Флиртува ли с мен или съм яко във филма ?

• 13 164
  • 182
  •   1
Отговори
# 45
Тези игрички със @екса обикновено завършват като фарс.
Най-много да ѝ се смее цялата фирма.
Момичета, научете се да ги пазите тези органи за по-специални случаи. В службата си е живо злепоставяне.

# 46
По-добре си подсигури работното място, като не се заиграваш с шефа, след като работата ти е необходима.
Но ако все пак си решила да флиртуваш с него, първо се увери, че той наистина има интерес към теб, който е нещо повече от чисто опознавателен.

# 47
Ако не ти беше шеф, пак ли щеше да пърхаш?
Добър въпрос. Дали ще получим отговор?

# 48
Съмнявам се.

# 49
Ако не ти беше шеф, пак ли щеше да пърхаш?
Добър въпрос. Дали ще получим отговор?

Ако не ми беше шеф ,определено вече да съм излезнала с него Simple Smile

# 50
И да си залезнала вече. След него.

# 51
Аз разбрах, че мъж се държи добре с теб. Направил ти комплимент, бил забавен. Друго няма. Поне, до момента.
 Не си ли попадала на хубаво отношение?

# 52
Аз разбрах, че мъж се държи добре с теб. Направил ти комплимент, бил забавен. Друго няма. Поне, до момента.
 Не си ли попадала на хубаво отношение?
Това натискане, което тя описва, аз не бих го определила като хубаво отношение. Но на нея май наистина й харесва.

# 53
Какъв вид офис е, какво естество на работа? Обучават ли я? Работила съм така, че ако искам да ми се покаже нещо в системата, трябва някой да е до мен, така, че да усещам дъха му в тила си. Много зависи. Определено, не подскачам от крак Grinning

# 54
Какъв вид офис е, какво естество на работа? Обучават ли я? Работила съм така, че ако искам да ми се покаже нещо в системата, трябва някой да е до мен, така, че да усещам дъха му в тила си. Много зависи. Определено, не подскачам от крак Grinning
Седял до нея, как да е. Обаче освен това я прегърнал. И я оглеждал не особено дискретно, поне по нейните думи. Не звучи като типичната работна обстановка.

# 55
Звучи ми( в случая) ,да го е загледала и нормални неща да й се струват голяма работа.

# 56
ма моля ви се..сто процента ѝ личи от километри как се точи на шефа си...взаимни са мераците, затова той си позволява такива непрофесионални фриволности..тя чака той да я натисне, че не ѝ стиска просто..интересно ще ѝ е, докато не се изконсумират, после колкото повече консумация, повече срам и унижение за нея, ако остане там.. ако толкова вярва в романтиката да си намери друга работа, и да му се отдаде преди да си тръгне от фирмата му..

# 57
  • София
После защо е ниска производителността на труда в България. То от филми и свалки кога да се работи...

# 58
А тази позиция на която са те новоназначили оборотна ли е? В смисъл, холивудският шеф често ли си наема нови дебютантки?

# 59
Какъв е този офис, дето се прегръщате за добър ден със шефа? Аз работя от 12 години в офис със едни и същи хора и прегръдки има по някакви рождени дни евентуално и то едни такива сковани, служебни прегръдки. Вие краката си търкате, прегръщате се... айде, остави колко е професионално, ами пандемия и мерки няма ли при вас?

Общи условия

Активация на акаунт