Флиртува ли с мен или съм яко във филма ?

• 13 291
  • 182
  •   1
Отговори
# 75
Вдигат самочувствието на жени, които го нямат по принцип. Такива селски свалки са точно като подсвикването и кпментарите по улиците.... противни за уважаваща се жена. Колко ми е хубаво вече с детето като излизам, че станах незабележима за подобни индивиди...

# 76
Такива селски свалки са точно като подсвикването и кпментарите по улиците.... противни за уважаваща се жена.
+1

# 77
Може ти да се надяваш на нещо такова и подсъзнателно да му подсказваш, че пътят е отворен. Защото като сте седнали с допиращи се крака, ти нали можеше да се отдръпнеш, но не го направи.

# 78
  • София
Селско, не селско, сваля я явно, тя пък готова... Момичето си каза, че само това, че й е шеф, я спира. Ама и това ще е до време.

# 79
Той флиртува, тя също... ясен е филмът.

# 80
Ех, внезапно ми се прииска да съм на 25 и да си образувам такива емоции. Сега, на 35, ако някой почне да ме прегръща и да ми се отърква по краката, нещата ще завършат с гръмотевици.

Варианти има:

- Като нов служител се опитва да те предразположи с по-мило отношение и повече внимание, което обаче явно не премерва добре, щом ти е вкарал други мисли в главата

- Иска да забие нещо младо и красиво и няма скрупули да го прави и в служебна среда

Има вариант, разбира се, и да се влюбите и да имате сериозна връзка, нито ще сте първите, нито последните. Мисля,че и в друга подобна тема бях писала за мой приятел, който се влюби в подчинена. Като стана ясно, че са сериозни нещата, отидоха при ХР и шефове, изговориха си нещата. Девойката я преместиха в друг отдел, за да няма драми и конфликти на интерес. Вече 8-9 години са семейство, че и с деца. Само че според мен, ако има истински чувства и внимание, това не трябва да се демонстрира по подобен мазнярски начин, с отърквания, прегръдки в офиса и т.н.! Това, ако уважава себе си, теб и останалите хора в екипа си! Сега, ако е някой селски тарикат, който смята, че като първенец му се пада да опипва жените в екипа, друга работа....Най-малкото трябва да му е ясно, че в 21 век за такива неща може и да го уволнят, ако мацката се падне малко по-огън и знае, че е отишла някъде да си изкарва хляба с труд, а не да прави мили очи.

Аз бих се държала стриктно в рамките на професионалното, не като глътнала бастун, но и без да насърчавам близост. Ако има нещо, то ще си покаже.

Само от любопитство, в коя сфера сте?

# 81
  • София
Абе така както действа, съвсем ясно става дума за секс, ама защо и любов да не се завърти покрай цялата работа Joy

- Иска да забие нещо младо и красиво и няма скрупули да го прави и в служебна среда

Еее, може и той да е млад... има млади шефове. Да даде авторката мерки на хубавеца, къде се крие Laughing

# 82
Направо снимка и да гласуваме

# 83
А ако го отреже няма ли да стане по - лошо за нея? И да е готова да напусне всеки един момент, или пък да бъде изгонена, (човека може да не е свикнал да го режат). В крайна сметка, тя не го познава като личност, и не знае какво може да очаква...

# 84
  • София
А ако го отреже няма ли да стане по - лошо за нея? И да е готова да напусне всеки един момент, или пък да бъде изгонена, (човека може да не е свикнал да го режат). В крайна сметка, тя не го познава като личност, и не знае какво може да очаква...
Тошева, вие на всеки мъж ли клякате след угроза я за ‘ляба, я за позиция?

# 85
Тошева, вие на всеки мъж ли клякате след угроза я за ‘ляба, я за позиция?
Това, че изразявам мнението си както всички останали, означава, че клякам на всеки ли? Нещо не разбрах... Мнението ми е повлияно от безброй коментари в темата които гласят (ако спиш с него трябва да напуснеш, ако това така другото пъ иначе) и си зададох въпроса, щом ако легне с него и трябва да напусне, ако не го направи не е ли същото? 🤔🤔🤔 Аз бих се отдръонала, и ако това не спре бих опитала да поговоря с него и да стане по възпитания начин, ако ли не е крайна сметка бии си шута сама преди да стане нещо повече от флирт, защото няма да ти е особено приятно след това мисля,  ако пък има и семейство или нещо от сорта ....... 🙂 Успех на момичето, а за дамата която ме попита на всички ли клякам.. Отговор - Да естествено, на всички клякам за някои даже и лягам.. Другият път ако ви видя да коментирате в някоя друга тема много ще внимавам, да не е от ку*ва да стана и убийца или кой знае още какво😂😂😂

# 86
  • София
Да, внимавайте.

# 87
Ако тя откаже секс, а той настоява понеже "не бил свикнал да го режат" и в последствие я уволни заради отказа й, това е чист сексуален тормоз. Друг е въпросът, че в бг трудно да докаже подобно нещо.

# 88
Абе я изпраскай шефа и виж какво ще стане. Живей за мига. 😃

# 89
  • София
То и ако си легне с него също.
На момичето му харесва вниманието, може да го разиграва така докато не му писне и не се прехвърли на друг клон, ако е умна.

Общи условия

Активация на акаунт