ОСМИ клас 2020/2021 - Дистанционно в осми клас - байгън! Идва пролетен живот навън!

• 32 166
  • 724
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Браво на Ния и малката Доди! Да продължават да жънат успехи!
Младежът днес е на състезание по информатика. Трябваше да е присъствено. Но в последния момент решиха да е онлайн и сега се е затворил в стаята си - с пусната камера и споделен екран.
И аз не съм фен на домашните през ваканцията. Някак като се готвят за кандидатстване - как да е, но сега в нормална учебна година,  айде няма нужда. Все пак тези деца трябва да имат време за личните си интереси - били те да се наспят, да спортуват, да почетат някоя книга или просто да хайманосват с приятели.
Ето ги резултатите по математика на областния кръг в София 7-12 клас, ако на някого му е.интересно:
https://smg.bg/uspehi-rezultati-novini/2021/04/02/4846/резултати … я-кръг-на-олимпи/

# 151
  • о`майна лунна нощ е
И да са им дали домашна на моите хайвани, ще я напишат в неделя, 11.04 около 21,30-22 часа. През останалото време успешно ще имитират учене, писане, но отлявлено ще нищоправят.
За набора не знам, но дребната със сигурност съм наясно с една от домашните по английски. И тъй като учителката е същата, която преподаваше на брат й, я знае и има някакъв минимален шанс да се защне и вземе, че си научи по-навреме нещата.
Много съм изтощена физически вече. Почти съм стигнала фазата "не пие ми се".

# 152
  • София
За наборката ваканцията започна вчера. От днес до неделя е на държавното отборно състезание по плуване и нескромно ще ви се похваля, че до момента се класира на финал на дисциплина 100м. гръб сред голяма конкуренция от какички , сред които и участнички в предишни олимпиади по плуване. Аз съм в прекрасно настроение и ученето въобще не го мисля. Пожелавам на всички деца и на семействата им прекрасна ваканция с хубаво време и много слънце. Simple Smile

# 153
  • Някъде в Европа...
Честити да са рождениците!

И при нас ваканцията е факт от 2 часа, преди толкова събра тайфата с колелетата пред нас и отпрашиха за Света гора. И да има домашни - ще ги пише в неделя вечерта. Дори няма и да го питам. Тази ваканция е негова...
Сутринта получих отговор на запитването ми към ТА кога ще ми върнат парите за несъстоялия се Египет от 14.04.2020 г. Казаха, че другата седмица щели да наредят парите по сметката ми. (Ей, ще си изчакат да мине 1 година от датата на пътуването)  Нека да ги видя и тогава ще се хваля...Живот и здраве, на 16.04 съм ищец по едно дело, свързано пак с пари...Въобще тръгва ми на финансови постъпления този месец 😀
Работната ми седмица свърши! В супер настроение съм....

# 154
  • София
Честити 6то място на малката Доди! Шесто място на националния кръг е направо невероятно!  Браво и на Ния. Страхотни са двете девойки. Самият факт, че само след 6 месеца учене на френски се класираха за Националния кръг е нещо, заслужаващо адмирации. Чудесен успех и за дъщерята на Ина. Въобще прекрасни деца имаме!

# 155
Inna,  браво на твоето момиче! Много успехи да има и занапред!

Мони, и според мен е голямо постижение да се класираш за нац.кръг на оли. При това на нов език и при сегашните обстоятелства!

# 156
  • София
Браво на всички успели деца! Двете момичета са гордостта на нашия клас! Много се радвам за тях!

Има малка домашна при нас за ваканцията - по ФЕ, математика и черешкара на тортата - есе по философия!

Не съм фен никак на това, но здраве да е.

Тези, които заминахте на някъде, включете се, да кажете как е положението, където сте - време, навалица... Искам за 2-3 дни някъде да отида да подишам въздух.

# 157
  • София
Ние сме в Огняново от четвъртък.Спокойствие на макс.Времето е чудесно.Няма хора,което ме устройва идеално.

# 158
  • у дома
Ние сме в Огняново от четвъртък.Спокойствие на макс.Времето е чудесно.Няма хора,което ме устройва идеално.

Къде сте-аз точно заради спокойствието в Огняново много го харесвам и затова го препоръчах...

Последна редакция: сб, 03 апр 2021, 14:09 от svetlaem

# 159
А аз стоя и беснея - г-жата по ИИ дала в петък задание за презентация и казала до неделя да се изпрати. Като аз си мисля 11.04, нищо подобно младежът от сутринта е закован на компютъра, защото срокът е ТАЗИ неделя.
Добре, че времето е смотано и отложихме ходенето на пикник, иначе щях да го уредя с двойка без много да му мисля.

# 160
И дъщеря ми има домашно по ИИ, но не е толкова спешно. Има кратко домашно по БЕЛ. По математика не е домашно, но ги заплаши, че първият присъствен час ще правят тест на раздела. Тъкмо го приключват, на общите задачи са. Защо е нужно да се упражнят поне за час ПО... Нямам думи. По странознание също са с домашно. Само по основния английски ги остави да отдъхнат.

# 161
  • София
Точно Огняново загледах аз, защото там никога не сме ходили. Малко ме е страх от хотели обаче в момента. Дали има апартаменти там, евентуално да препоръчате?

# 162
  • Между гори и планини
Много хора търсят спокойствие извън града. Само докато простра на двора, мина кордон от 6 коли за съседния хотел.
Стивън днес почива - филми,  игри, дойде приятеля му и играят нещо в стаята му.

# 163
  • гр.София
Ааа,Доня, обещала си да му дадеш пълна почивка за ваканцията! Поне така си спомням от написаното. Не само за днес.

С.казва,че имат малко домашни. Последните два дни доста лежерно учиха, не съм я видяла да пише и учи вечер, учителите са очаквали да са почивни и бяха напреднали с материала. Вчера цял ден гледали" Исус от Назарет "( по БЕЛ ) ,само учителката по музика им отказала и  прекъснали за да си вземат урока. 
Днес до обяд беше на руски, и вече сме ваканционни.

Ина 78,много се радвам за успеха на девойката ти!

Спортът при нас е като ластика на Борисов- ту го има,ту го няма. Криво й е на С.,на мен също.

# 164
Нашите имат да слушат някакви аудио файлове на френски с приказки на Шарл Перо. После трябва да ги разказват. Според сина ми  файловете били с отвратителен звук /приличало на презаписано с телефон от лаптоп/ и щял да ги търси за четене.
Не можем да му видим очите. Стои си сам и се появява само за ядене и колкото да се изпокарат с брат му. Първо се хилят, после се бият. Или обратното.
Баща им беше в отпуска тази седмица и всички следобеди бяхме по язовирите за риба, но без голямото дете, защото не пожела.
Сани, да си изкарате страхотно. Много го харесвам и аз Огняново. Има топла вода, екопътеки. Лещен е наблизо. Чудно място за почивка.
Браво на всички деца, които постигат успехи - и в ученето, и в спорта!

Последна редакция: нд, 04 апр 2021, 05:48 от Amanda.D

Общи условия

Активация на акаунт