Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ Април 2021 (Тема 9)

• 97 619
  • 1 551
  •   1
Отговори
# 1 455
Аз мога да прекарам цял ден в някой мол. Въобще не ми е скучно. Пия кафета и хапвам задължително. Винаги сама. С приятелка не бих отишла никога.

# 1 456
  • София
Сама обичам да си ходя по магазините. Иначе ми влияе чуждото мнение и ако с нещо много съм се харесала, а реакцията не отговаря, адски ми се скапва настроението. За това - сама, купувам, каквото реша и нося, пък който иска да ме харесва след това. Обаче съм тежък шопинголик с онлайн пазаруването, при това никога не връщам нищо, хайде, да не е никога, на 100 артикула имам 1-2 върнати. Попадам все на мъже, които не обичат да си пазаруват, но нямат против да обикалят с мен. Така че, ако сме двамата, нямам проблем да обикалям с часове и да не ми мрънкат. Отчитам този плюс, разбира се, но въпреки това предпочитам да съм сама.

# 1 457
Не обичам да обикалям по магазини и когато го правя, съм сама или с дъщеря ми.  С приятелки категорично не. С мъж, зависи.

# 1 458
Винаги сама пазарувам, в редки случаи с дъщеря ми, защото постоянно ми дава зор да излизаме, а аз обичам да се туткам. Да си избирам, да гледам, меря, сравнявам, да се чудя. Но пък тълпи не обичам и ако е пълен магазина, просто излизам.
Онлайн пазаруването ми е за релакс, там също обичам да разглеждам, ровя, пресявам, страхотни находки намирам понякога.
С приятелки никога, срещите ни са за раздумки на бяло вино.
С мъжа ми абсурд. Няколко пъти съм го придружавала за негови покупки – аз докато се огледам и той вече излиза. Smile

# 1 459
  • София
Не обичам ходенето по магазини. Предпочитам сама, за да се мотая.

Стрино, и кецовете и чантата ми харесаха много.

# 1 460
Шопинг терапията отдавна съм я признала като най- добрата за психичното ми равновесие.Не ми е ок в молове и магазини с досадни продавачки, обичам да си разглеждам спокойно и като ме види дрехата да ми намигне. Нямам проблем да съм сама или с ММ - търпелив е и не ми мрънка докато се мотам, освен това има вкус и дава адекватни оценки. Наложи се и аз да го абгрейдна , но той няма нищо против, все пак става въпрос за дреха или обувка ( обичайно казва " на теб , ако ти харесвам значи го вземаме"), виж с колите и техниката е друго. С приятелки рядко излизам , че трудно се координираме чисто времево.На он лайн трудно се решавам , че съм висока и все се притеснявам, че това което купя ще е с къси крачоли или ръкави.

# 1 461
Пазарувам сама. Отдавна предимно онлайн. Едни бели платненки ги търсих 4 пъти, докато се окажат моите. Купувам, меря, връщам.

Я сподели как се грижиш за текстилните кецове? Много искам за лятото, ама с тоз софийски прахоляк.... 😒
А пък с кожени се притеснявам, че ще ми е жега. Имам едни сникърси на Тамарис, изкуствена кожа, обаче адски леки и удобни, но ми се иска и нещо по-скоро като бял кец.

# 1 462
Аз нося бели кожени, а единственият ми чифт бели платнени са от колата до вратата. Sad

# 1 463
Reunion, зимите са със студен подтон на кожата, а пролетта - с топъл, макар, че граничните сезони - ярка зима до ярка пролет - могат да бъдат и почти неутрални.

Скрит текст:

Страхотен пост. Цитирам си го, за да го намирам по-лесно.
И добавям  - ето, тъкмо се потвърдиха подозренията ми за ментата и моята неутрална кожа. Хаха, хубавото е, че лятото съм с лек тен и се понася и на блуза до лицето. И ми е сред най-любимите цветове за летен лак за нокти.

Между другото, light blue никога не съм слагала.  Karen, на теб отива ли ти ?!

Редактирам се: Реших, че ще пробвам да нося рокли с кецове. И като се почна едно търсене на бели кецове, идея си нямате! Аз съм между два ноемра - 36/37. Всичко, което мерих ми е малко 36, и голямо 37. В крайна сметка поръчах едни, че нямаше тази разцветка в магазина, но пробвах в друга. И пак е компромисно, защото ще са ми леко големи и ще разчитам основно на връзките.  Rage

Последна редакция: вт, 27 апр 2021, 12:23 от Витаминче_

# 1 464
  • някъде под слънцето...
Преди доста години осъзнах, че съпругът ми се изнервя при обикаляне  магазини за дрехи и козмерика , а аз от тези с техника и технологии  из моловете. Реших да си спестим негативните емоции.
Стигнахме до оптималния за нас вариант.
Отиваме в  мол, където има  интересни магазини и за двамата.Разделяме се по инттереси, дъщеря ни обикновено е  с мен.
Който приключи първи завъни на другия за да се уговорим в кое кафене (заведение) да се чакаме.
След като групата се събере минаваме през прдепочитаните вериги супермаркети.Има някои продукти за които да държим да са от конкретни вериги.
В супера също всеки си копае на нвговата нива.
Те двамата си.избират това, което предпочитат , а аз с моите вегетариански истории си набавям "моите" неща.
По.принцип от най близките молове обикновено ходим в един и същ, най далечния.
Влизам само в магазините които ме интересиват, Те  не са много, както и в тези, които интересуват малката.
Нямам нерви да обикалям всички магазини.

Изненадващо обаче  Primark заема все по големи площи във все повече молове и се оказва,  че хората с хартиени торби  Примарк са преобладаващи във всеки мол.
Между другото на скоро открих "новата"марка на Индетекс.
Първоначално бяха само за аксесоари, но.от скоро  предлагат дрехи
Ризите , които взех ми допадмха, лошото е, че за сега имат  малко физически магазини и нямам нито един, който да ми е по обичайноти трасе
https://www.uterque.com/m/es/

Последна редакция: вт, 27 апр 2021, 13:08 от sl

# 1 465
  • Mediterraneo

Я сподели как се грижиш за текстилните кецове? Много искам за лятото, ама с тоз софийски прахоляк.... 😒
А пък с кожени се притеснявам, че ще ми е жега. Имам едни сникърси на Тамарис, изкуствена кожа, обаче адски леки и удобни, но ми се иска и нещо по-скоро като бял кец.

Никак, честно казано. Пера без скрупули в пералнята. Надявам се да са качествени и да не им пожълтеят подметките. Суша на сянка.

# 1 466
    Agent,страхотна си.
    А за пазар и аз обичам да ходя сама .

# 1 467
    • София
    Днес съм така. Само че панталоните са тесни, черни кецове и чадър вместо слънчеви очила.

# 1 468
    Никак не обичам да ходя на шопинг. За мен е онлайн пазаруването (предимно от чуждестранни сайтове). От години купувам дрехи, обувки, домашни електроуреди и потреби само така. Специализирах се и рядко ми се налага връщане. Хранителните продукти ги набавя мъжа ми, по подготвен от мен списък.
    И аз съм така, с тази разлика, че много връщам! Преди не връщах толкова много, но реално задържах полу-успешни покупки, а сега връщам безпощадно. Последните ми две поръчки: 4 артикула и върнах всичките 4 Grin, после 8 артикула и задържах два.
    И аз съм същата - МОЛ да не видя, онлайн мога да купя всичко и да върна всичко, ММ не ми се доверява да пазарувам храна, защото харча 2 повече от него и донасям 2 пъти по-малко храна вкъщи. Личният ми рекорд е да поръчам 15 чифта обувки и ботуши от един сайт и да върна всичките!

Благодаря за комплиментите Simple Smile Както казах, такива визии са все по-голяма рядкост, но пък с едни скъсани дънки и масивни сникърси хубавите ми глезени изглеждат още по фини, щото пропорции...

И като казах "връщам" да ви покажа какво върнах последно, разбиха ми сърцето, но ми бяха тесни в частта непосредствено под глезена:

PS Завръщането на балеринките и грозните равни сандали хич не ме радва Sad Слава богу, че живеем във време, когато можеш да носиш всичко!

Последна редакция: вт, 27 апр 2021, 16:13 от Agent Provocateur

# 1 469
    Жалко! Страхотни боти!

Тарти, благодаря. Прала съм и аз така, обаче пожълтява и текстилът, не само подметката. А пък химическото на бели кецове тука в София си е скъпо удоволствие за ежеседмично пране. 🤪

Редактирам се: синът ми ходи с бели конвърси и спокойно се перат в пералнята, нищо им няма. Аз за себе си не знам защо не смея.

Общи условия

Активация на акаунт