🎭 Като две капки вода - сезон 9 All Stars, тема 4

• 25 969
  • 735
  •   1
Отговори
# 90
  • through the wormhole
Чета сега, че снощният скандал бил чисто и просто ПР. Рейтингът на предаването се вдигнал. Кога точно се е вдигнал, след като всичко се случи към края на предаването ?! Всички са получили мигновено факс и са превключили на Нова може би? И докъде точно се простира сценарият, щото Зуекът явно никак не беше подготвен за реакцията на Азис?! И не само той!

# 91
  • Варна
Хахаха в На кафе дадоха Азис! Захапа и Хилда, и Фънки. Каза, че се е издразнил най-вече заради Рафи. Юлиян и той е много неадекватен и да твърди, че не е слушал Сен Тропе, но и Азис не бил слушал осма симфония (май така каза).... Добре, че Гала веднага го попита откъде е сигурен, че да го твърди.
Ха, Юлката неуспешно се е опитал да защити своята дружка-пияница Grin Жалка работа.

С Юлиян понякога съм на едно мнение относно други теми, но тук беше категоричен, а можеше да изкаже предположение. Гала ми хареса, че веднага реагира. Патрашкова в предно участие на Азис се е изказала много добре за него като човек!

# 92
За мен и Азис и Софка са таланти, носят музиката в себе си.Не че моето мнение е меродавно де.Пеят зверски , когато поискат. Намерили са ниша в чалгата и с циганската музика,там си пеят.Евала обаче,че не се правят на "Харалампи" признават си циганското в себе си.Азис пък има такова чувство за самоирония!

# 93
  • Sofia
Пренасям и тук снимки на Рафи и Азис.
Не беше сценарий. Очаквам Фънки да поднесе извинение следващия път по своя лицемерен и премерен начин.
Васил пак е обул джапанките и хич не му дреме Grinning
Скрит текст:

# 94
Ей такива "капацитети" като Юлиан Константинов и Патрашкова, пуснали корени на телевизионния махленски дернек, се кланят на Фънки, описвайки го като интелектуалец, бохем и голям техен прЕАтел. Отбелязвам, че този път Кр. Патрашкова не изрази мнение, но съм я чувала да говори с обожание за българския Чичо Фестър на няколко пъти.

Имам огромни резерви към новото поколение самопровъзгласили се "интелектуалци", особено след един Биг Брадър,  в който лъсна страхотна "елитарност". Помня, че тогава Ути Бъчваров, Жоро Торнев, Ирина Тенчева и групичката крехки интелигенти около тях се държаха отвратително с Емануела, наричайки я каква ли не. И тя "чалгарката" не им падна на нивото.

А Фънки ако сложи едни зелени антени става и идеален Шрек.

П.П. Естествено, че сега ще опитат да изкарат случката по сценарий, иначе трябва да признаят какъв невероятен простак е Фънки.

# 95
Слушам рок, но Фънки е срам за рокаджиите. Особено на тази позиция трябва да има широко скроени хора, които могат да оценяват доброто извън собствените си предпочитания /да не съм груба да кажа ограниченост/. Иначе съм фен на Черно фередже, както и на Ера преди години.

# 96
Подписвали ли сте някога договор? Чели ли сте клаузите? Кой ще ви даде такава свобода в едно такова шоу, чиято крайна цел е финансова печалба за собствениците, както и за участниците, които не са тъпи и всеки иска да си получи хонорара.
Това е идеята, да вярвате, че има дразги и че всеки е искрен и естествен. Как се е вдигнал рейтингът? Ами така, сега не го ли обсъждате? И следващият път ще чакате извинението от Фънки. Много наивни сте ако вярвате на дразгите.

# 97
Фънки е най-гадната комбинация - глупав, злобен и грозен

# 98
  • Sofia
Подписвали ли сте някога договор? Чели ли сте клаузите? Кой ще ви даде такава свобода в едно такова шоу, чиято крайна цел е финансова печалба за собствениците, както и за участниците, които не са тъпи и всеки иска да си получи хонорара.
Това е идеята, да вярвате, че има дразги и че всеки е искрен и естествен. Как се е вдигнал рейтингът? Ами така, сега не го ли обсъждате? И следващият път ще чакате извинението от Фънки. Много наивни сте ако вярвате на дразгите.
Ама разбира се, че сега ще излезе всичко по сценрий и за хонорар. Как иначе да оправдаят цялата тъпотия. Че на Фънки ролята му е такава - факт. Но и Рафи гледаше изненадано, когато се скри отзад и отказа коментар.
И водещите не успяха да добавят смешки, на всички им дойде изневиделица.
Иначе всяко говорено - добро и лошо, е златна възможност за продуцента и компания. Ако беше насочен хейта към Маги - на мига да е изкочил да ни образова. Ама нали е Фънки и така и така е недолюбван - да си извлечем дивидентите.
Очаквам Фънки да е по-нисък от тревата и по-мазен от маслото следващия път, щото и друг път е имало такива ситуации. И тогава водешите са коментирали, че Добрин се е завърнал в целия си блясък.

Последна редакция: вт, 30 мар 2021, 14:36 от Child of June

# 99
Хубаво обсъждаме Фънки, но на мен и Хилда ми направи много лошо впечатление с коментар за Азис/образа на Азис, който Рафи направи. Първо каза, че много повече го харесвала в сегашния му вариант (това как да е), но после реши да добави, че тези 100млн гледания не трябвало да го интересуват Азис, а нейното мнение да му било по-важно. Що за наглост си помислих. 😒
И за Зуека сте абсолютно прави,  за мен той си е неадекватен от години, просто Рачков го покриваше и рядко му се даваше възможност да блесне (лъсне). Личи си липсата му точно от това, не че Геро е лош водещ, просто е по-умерен, като добавим и притеснението в началото. Зуека сега има повече трибуна и самочувствие и тотално вече изплисква  легена.

Последна редакция: вт, 30 мар 2021, 13:46 от dakota14

# 100
Да де, не е важно че го гледат и оценяват  в ютюб от цял свят важно е мнението на Хилда. Смешна е и тя на моменти, а пък колко е лигава 🙄

# 101
Определено ролята на Фънки е до е злобен хейтър, Хилда вечно засмяна и позитивна.
Обаче снощното си беше извън всякакви граници. Зуека беше като поср@н, Азис видимо беше бесен и едва се сдържаше и намираше думи.

Иначе, да, шуми се за скандала и ще си вдигнат рейтинга, като с всеки скандал.

# 102
  • Варна/Амстердам
Точно! И аз не мисля, че Геро е лош водещ, просто му липсва добър колега, който да му помага в това все още ново за него поприще. Зуека е свикнал да бъде "втори" и става все по-безличен.
За Хилдето си казах, че хич не я харесвам. Миналото лято посетих и ресторанта й в Созопол, от който никак не останах очарована, та съвсем не мога да я погледна с добри очи. 😁
Иначе към момента имам румънски и сръбски колеги, които познават песните на Азис по-добре от мен, фенове са и дори са ходили на негови концерти.

# 103
Хилда ми е доста анти с тия опити да е все супер позитивна. Вергов нещо превъзбуден изглеждаше. Зуека ми харесва като цяло, че не се лигави. За мен Геро е по-добре от Рачков, който определено ме дразнеше.

# 104
  • through the wormhole
Точно - Хилда и Фънки са в ролята на доброто и лошото ченге, но не я играят на ниво. Фънки дали пак по сценарий се гавреше едно време с децата в друг формат?!

Общи условия

Активация на акаунт