Августинки 2021 - Тема 4 🤰🌼

• 31 143
  • 726
  •   1
Отговори
# 405
Ние да, но беше 2016 и сега ще вземем нов, по-добър. Моторола беше нашия.

# 406
  • София
Да, задължително. Имаше един период, в който живеехе в къща, приспивахме детето на 2 ет, ние излизахме в градината и си го гледахме на камерата. Много полезно! В апартамента ни има една противоземетръсна шайба, която спира сигнала, така че не винаги е сигурно с обхвата.

# 407
Може ли да ми кажете кои точно модели сте ползвали?

# 408
Бебефон поръчах на Mappy от емаг с видео, излезе ми 60 лева. Гледах , че преобладават положителните оценки. С видео е, добре се вижда.

Относно храните, най- много се пълнее от сладко и тесто. Аз съм намалила сладките неща и спрях да качвам така рязко както предните 2 месеца.

# 409
A дали става за къща този бебефон ?Аз също четох мнения за него, но не мога да преценя дали няма да се губи сигнала.

# 410
A дали става за къща този бебефон ?Аз също четох мнения за него, но не мога да преценя дали няма да се губи сигнала.
Все още си ползвсм от баткото бебефона. Чиполино Визио. Няма го вече модела а р много готин. И камерата и родителското могат да работят както в тока, така и на батерия. Лошото е че вече 5 години го ползваме и батерията не държи. Сега като ги разглеждам има един единствен модел такъв на батерия и ток на Моторола. Около 500лв е, но ще го вземем със сигурност. Той си ляга сам. Ние си го наблюдаваме и сега. Много ни е било полезно на морето на къмпинга, слизала съм и пред блока, на 3 етаж сме и е имало сигнал.
Най-добрата покупка ми е това.,а сегашните вече са с още по-добри параметри. На нашия има песнички, които не сме ползвсли, мога да въртя камерата от родителското устройство, коеото е много яко и най-вепе може да се говори през моето и той да ме чува. 🤣 Сега заспиването е " ама само нещо да ти кажа" и 15 мин по-късно още си дърдори. Като беше по-малък го затвсрях в хола докато не стигаше вратите, бяхме махнали маса и всичко остро и той си се моткаше сам с играчкитр, аз си готвех и тн.
Взимай видеобебефон без да се колебаеш.

# 411
Да, ще си вземем бебвфон, просто не знам кой точно. Гледам и аз тези mappy, но не знам дали са толкова добри и дали ще ми свършат работа за къщата. Друго да ви питам. Казаха ми, че не трябва да ям банани, понеже можело да предизвика колики при бебето. Вярно ли е това?

# 412
Кога да не ядеш банани ? Докато кърмиш ли?

# 413
По време на бременността.

# 414
По-абсурдно нещо от това с бананите не бях чела.

# 415
Това са глупости. Бебето приема в момента от теб хранителни вещества от кръвта. Същото е и с кърмата, то получава преработена храна, която първо минава през твоя стомах, ти я усвояваш и след това влизат вещества в кърмата. То по тази логика и глутен,мед и т.н. не трябва да се ядат, защото първите 6 месеца-12 месеца бебето не е захранено. За по-сигурно само мляко да пием, ама ако може човешко или адаптирано, че бебетата с това ще са свикнали в началото.
Толкова митове има за "забранени" храни по време на бременност и кърмене. При бременност е ясно за тези с бактериите, но забранени ягоди, банани и т.н. е абсурд.

А относно 10-те кг качени, че това не са много. Нормата е до трети месец 3 кг и след това по 1-2кг на месец. Аз съм 25 г.с. и съм +7 вече, до 28 ще съм +9 вече, качвам по 2кг на месец. С анемия съм, ниско кръвно, днес отново почти припаднах, как да се намали храна. Единствено, ако се ядат много банички и по три шоколада на ден, да. Ако има проблем с високо кръвно, висока кръвна захар, да, но 10 кг не са кой знае какво. Дори в днешно време жените си качват по 20кг, дори да не ядат като за двама

# 416
  • Варна
И аз съм +11кг в 26г.с  и не смятам че са много, даже мисля, че се движа по-добре от първия път , въпреки че сега хапвам доста.С баткото качих 22кг и бях ок , не съм се тъпкала с храна ,просто си качвах , а в  болницата 10кг си заминаха от раз , другите 12кг до 6тия месец ги нямаше 😊

# 417
Това с кг е много относително и човек не трябва да изпада в депресивни състояния, заради това. Аз съм качила към 12кг и съм 29г.с. Досега толкова домашна храна, зеленчуци и супи не съм яла. Постоянно съм в движение и правя умерени упражнения всеки ден, а си гледам и детето. Ако кача 20кг, ще ги сваля все някак, по-важно ми е да се съхраня психически, отколкото да се взирам в кантара Simple Smile

# 418
Аз съм качила 8 кг. в 29 г.с. Абсурд да намаля храна, ако ще и двойно да бях качила. Става ми лошо, а и като ми се дояде нещо все за него мисля (по принцип, не само през бременността). Като цяло пазя диети трудно.

# 419
Аз съм + 5 кг в 29 г.с. - всичко си хапвам, просто съм си слаба по принцип.

Общи условия

Активация на акаунт