Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ Април 2021 (Тема 9)

• 98 382
  • 1 551
  •   2
Отговори
# 1 035
  • София
И на мен дънките са ми по на сърце. Полата ми е на кантар. Има нещо, което  е ми харесва, май подплатата.

# 1 036
Страхотна пола върху страхотна жена! 🌺

Харпи, да минава бързо! Не съм чупила нищо аз, само съм пукала китка преди мнооого години.

Купих си едни кецки и се чудя дали да не разкарам панделите, как мислите?
Скрит текст:
На мен с панделките ми харесват, не са ...традиционни да кажем😁

# 1 037
И аз си се харесвам с дънките повече, ама реших да му угодя на ММ..)

# 1 038
Много си хубава с полата, женствена, разбирам го мъжът ти! Носи я, шик е!
Кецките с панделките са супер, закачливи!

# 1 039
  • София
Много си хубава с полата, женствена, разбирам го мъжът ти! Носи я, шик е!
Кецките с панделките са супер, закачливи!
Маро, ти си бохо шик, само дето лисичката не хареса 🤣.

# 1 040
Angel-полата е страхотна,как ми се ще да съм 10см по-висока и да нося и аз такава.

# 1 041
  • волно калдъръмче
Махнат ли се панделите, се превръщат в кецовете на горския. Аз не бих ги барала.

# 1 042
  • София
Ох, зелена велурена Пума! 😍
Можеш да махнеш панделките, само да не ги повредиш.

# 1 043
Аз не харесвам пандели под никаква форма.Бих ги махнала .

# 1 044
Махнат ли се панделите, се превръщат в кецовете на горския. Аз не бих ги барала.
Искрено ме разсмя с това сравнение. 😅😅😅😅

Още се чудя да им видя ли сметката, явно не съм свикнала с подобни джуфки по дрехите и обувките ми.

# 1 045
Тази пролет май вече не (или не съм забелязала), но миналата година виждах тийнейджърките да разхождат такива чорапки. Simple Smile

# 1 046
  • София
По принцип панделките са тренд. За който ги харесва, обаче.

# 1 047
Щом тийнейджърки ги носят няма лошо, те са млади всичко им отива! И аз харесвам панделки!

# 1 048
Досега разглеждах рокли за сезон пролет-лято 2021 г. и отчаяно-ядосано стигнах до извод, че изобщо няма смисъл да ги гледам. Модата е само за дългокоси точилки, отивам на алтернативната. Кажете ми, моля, за дама на 52 с много къса тъмно сребриста коса и няколко килца отгоре на ръст 160 - да, това съм аз - какви модели рокли бихте препоръчали? Ще измислим нещо с моя шивач, но всяко мнение би ми било от полза. Инак нетът е пълен с шаренийки, бохо, цветя, волани, презрамки... нищо приложимо, изчерпих се.

# 1 049
Рокли в стил Джаки Онасис са ми любими на мен, и препоръчвам. Ръст 156см съм. Във филма "Степфърдските съпруги" е пълно с такива. ❤

Общи условия

Активация на акаунт