Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ Април 2021 (Тема 9)

• 98 382
  • 1 551
  •   1
Отговори
# 1 020
  • В градината...
Добре че видях роклята, та се сетих, че миналата година си купих подобна от трико, с дълъг ръкав и съм я забутала някъде.

# 1 021

Да. Чисто счупване, не много голямо. Мога да ходя, но не мога да тичам. Надявам се да мине бързо, че ще пукна.
А не си ли гипсирана?! На мен заради палец и гипс, че и пирон. Сега, година по-късно, ходя, но така и не мога да го свия надолу.

П.П. При мен още е за зимно яке (грейка) с дневни температури 5-8 градуса. Ако не бяха ми писнали, и ботушите щеше още да си нося. Мрън.

# 1 022
  • София
Не, Витаминче, нямам нито гипс, нито дявол. Счупих го докато бягах. Получи се от претоварване и комбинация с тичане по надолнище. Явно не е нещо сериозно, защото правя йога всеки ден, разбира се, не всички асани и ходя пеш, колкото мога (поне 5-6 км.).
Стилът не ми се получава. Неуспешни покупки, които връщам, студено време, в което поне проносих дебелите си шалове, които не сварих зимата да сложа. А за капак на снимките косата ми рижавее. Чудо!

# 1 023
Харпи бързо възстановяване ти желая.

# 1 024
  • София
Няма как да се гопсира кутрето.

# 1 025
Харпиии, бързо възстановяване!

Аз този уикенд миткам из Пловдив, сдобих се с пола, която ми е гранична, но ММ ми я купи, само и само да ми свали мамските дънки..))

# 1 026
  • София
На мен докторът в Пирогов ми каза, че по принцип пръстите на крака не се гипсират. В тежки случаи се слага игла, но по-добре без нея.
Аз не съм пазарувала от доста време...

# 1 027
Страхотна пола върху страхотна жена! 🌺

Харпи, да минава бързо! Не съм чупила нищо аз, само съм пукала китка преди мнооого години.

Купих си едни кецки и се чудя дали да не разкарам панделите, как мислите?
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 17 апр 2021, 20:03 от Стрина Калина

# 1 028
Ейнджъл, защо ти е гранична? Стои ти страхотно!
Искам и аз в Пловдив. 😭

# 1 029
  • Sofia
Днес си купих  рокличка.  В този студ ми се вижда далечен момента,  когато ще я облека.
Скрит текст:

# 1 030
Прекрасна! Както всичко на Ралф Лорън.
За повод ли я взе или просто така? Ако е за ежедневна - уау! Това се казва мацка със стил. 😍

# 1 031
  • Русе
Харпи, бързо възстановяване!
Ейнджъл, супер си! И аз искам в Пловдив! Харесвам този град, изпълнен ми е със спомени и дъщеря ми е родена там.
Аз нищо не съм купувала много отдавна, като се замисля май само едни обувки отначалото на годината и вече наистина много ми се иска нещо новичко. Онлайн пазаруването на дрехи не ми се отдава. За стил пък въобще нямам какво да покажа! Мятам два-три чифта дънки и това е! Искам да се стопля трайно!

# 1 032
Карън, роклята е уау! Фем фатал.
Уингче, с дънките ми харесваш повече!

# 1 033
  • Sofia
Благодаря,  момичета! Grinning
McKitty, нямам повод, просто я харесах .

# 1 034
Уингче, с дънките ми харесваш повече!
А на мен с полата, жестока е!
Karen, роклята е много хубава!

Общи условия

Активация на акаунт