Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ Април 2021 (Тема 9)

• 98 293
  • 1 551
  •   1
Отговори
# 1 140
Много яко черввно!
Калина,и аз не възприемам визуално такива двойки,ама щом се обичат хората.

# 1 141
Между другото до колко годишни растат момчетата?
Синковеца на 17 нещо се е притеснил

Офтопик, но и дъщеря ми снощи се оплакваше, че се притеснява да не е достигнала максимума на височината си вече и как иска да дръпне едни 10 санта поне. На 15 е и е 160 в момента.
По биологични данни жените растат до 18-20 години.
Мъжете до 25 години.
По научни данни момичетата растат до 14-15!

# 1 142
Аз съм извън научните данни, защото лятото, когато бях на 16 и половина "дръпнах" с 10см и от предпоследна по ръст в класа, станах втора. Но на мен и цикълът ми дойде на тази възраст - най-късно спрямо останалите момичета около мен.

# 1 143
  • някъде под слънцето...
Не коменриам чужди избори.
За себе се чуствам по комфортно , когато половинката ми е по висок и едър от мен.
На времето първия  тест за кандидат гадже беше дали ще ме пренесе през локвите или ще ме остави да мина през тях  Wink .

Последна редакция: пн, 19 апр 2021, 20:14 от sl

# 1 144
Между другото до колко годишни растат момчетата?
Синковеца на 17 нещо се е притеснил
Скрит текст:
Офтопик, но и дъщеря ми снощи се оплакваше, че се притеснява да не е достигнала максимума на височината си вече и как иска да дръпне едни 10 санта поне. На 15 е и е 160 в момента.
Скрит текст:
По биологични данни жените растат до 18-20 години.
Мъжете до 25 години.
[/spoiler]
По научни данни момичетата растат до 14-15!
Нееее, до 18 поне със сигурност и пак зависи дали спортува, хормонални промени и т.н. Моята от 16 до 18 длъпна още 3 см. Кракът спря да расте на 16, и слава на бога че носи 40 номер.
sl моят тест беше да ме пренесе от морето, до хавлията с измити краченца, да не ги цапам с пясък. Blush

Последна редакция: пн, 19 апр 2021, 15:24 от mimi.7299

# 1 145
  • София
Моят син на около18 спря да расте. Дъщерята на 16. И двамата активно спортуващи. Аз на ширина още си раста 🤣.

# 1 146
Човек не може да си промени ръста. Не ми е критерий кой колко е висок.

# 1 147
  • пустинята Гоби
И на мен, хора всякакви.

# 1 148
Клеми, според мен червените ръкавици са too much, щом и чантата е червена. Смени ги за черни. ♥

Между другото отдавна съм забелязала, че рускините имат подчертана слабост към червени палта! Очаквам Агент да потвърди или отрече. Simple Smile))) Обаче ще ги познаеш в тълпата, че са рускини, понеже ще ги съчетаят и с червени ръкавици и червени шапки.

Съвсем скоро се засякох тук с една руска мадама така издокарана в червено, барабар с беретката, обаче под мишница носеше черно-бяла чантичка във форма на кученце, с което ми стана много симпатична - как си тракаше с токчета на ръба между иронията и невъобразимия кич. Smile

# 1 149
Обичат, Барб, обичат, а на много от тях яркочервеното им отива. Но ти за пример си показала сръбкиня Wink макар и живееща в Италия Grinning

ММ все още влиза в костюма си от сватбата, но редовно като мина на диета го приобщавам, макар, че той сваля 5 пъти по бързо от мен. 186/46 номер обувки, дано дребният го задмине.

И щерката е притеснена, приятелките и много дръпнаха последната година, а тя е "само" 164 на 13 год, но все още без цикъл.

# 1 150
Агент, ще дръпне, и след идването на цикъла растат!

# 1 151
  • В градината...
Големите обобщения често отиват на вятъра след някакво впечатление от среща с обратен знак.
В момента съм заобиколена от типични балкански мъже, както виждам и испанските са същият модел. Направо съм потресена. Като деца на жените са си. Сами сопола не могат да си обършат.
При вас е дъжд, да ви освежа с гледката от преди малко

А от едно невзрачно магазинче си купих блуза, тип туника, като стана дума за райе. С любимото ми синьо

# 1 152
Много харесвам червено, а не съм носила от студентските години. Мама имаше една приятелка, луда фенка на червеното с прякор Донка Революцията. Червеното е за смели и непукисти, но и за екстроверти.
Засега храбро и уверено гравитирам с бордо, циклама и оранжево.

# 1 153
  • Sofia
Аз имам това червено палто , в сивото време грее.

# 1 154
  • София
Испанците са рядка трагедия. Матриархат и той си ги кефи!
Аз съм си приготвила червена блуза и панталон за работа, ама още не ми стиска.

Общи условия

Активация на акаунт