Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ Април 2021 (Тема 9)

• 98 551
  • 1 551
  •   1
Отговори
# 885
  • София
Босилка Cupid Flowers Hibiscus, много хубав, ама ти още повече!

Харесвам прозрачни дрехи. Въпрос на усет за себе си и телесността ни е харесването или отхвърлянето им. В повечето случаи с потниче, но понякога и само по сутиен, плътен. Закачливо ми е, умерено секси, отива ми. Знам как да ги съчетая и си мисля, че не прекрачвам границата. Говоря за горна част на дрехите. Когато ги нося, долната част е плътна и скромна.

Последна редакция: вт, 13 апр 2021, 10:04 от Harpalike

# 886
На пешеходни пътеки винаги спирам. Най малкото да не изпусна шоуто Simple Smile)) Карам голяма кола, а аз съм дребничка и трудно се виждам зад волана. Като спра и девойките ( пък и не само девойките) пешеходки започват едно дефилиране,едно премятане на коси, едно вирене на носле.. някъде по средата на пътеката леко небрежно поглеждат към колата, за да видят ефекта от дефилето... и о, разочарование! Вместо някой готин тип с омагьосан поглед, готов като в холивудски филм да зареже всичко, за да тръгне след нея... в колата някаква кака Simple Smile)))

# 887
Харпи, много си харизматична! Идеална си с този прозрачен топ, блузка! Broken Heart
Сиси, чакам с нетърпение да пуснеш фотки. Heart Exl

# 888
  • София
Аз спирам на пешеходна пътека винаги - и когато съм на две гуми, и когато карам любимия си Смарт. Карам и 7- метрово МПС. Винаги спирам.

# 889
Пепа, няма страшно Grinning Темата вече е месечна и не се заключва след 50-та страница, че големи бъбрици се оказахме и тез 50 за норматив ги изписваме Joy
Босилке, прекрасна си! Много хубава и свежа Flowers Cherry Blossom И цветът на косата ти ми се струва по-различен на тези снимки.
За отстъпването на място на бременни и майки - до човек е. Не съм забелязала някой да ме игнорира умишлено, нито аз съм пропуснала да отстъпя място или ред на бременна жена или такава с дете, или само дете. Обратно - луд скандал ми направи някога млада лекарка по време на бременността. Бях с тежък грип, тя заместваше личиния ми и не ме познаваше. Аз пък явно си въобразявах, че в 6-ти месец бременността ми личи от самолет. След като ме преглежда внимателно, преслушва, ....... половин час и написа рецепта за антибиотик, аз я помолих да потвърди че предписаните лекарства няма да навредят на състоянието ми. Тогава тя се ококори, подскочи и ми се накара хубаво, че не съм започнала с това при влизането, че тя нямало как да познае Joy Явно нещата, които ни се струват очевадни, не винаги изглеждат по същия начин в очите на околните.

Друг е въпроса, че то моето "дете" вече е мъж 20 см над мен и впечатленията ми може и да не са актуални. И за да се върнем на темата, ето 2 визии от уикенда:
Не най-адекватни, определено. Дори ако се абстрахираме от възрастта, имам чувството, че в ранна пролет изглеждам най-уморена и състарена. И аутфита ми идва доста нескопосан с това странно време ....  Но, простосмъртните не винаги изглеждаме като кино звезди Joy

На пешеходни пътеки спират почти винаги - и в София, и в провинцията. Поне по мои впечатления като активен пешеходец.

За прозрачните дрехи - твърде голяма консерва съм, за да си ги позволя. Иначе - за рокли без подплата купувам точно сатенени нощнички с подходяща кройка. То си е точно някогашния комбенезон. Нюд бельо - също имам доста. Избирам го в цветове максимално близки до моята кожа. Харпи, ти отново си чудна! Но, от теб не сме и виждали нещо, което стои гротескно и нелепо. Винаги много добре ти се получават нещата!

Последна редакция: вт, 13 апр 2021, 09:01 от Light Beam

# 890
  • София
Лайт Бийм, този младеж на каква възраст е? Струва ми се дребен на години.
Моят скоро ще е на 20. Хубаво ми е гарджето, но не иска да се изнася, за което аз много страдам.
.......

Последна редакция: пн, 12 апр 2021, 22:36 от змия

# 891
Лайт, Харпи и Босилка, прекрасни както винаги. И тоалетите ми харесват и вие момичета, като девойки сте! Revolving Hearts
Утре с нетърпение чакам и умопомрачителната Сиси!

# 892
Ох, много ти е хубав младежът! 😍 На колко е?
Аз снимка с моите синове (почти 14 и 15) нямам, май. 🤔 Много ми харесва така да видя майка и син, в снимка носеща позитивно настроение. ❤️

# 893
На 15 е, никакво изнасяне за момента, че не е дорасъл на акъл Joy Змия, твоят младеж страшно много прилича на теб! Прекрасен!

Последна редакция: пн, 12 апр 2021, 22:11 от Light Beam

# 894
Да, на визия го определих горе-долу колкото моя големия. Много е хубав,да ти е жив и здрав! Хубави гени имате в това семейство. Simple Smile

Аууу, виждам и на Змия левента! Леле леле, добре че не са момичета, на бащите щяха да им трябват пушки Simple Smile

# 895
Ууу, че хубави момчета имате!

Моят не иска да се изнася, пестял пари за къща и като ми се сърди казва, че ако продължавам с това поведение няма да ми разреши да му гледам децата Wink
https://www.instagram.com/p/CAP_60wjlFf/?igshid=269p5184gaan
ПС На 10 е...

# 896
Босилка Cupid Flowers Hibiscus, много хубав, ама ти още повече!

Харесвам прозрачни дрехи. Въпрос на усет за себе си и телесността ни е харесването или отхвърлянето им. В повечето случаи с потниче, но понякога и само по сутиен, плътен. Закачливо ми е, умерено секси, отива ми. Знам как да ги съчетая и си мисля, че не прекрачвам границата. Говоря за горна част на дрехите. Когато ги нося, долната част е плътна и скромна.

Нямам проблем с телесността си. Wtf! 🤪
Ти ме изкара майка игуменка. 🤣
За дневно облекло ставаше дума, не за вечер с мъжа.
Whatevah. 😛

# 897
  • София
Не съм си го и помислила за теб, Дез 😘

# 898
Лайт както винаги прекрасна! Heart
И момчетата ви са чудни.
Най ме е яд, че щерката ми е голяма иначе на Змия хлапето досега да съм си го взела у дома

# 899
  • Sofia
Само по морски ваканции  не изглеждам вулгарно като се нося с прозрачни, къси, с цепки и деколтета , полугола. Иначе избягвам.

Всички сте хубави, и младежите! Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт