Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ Април 2021 (Тема 9)

• 98 514
  • 1 551
  •   1
Отговори
# 855
Аз съм го разказва в друга тема как веднъж в метрото станах на дама с корем, а тя чак ми се скара, че не е бременна.

# 856
  • София
Аз съм го разказва в друга тема как веднъж в метрото станах на дама с корем, а тя чак ми се скара, че не е бременна.
Повярвай ми, има кореми, за които е 100% сигурно, че са бременни. Понеже веднъж бях силно възмутена, бях пуснала и пост във фейса, там същото ми твърдяха - сигурно не било ясно бременна ли съм или просто дебела. Та се снимах точно час, след случката, с дрехите, с които бях в метрото. Ето:

Аз ако се съмнявам в състоянието, не ставам. Признавам си, страх ме е да не обидя някоя жена. По-добре е да се пита, но мен ме е срам да питам.

# 857
Туй пък с обидите не го разбирам. Слаба съм но няколко пъти ми се е случвало млади мъже или момчета да ми отстъпят място. Та да зема да се обидя ли и за какво ?

# 858
  • пустинята Гоби
Е едно е да ти отстъпят място кавалерски (жива да не бях, че се е случило), съвсем друго е защото си бременна, пък ти реално не си.

# 859
То затова едно време в метрото подеха инициатива с едни значки,не знам има ли го още това. Макар че не знам колко бременни биха си правили труда да слагат значка. Но наистина зимно време е трудно да се прецени за някои жени и има голяма вероятност да ги засегнеш. Затова, аз ако съм, бих казала: извинете, ама съм бременна, бихте ли ми отстъпили мястото си? Ама аз съм перде, не всички са така.

# 860
Бремеността си я карах по време на пълен локдаун. В бус се качвах изключително рядко и вътре обикновено имаше не повече от 3 човека. Има си обозначени места за бременни и  други които са за възрастни и обикновено хората не седят там, или ще станат ако те видят, че си бременна.

# 861
  • пустинята Гоби
Сега, ако ще си сравняваме пътуванията из градския транспорт, аз мога пътеписи да напиша. За майки с деца ще си счупят краката да стават, даже при празен трамвай са ми ставали, че да седи детето на сянка. И сега ми стават, когато съм с детето, а то е вече голямо и отказвам, че сме за кратко. За бременни - нъцки, много рядко някоя добра женичка. Даже бременна съм ставала аз на по-нуждаещи се. По принцип не смятам, че някой ми е длъжен, но понякога е доста смешно и трагично, особено за младите момчета и мъже.

# 862
  • някъде под слънцето...
Всички недоволни дами  с колички в бг градски транспорт , представете си, че трябва да  не само да сгънете количката и да я държите близо до себе си с едната ръка , а с другата трябва да балансирате между бебето и  багажа му(памоерси , вода...) и същевременно да сте прави е автобуса.И цялото това упражнение без ничия помощ.
И не , не са ми отстъпвали място  или ред въпреки големия корем , още в 7 месец всички мислеха,  че вече  ми е минал термина.
Трябеаше да водя малката на контролен преглед на 15 ден в университетска болница, баща.ми и майка ми решиха да ме придружат(бяха сошли за раждането).
Е оказа се че автобуса е с променен маршрит защото квартала е затворен заради връчване от краля на  някакви награди в близкия университет.
Оставихме баща ми с празната количка да се прибира .Поръчах такси по телефона, но отказаха да качат бебето без предпазен кош .Така  с бебе на ръце (аз с отворено секцио)тръгнахме пеша към спирката извън отцепения ия  периметър за да не сигнем за часа, койро имахме.
Съпругът ми успя да излезе от работа и да ни вземе след прегледа с колата.
Действието не се развива някъде в миналия век в някое затънтено село Говоря за Мадрид през 2004 .

Последна редакция: пн, 12 апр 2021, 12:29 от sl

# 863
  • София
Значки, то коремът ми ще им избоде очите, не стават, значка ще ги мотивира. Абсурдно е.
Но да се върнем на темата. Тия дни ще пусна една рокля, която се колебая как да нося. Да чуя според вас може ли да се носи самостоятелно или е твърде смела и трябва да се носи с клин. Изобщо, притеснявтае ли се от прозиращи дрехи? Аз досега си ги носих така, но почвам да се чудя доколко е уместно. А вчера си взех жесток неонов потник, сега има да се чудя с какво да го нося точно.

# 864
  • София
Пълно е с прозиращи дрехи. Нося ги с потници.

# 865
Аз не се "притеснявам" от прозиращи дрехи, намирам ги за неуместни.
Често си мисля, че някоя жена дори не подозира, че дрехата и прозира много. Ако блузата е прозираща, нося с подходящ топ под нея. Също не толерирам деколтета до пъпа. Слагам контрастиращ, или подобен цвят, според зависи. Роклите ми са с подплата или втори слой отдолу, това подплата ли е?

Не говоря за специални поводи и и екстравагантни вечерни модели, а за ежедневно, кежуъл облекло.

# 866
  • някъде под слънцето...
Не ме притесняват прозиращите дрехи.
Ризи нося с бельо(боди нюд), рокли и поли с  гладки бейби дол нюд  или в същия цвят .

Последна редакция: пн, 12 апр 2021, 14:08 от sl

# 867
Имам само една ,но чисто прозираща туника.С топ в съшият цвят я нося.Не бих се пуснала по сутиен само.

# 868
Ще ни бият за 58 стр. Само да кажа за прозиращите дрехи - преди 2 години, при 38 градуса, с прозиращ топ си навлякох гнева на колежка, и това след работа (бяхме с униформи). Мъжът й също работеше с нас, развика се мацката...всички я гледахме онемели. Поне разбрахме слабостта й Joy

# 869
Ще ни бият за 58 стр. Само да кажа за прозиращите дрехи - преди 2 години, при 38 градуса, с прозиращ топ си навлякох гнева на колежка, и това след работа (бяхме с униформи). Мъжът й също работеше с нас, развика се мацката...всички я гледахме онемели. Поне разбрахме слабостта й Joy
ЕЕЕ, ми нека изплакне око човека, какво толкова....!

Общи условия

Активация на акаунт