🎭 Като две капки вода - сезон 9 All Stars, тема 4

• 25 996
  • 735
  •   1
Отговори
# 120
Привет! Това предаване спрях да го гледам преди 2-3 сезона, защото ми дотегнаха на Рачков лигавщините и на господин Фънки злобните и неадекватни коментари. За мой "късмет" снощи хванах точно изпълнението на Рафи и ми хареса. Момчето се постара да пресъздаде образа. Днес разбрах какво се е случило и изгледах целия този цирк, който е спретнал Фънки и останах без думи... Не зная защо толкова години Маги го търпи да е жури, при положение, че се подиграва и обижда участниците. Може би е търсен ефект? Доста грозно според мен! Азис е напълно прав да се обиди, защото това поведение на Фънки е неприемливо. Обиди Азис, обиди и Рафи. Колкото и да не му харесва на господин Ковачев, Азис е 10000 пъти по-известен от него и явно това много го тормози. Язък му за претенциите на Фънки, че е много хай левъл и че е от голямата интелигенция...

# 121
Съгласна съм с Джаста-Праста. Фънки е точно такъв. Набелязва си жертва , примерно нарочи Къци за жертва в Биг брадър и оттам нататък се държи все лошо с него. Винаги показва субективно отношение, едни ги толерира, за другите все лошо и последни места.

И, ако случайно е на кеф, и благоволи да ги похвали, те трябва да лазят в краката ме от благодарност, че е бил милостив
Много си е повярвал, че е велик.

# 122
  • Sofia
Предаването не е ли с лиценз? Според лиценза има правила на провеждане на шоу-то. Сега ако завалят едни email-и гневни с видеа какво се случва тук към фирмата, притежаваща лиценза дали Фънкиту няма да изхвърчи още тази седмица... Само идеи давам, но не е лоша идея да се сигнализира. Халваджиян няма да си рискува лиценза заради някакъв некадърник с възпитание на ниво детска градина.

Последна редакция: вт, 30 мар 2021, 17:30 от vaflichka

# 123
  • София
Фънки не реагира нито правилно, нито неправилно,..... реагира спонтанно.
На него му се плаща, за да реагира професионално, а не да се фръцка и муси. Като не му харесва, да се омита. Насила никой не го е довел. Кой е длъжен да му понася фасоните?!

# 124
Къци е такъв тип човек, че винаги останалите и ситуацията са му виновни за неговите неуспехи. А всъщност той сам си е виновен, специално за образите, които прави в предаването. "Клетият актьор", както той се нарече снощи, във втори сезон на предаването беше само с колеги актьори (може да е имало 1-2 изключения). Та тогава нима спря да проявява видно несъгласие с критиката, която журито отправя към него? Сега, виждайки, че е на последно място, той смята, че се справя добре, но е недооценен и не е равнопоставен с певците. Ама като Фънки го пита защо не е изпял песента в по-ниска тоналност, Къци си му отговори пак със самочувствие, че имал тези тонове и почна да мига, да криви глава, да прави неприятни физиономии. Човекът си има огромно самочувствие и нулево покритие.

# 125
  • Испания
Мен изключително ме дразни непрекъснатото повтаряне от водещите на фразите "арменски номера", "по арменска линия" и "еврейски номера" /второ снощи беше употребено за нещо във връзка с Етиен/. Това тъпо заиграване на етническа основа хич не е смешно и забавно.

Това, че възникналият скандал е бил по сценарий, е приказка за наивници. Само като се видят лицата на Азис и Димитър Ковачев, трябва човек да е сляп, за да не си направи извод.

# 126
Ми Къци не се справи по-зле от Поли, пък отнесе критика Simple Smile а тя похвали Simple Smile

# 127
Предаването не е ли с лиценз? Според лиценза има правила на провеждане на шоу-то. Сега ако завалят едни email-и гневни с видеа какво се случва тук към фирмата, притежаваща лиценза дали Фънкиту няма да изхвърчи още тази седмица... Само идеи давам, но не е лоша идея да се сигнализира. Халваджиян няма да си риклува лиценза заради някакъв некадърник с възпитание на ниво детска градина.

По-назад писах именно за договорите. Защо си мислите, че Фънки не е запознат с правилата в предаване, в което е жури вече толкова години и от което получава хонорар срещу определена дейност? Кое правило на продукцията е нарушил? Не говоря за моралната страна, а правило от договора в правен смисъл? И друг път от журито са ставали и са гледали конкретно изпълнение от място, различно от стола им. Халваджиян също не е от вчера. Просто всички се вкарвате в твърде много филми покрай цялата тази история. В крайна сметка Фънки може да е отишъл зад сцената да пусне една вода, вие тук големи драми и пр.

# 128
Ако ще да е отишъл да пусне едно л@йно, все ми е тая. Дали нарушава договора си(едва ли, той е хитър, а и парите не са му в излишък)или не, също ми е през.. зрителския интерес! Няма драма! Няма и комедия! Само трагично стекли се обстоятелства, че едно дребно човече имайки се за великан спрямо ръста и теглото си, се има и за великан спрямо ума си и по точно спрямо емоционалната си интелигентност. При него тя отЦъства, изцяло!!! За жалост!!!

# 129
Ми Къци не се справи по-зле от Поли, пък отнесе критика Simple Smile а тя похвали Simple Smile

Точно така. Аз пък много го харесах, когато беше в образа на ....... /когато много си клатеше ръката, за да докара вибрато - забравих името на изпълнителя/

# 130
zzrr   Виждам, че Ви е грижа за Фънки.
Жалко, че спазвайки договора, той се насади така. Жалко, че Азис и Халваджиян ще натрупат позитиви на негов гръб.
Жалко, че се заяде точно с Азис, който е толкова разбран , че предизвиква съчувствие бързо и лесно.
А не се заяде с някоя от кифлите , те по-заслужават според мен.
Като врял и кипял в музикалната индустрия, Фънки би трябвало да знае , че сценичния образ на Азис му свърши работа навремето...и е само сценичен образ.
Жалко, спазвайки договор ,падна в капана.

# 131
  • София
...
По-назад писах именно за договорите. Защо си мислите, че Фънки не е запознат с правилата в предаване, в което е жури вече толкова години и от което получава хонорар срещу определена дейност? Кое правило на продукцията е нарушил? Не говоря за моралната страна, а правило от договора в правен смисъл? И друг път от журито са ставали и са гледали конкретно изпълнение от място, различно от стола им.Халваджиян също не е от вчера. Просто всички се вкарвате в твърде много филми покрай цялата тази история. В крайна сметка Фънки може да е отишъл зад сцената да пусне една вода, вие тук големи драми и пр.
Да напомня, че Фънки изгледа изпълнението на Рафи на мястото си  и стана когато дойде време да коментира и демонтстративно напусна залата.

# 132
  • Испания
Когато започва да говори Азис, цялото жури го гледа усмихнато, защото не знае какво ще последва.

Димитър Ковачев не можа да отговори веднага. Трябваше му време, за да измисли какво да каже, но едва сдържаше бесовете си. Само погледнете издутите му ноздри!

Скрит текст:

Точно така. Аз пък много го харесах, когато беше в образа на ....... /
когато много си клатеше ръката, за да докара вибрато - забравих името на изпълнителя/

Аспарух Лешников

# 133
  • София
И според мен режат Къци повече, отколкото заслужава.

# 134
Къци просто не може да излезе от пародията. С Майли се получи донякъде, но следващите заслужаваха повече, особено Милена. Имам чувството, че се подиграваше.

Общи условия

Активация на акаунт