🎭 Като две капки вода - сезон 9 All Stars, тема 4

• 25 972
  • 735
  •   1
Отговори
# 105
  • Вестерос
Meрси за темата. За анкетата няма какво да коментирам, естествено, че Азис беше прав.

Все пак Рафи е имитаторът, дължи му се някакво уважение за положения труд и имитацията 1:1. Без значение коя песен е, кой е изпълнителят и т.н. Мразя чалга аз, тази песен на Азис не я знам, НО беше прав.

Интересно ми е какви са им доводите на гласувалите, че Фънки е прав.

# 106
  • Варна
Първо каза, че много повече го харесвала в сегашния му вариант (това как да е), но после реши да добави, че тези 100млн гледания не трябвало да го интересуват Азис, а нейното мнение да му било по-важно. Що за наглост си помислих. 😒
Е, стига де, това беше шега... 🙄
Не знам за журЕто, ама темата наистина се превърна в "открий кусурите".

# 107
Да де, ама Фънки е лош само с някои, а побутва други. Помня как тикаше Коцето. А за поклона пред Михаела, дето изврещя Удо, хич не искам да си спомням. Азис при предишното участие се стараеше и някои неща му се получаваха доста добре, но беше отрязван Явно за това сега не си дава зор. Но показа, че може, когато поиска. За мен Фики и Рафи са единствените, които приемат сериозно нещата и се готвят добре.

# 108
Доколкото разбрах, Фънки се изпъчи, че бил имал музикално образование, един вид "Къде съм аз, къде сте вий", на което Азис отговори - "А ние сме аматьори, така ли?".

Не знам кой къде е, обаче Азис може да си позволи да наеме 10 такива, като Фънки, а Фънки може да си позволи да наеме най-много 1 Азис. И въпреки това Азис - ром, необразован, пеещ чалга и какъв ли още не, се извиси над рокаджията Фънки с музикалното образование. И това показа кой къде точно е.

# 109
  • Варна
Първо каза, че много повече го харесвала в сегашния му вариант (това как да е), но после реши да добави, че тези 100млн гледания не трябвало да го интересуват Азис, а нейното мнение да му било по-важно. Що за наглост си помислих. 😒
Е, стига де, това беше шега... 🙄
Не знам за журЕто, ама темата наистина се превърна в "открий кусурите".

Сега си върнах пак думите на Хилда и тя каза, че тези 100 милиона са му по-важни от нейното мнение.

Относно образованието най-важно е възпитанието да е висше!

# 110
1. Много ми се иска в следващия сезон Фънки да е участник. Да го видим какъв гениален имитатор ще е.
2. Възпитание, характер и образование са три различни неща, които не са взаимно свързани. При Фънки комбинацията е добро образование, кофти характер и тотална липса на възпитание.
3. При предишната имитация на тази песен, пак ли реагира по същия начин?
4. Геро - този човек има голям потенциал да бъде забавен водещ. Проблемът са сценаристите, които явно нищо забавно не могат да измислят. Ако го пуснат да си води на автопилот, ще е в пъти по-смешно. Ако пък го бяха сложили на мястото на Зуека, такъв смях щеше да пада, че шоуто само щеше да си увеличи времето с 1 час
5. Дали скандала снощи беше режисиран с цел вдигане на рейтинга или не, аз лично не мога да преценя. Според мен не е. Но, ако е, то хубавото, забавно, леко и приятно за гледане шоу ще се превърне в някакъв вариант на пеещ Вип Брадър, където скандалите са водещи, а не изпълненията.
6. Интересно как всички, които не могат и да си мечтаят да имат 100 млн. гледания в тубата, някак се опитваха да умаловажат тази цифра.

Поли вчера и на бутона много се лигавчи...

Защото се опитваше да скрие колко много я е яд, че въпреки трите 10-ки от журито, пак не спечели. Много й личеше, че е бясна

# 111
Извинявай, но се казва "виШо" образование...

# 112
Сега върнах да видя пак Хилда как точно се изрази. Каза, че не е знаела преди песента, Азис ѝ отговори, че 105 млн обаче я знаят, при което тя каза: това ти е абсолютно достатъчно, но вярвам моята обич сега ти е по-важна. Изобщо не  уловох да се шегува.

# 113
Откак Рачков не е водещ смело реших, че отново формата ще е гледаем. Грешка. Голяма грешка, сбърках вратата/програмата.. шоуто!
Тоя Фънкищайн е нетърпим, непоносим, отвратителен, ужасен, и така мога да изреждам до безкрай.
И Къци взе да ми става неприятен. Голям зор, голямо чудо, голямо въртене на комбали за коментар, който не му е по вкуса.
Рафи беше много добър като Азис. Много!!!
Признавам си не изгледах предаването докрай, просто не можах, много тъпо взе да става това "шоу". Всички приличат на някакви безумци, никой не е на мястото си. Коментари и поведение на жури, закачки на водещите и едни нещастни кукли на конци - участниците. Трагедия, без да е комедия. Wink Прилича на ония ревюта на филми, които биват анонсирани като драма, трагедия и комедия, но без комедията. Scream

# 114
  • Пловдив
Като резултат на цялата дандания, печели Азис. Отидох да гледам клипа на песента, тя явно е отпреди 9 години, а пълно с нови коментари. Във фейсбук страницата на Капките пак основно за Азис.
Фънки ще се изяде от яд сигурно.

# 115
Дано да се изяде, ама тъй, че нищо да не остане от него и да зачезне евър форевър. Каквото и да е постигнал, успешно го заличава с л@йняната пътека, която оставя с поведението си. Ужасен неприятник.

# 116
Аз не мисля, че е сценарий конфликтът Азис - фънки.
Обосновавам се. Ако беше по сценарийна фънки нямаше да му личи по лицето и нямаше да хапе на тема образование и пр. Просто по погледа и изражението му беше изписано, че е ядосан защото смешката не му се е получила, а и Азо си позволява да му прави забележка.
И доколкото знам изхвърчи ли от това предаване той май няма никакъв друг доход. Фирмата си я продаде. Или бъркам.
О, да и пропуснах най важното, щом не харесва и не търпи това преобразяване след всичко накрая даде на Рафи второ място. Т. Е след Азо.

# 117
Само дето разни тулупи някой трябва да ги сложи на мястото им. Явно някои не излизат от ученическите си години и си мислят, че така могат да се налагат и да показват надмощие. В България вярно всичко лошо е възможно, страна на мутренските мечти, реално постижими и достижими. Само дето разни хора имащи се за мутри и фактор, нито са мутри, нито фактор, а нещастна издънка на момченца дърпали плитки и ритали кокалчета. Добре, бе, пораснаха, излязоха от даскалото, не се ли усетиха, че да биеш съученици и учители не е престижно и е наказуемо!!!

Последна редакция: вт, 30 мар 2021, 21:49 от Джаста Праста

# 118
  • Испания
Скрит текст:
Аз не мисля, че е сценарий конфликтът Азис - фънки.
Обосновавам се. Ако беше по сценарийна фънки нямаше да му личи по лицето и нямаше да хапе на тема образование и пр. Просто по погледа и изражението му беше изписано, че е ядосан защото смешката не му се е получила, а и Азо си позволява да му прави забележка.
И доколкото знам изхвърчи ли от това предаване той май няма никакъв друг доход.
Фирмата си я продаде. Или бъркам.
Скрит текст:
О, да и пропуснах най важното, щом не харесва и не търпи това преобразяване след всичко накрая даде на Рафи второ място. Т. Е след Азо.

С Амебата са замразили фирмата.

# 119
Съгласна съм с Джаста-Праста. Фънки е точно такъв. Набелязва си жертва , примерно нарочи Къци за жертва в Биг брадър и оттам нататък се държи все лошо с него. Винаги показва субективно отношение, едни ги толерира, за другите все лошо и последни места.

Общи условия

Активация на акаунт