Флиртува ли с мен или съм яко във филма ?

• 13 145
  • 182
  •   1
Отговори
# 60
Да прегръща новата колежка на работа? На мен лично не ми се вижда читаво. Ако е сериозен, иска сериозни отношения и те е харесал, би следвало подходът да е различен. Не сте в детската градина. А ако е несериозен и има несериозни намерения, тогава струва ли си?

# 61
Да прегръща новата колежка на работа? На мен лично не ми се вижда читаво. Ако е сериозен, иска сериозни отношения и те е харесал, би следвало подходът да е различен. Не сте в детската градина. А ако е несериозен и има несериозни намерения, тогава струва ли си?
+1
И да е сериозен и със сериозни намерения, и несериозен и с несериозни намерения - печелившата позиция е резервираност. Овладей се и се дръж професионално като начало.
А развитието ще го видиш, ако има такова.
Не позволявай да бъдеш употребена и захвърлена не за друго, а заради работата.

# 62
Ако не ти беше шеф, пак ли щеше да пърхаш?
Добър въпрос. Дали ще получим отговор?

Ако не ми беше шеф ,определено вече да съм излезнала с него Simple Smile

Щом те влече легнете си. Шефове много, все ще намериш друг.

А ако си умна и добра в леглото може ти да му станеш шеф. Да си почиваш, да ходиш на шопинг и да му харчиш парите. А той да бъхти у фирмата за да може да изкарва пари да те глези и да си доволна.

# 63
Това в кой филм?

# 64
Мда, реалността е малко по-различна, жената си губи работата, а шефът се пробва със следващата колежка.

# 65
Това да са независими жените къде отиде?Надявам се е иронично, но като те "гледат" като принцеса, има и задължения, да се подчиняваш безусловно, щото нали си на издръжка ,държанка тоест.
А като се случи, някъде на одъртяване особено , да остане сама жена, не знам кой ще я гледа, като ни младост, ни хубост, пък за креватни изпълнения, те пародийни стават.И принцовете(новите, дето да намери) едни  с ченета и  сочат на 6.30, та много не им дреме  да  глезят , искат да ги гледаш вече.

# 66
  • Berlin
Моят шеф ми стана в последствие съпруг, така че не се знае. Но тва с краката и предгръдките ми е странно.
Ако завържете връзка е добре и да си търсиш друга работа.

# 67
Това с допирането на крака и прегръдките наистина е много странно за шеф към нов служител даже по нашите ширини. Така че нещо му е подсказало на човека, че поведението му ще бъде прието добре. Което никак не е в полза на авторката. Правенето на кекс на работното място води до големи проблеми за по-нискостоящия в повечето случаи, а класирането в графата "лесна п..." автоматично изключва в мъжкото съзнание всяка жена от графата "заслужава уважение". Затова краката по-далечко следващия път, поне докато не изскочи по-добра оферта за работа или той не се появи с предложение за почивка в Занзибар.

# 68
Жената има нужди. Вие за работно място и графи "заслужаваща и незаслужаваща уважение" и говорите. Joy

Лягай смело!

# 69
Нуждите са цял живот. Която- с каквото разполага, я с оргАн, я с акъл. Каквото е налично.

# 70
Сега, тя шефа ли иска или повишението? Или шефа, заради повишението? Grinning

# 71
Сега, тя шефа ли иска или повишението? Или шефа, заради повишението? Grinning
Аз и по-напред питах какво точно иска авторката, но така и не се изясни.

# 72
Какво да правиш?

Държиш се резервирано и се стремиш да избягваш ситуации..
Онези филми за любов от пръв поглед ги забрави.

# 73
  • София
Абе на авторката й се иска та две не вижда. Според мен няма да удържи, но да го прави с акъл и да е подготвена да сменя работата.

# 74
Иска да се чувства желано, момичето, какво толкова. Такива неща веднага вдигат самочувствието, пък и на работа ще ходи с желание, все предимства Smile

Общи условия

Активация на акаунт