Седмокласници 2020/2021 - Тема 10

• 29 724
  • 755
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте, моля да ми кажете според вас ще учат ли децата от понеделник - аз тотално се обърках. Интересувам се от седмокласниците най-вече.
Заповедта в сайта на МОН е тук, първата в линка https://www.mon.bg/bg/61   

# 571
Заповедта в сайта на МОН е за организирането на обучение в електронна среда от разстояние за класовете, които няма да са присъствено.
За седми клас е важна заповедта на министъра на здравеопазването.
I. Въвеждам следните временни противоепидемични мерки на територията на
Република България считано от 12.04.2021 г. до 30.04.2021 г.:
1. Възобновява се присъственият учебен процес за:
а) учениците от първи до четвърти клас и задължителните групи за предучилищно образование;
б) учениците, които се обучават в специалните училища за ученици със сензорни увреждания;
в) учениците от пети до дванадесети клас, обучавани в слети паралелки и в паралелки, които са единствени в съответния клас на училището;
г) учениците от пети до дванадесети клас, извън тези по буква „в“, при спазване на следния график:
аа) от 12.04.2021 г. до 23.04.2021 г. – присъствено се обучават учениците от 7, 8 и 10 клас;

# 572
Дидева, благодаря! От понеделник седми клас присъствено обучение, разбрано Simple Smile

# 573
  • Варна
Някой да има миналогодишните ПИ по математика на Вектор с отговори? В пощата ги няма. Търся изпита от края на март 2020.

# 574
Имам мартенски ( 14. март)  и априлски ( без дата) на Вектор от миналата година.

# 575
  • Варна
Имам мартенски ( 14. март)  и априлски ( без дата) на Вектор от миналата година.
Търся отговора на 2 модул, задача 22

# 576
# 577
  • Варна
Дидева, благодаря, че много яко бяхме зациклили на тази задача.

# 578
  • Варна
И аз благодаря Simple Smile Щерката ги прати преди 2ч и никак не ми хрумна, че може да са миналогодишните. Сега погледнах отговора й, ще й резнат точица, че е делила на у и така е изтървала възможността да е 0 Simple Smile Хубаво е, че ще мога сега да й разясня, иначе не бих обърнала внимание.

# 579
Някой да има миналогодишните ПИ по математика на Вектор с отговори? В пощата ги няма. Търся изпита от края на март 2020.
Бихте ли ми дали линк към пощата?

# 580
Момичета, някой знае ли дали утре ще има урок в Регалия, защото аз съм на почивка, а седмокласника е сам и ме пита по вайбъра?

# 581
  • София
Бихте ли ми дали линк към пощата?

Не е линк, но има правила (краят на всеки първи пост в темата):

...
Нашата поща:
Скрит текст:
Споделяме, качваме, ползваме полезни материали по всички предмети, любезно предоставена ни от набор 2005.
*@abv.bg - парола се предоставя на лични само на потребители, които са писали редовно в поне три последователни теми.
...

# 582
  • София
Момичета, някой знае ли дали утре ще има урок в Регалия, защото аз съм на почивка, а седмокласника е сам и ме пита по вайбъра?

Няма да има урок.

# 583
Добро утро от мен! Черпя ви виртуално с палачинки. Все пак е събота:)
Искам да благодаря на всички за подкрепата и предложената помощ! Нещата при нас малко се успокоиха след злополучната събота преди няколко седмици. Или с други думи-аз се поуспокоих. На ПИ по МАТ на Регалия изкара 76.50т. Не е уау, ама на фона на ония 37т. и 42т., които му беше писала Янева, си е направо скок в Космоса. Не знам какво да мисля, но на всички пробни, които прави в къщи след това не е падал под 56т. на първа част.
Иначе ваканцията я изкара в града. Помързява го, но като разбра, че ще са присъствено, рязко си покачи КПД-то. Хич не е ентусиазиран, но подушвайки контролни, седна да се готви за училище. Искам вече всичко да е зад гърба ни и да се излегна блажено на плажа🙂

# 584
Много ме отчаяхте. Нали уж каквото кажел Стаматов, почти било решено Sad
Само, ако го е публикувал на стената си във фейсбук.Sweat Smile Но такъв пост не виждам.

Общи условия

Активация на акаунт