио става дума де, аз имам от 3 различни серии (с бяло покритие- кафяв отвън, Metallica и Black stone) и са си ок.
Скрит текст:
На моя керамичен котлон пък имам проблем с тигана за палачинки на Делимано- на по-ниска степен стават много бавно, на следващата загарят в средата- а иначе е страхотен за омлети, месо и др.

# 84
  • Пловдив
Сефте виждам такова пържене.. За мен мазнината трябва да преобладава.

# 85
  • София
Я сподели снимка, моля

Аз съм го показвала малко по-назад тигана, но ето пак.

Толкова много картофи( поне 500-700 гр. ми се виждат) с 2 лъжици олио, чак се изумих ,на каква степен на котлона, слагате ли капак и за колко време ,ако може да споделите?

# 86
  • Карлово
При нас след седем нямаше авокадо.
Затова пък нарамих доволно ябълки и червени картофи по 50 стотинки. И някакви кисели краставички по 88 стотинки буркана.
А после Марко си запаса дисагите и се довлече някак до вкъщи.
Аз като реша да се товаря първо звъня на ММ, дали ще ме вземе и тогава се отдавам на "Искам всичко!"

А пък аз вчера отидох главно за котешката храна на промоция и се оказа, че съм си извадила портфейла. Имах само около лев и нещо и си купих хляб, "да не съм валат".

# 87
А дали проблемът не е в керамичния котлон, а не в тигана (или пък в "сработването" котлон-тиган, ако мога така да се изразя Grinning )? Не знам за коя серия на Брио става дума де, аз имам от 3 различни серии (с бяло покритие- кафяв отвън, Metallica и Black stone) и са си ок.
Скрит текст:
На моя керамичен котлон пък имам проблем с тигана за палачинки на Делимано- на по-ниска степен стават много бавно, на следващата загарят в средата- а иначе е страхотен за омлети, месо и др.
За съжаление не. И аз бях решила, че е нещо такова, но пробвах на още 2 различни плота - същата работа.

# 88
  • София
Имам тигани и тави с двата вида покритие на Брио. Върху керамичен котлон нямам никакви проблеми с тях.

# 89
Моите са с 3 вида покрития даже Laughing И нямам проблем. Но пък с Делиманото за палачинки не се сработваме нещо... Grinning На газов котлон вероятно всички тигани функционират добре Thinking

Общи условия

Активация на акаунт