ОСМИ клас 2020/2021 - Дистанционно в осми клас - байгън! Идва пролетен живот навън!

• 32 167
  • 724
  •   1
Отговори
# 165
  • Между гори и планини
blanc, и аз исках да е пълна почивка,  но учителката по английски им е дала 7-8 урока за попълване в граматиката,  има домашно по литература,  информатика и проект по философия със срок края на месеца.  Всеки ден трябва да прави по един - два предмета, заради което съм бясна. Днес стана чак в 10.30ч, закусихме обилно, гледа филм, дойде приятеля му,  разходи кучето преди един голям порой, сега играе на компютъра.
От понеделник,  малко по малко ще отмята задачите.

# 166
  • гр.София
Доня,поне денят сега е по-дълъг,светло  е до късно. Има време и за учене,и за почивка.
Ако щеш вярвай,отворила е учебник по Мат. Отидох и я целунах по главата ,а тя ми каза,че й нарушавам мотивацията и не посмях да питам какво всъщност прави. Поне следобедът го изкара навън,в дъжда.

# 167
  • София
Аманда, има и  текстовете на въпросните приказки качени заедно с аудио файловете Wink Изобщо не са зле като звук.Аз ги изслушах с кеф.Че даже и разбрах някои неща. И това задание е дадено преди месец ако не и повече.Дано тоя път го направят.Аз не бих била толкова търпелива на мястото на класната.Разбрах за гледане на филм Декамерон  по БЕЛ, както и някакво домашно , свързано с филма, който гледаха в час  с французина...Ох- все ми е тая за напъните да ви кажа.Утре се прибираме,а от понеделник съм на работа.Щерката има нужда от ефективна почивка, излизане с приятели..Е,ще трябва да намери малко време и за  нещо училищно, но няма да се счупи от  това че толкоз да я вардя....От понеделник и танците се възстановяват, та се надявам да се презареди още повече.

# 168
  • София
Девойката е на РД, а ние с мъжа ми бяхме на кино. Имахме билети за СФФ и тъкмо се канехме да си купуваме още, когато излезе прословутата заповед. Та извънредно днес единствена прожекция на филма. Беше малко тъжен, но хубав.
Но направо съм в недоумение като превъртя лентата назад, колкото и да се пъна да се сетя, май за последно бяхме на кино на финалния епизод на Star Wars, което ще рече по Коледа 2019. Направо е шокиращо.

# 169
Сани, възможно е и нито един път да не ги е слушал и да ме мотае. Днес го молих  да излезе с нас на разходка, но каза, че ще слуша приказки. Съгласих се, но ако ми представи поне една преразказана. Като се върнахме, рече, че са с отвратителен звук и щял да ги търси да ги чете

# 170
  • гр.София
Ред,а ние /майка ми и аз/ гледахме точно преди последното затваряне Кръстницата с Изабел Юпер.Smiley
Франкофоните да го имат предвид. Голямо удоволствие е да слушам френски,нищо,че не разбирам.

# 171
  • София
Ред, кой филм гледахте? Аз загледах два от днешната програма и навивах приятелка да идем, но я достраша покрай вируса. Тя изкара нещо леко преди време, но не се е тествала и не е сигурна това ли е.

# 172
  • София
Гледахме "Земя". Режисьорски дебют е на Робин Райт (бивша Пен).
Чак някакъв шедьовър не е, но пък е хубаво да се види, човешки филм. Пък и определено си припомних някакви забравени истини в текущото ни полудяло ежедневие.

# 173
  • Отвъд алеята зад шкафа
Добро утро. Ние вкъщи си имаме нов "домашен любимец" - чичи. Чичи говори, има връзка с wifi, камера, деск стейшън и маршрут на движение. Сутринта ставам, направих си кафенце, тамън седнах на дивана и онова като се активира, каза ми нещо, аз подскочих. А ММ си прави шега и от стаята го командва чрез телефона. Това е първа стъпка преди домашен любимец, в момента водим тежки преговори в семейството. Разбрала съм се с един приятел да ни даде на заем тяхното куче, да тестваме алергиите на ММ и на Ема.

# 174
Ох, домашен любимец е таралеж в гащите. Остави грижите, ама как се привързваш...щерката взе котката, почти се поболях, а дори е жива!  На всичкото отгоре й откриха тумор в окото, и сега мисля по цял ден за това, па търсим второ мнение за ветеринар офталмолог, щото са под път и над път...мани. А мислех, че не я обичам тая котка...не знам. Хем е хубаво да имаш любимец, хем е много трудно

# 175
  • Отвъд алеята зад шкафа
Да, на мен никак не ми се занимава, голяма грижа е, а и с пътуванията е трудно.

# 176
Добро утро☕

Ние гласувахме рано- рано.
В избирателната секция имаше журналистка от БНТ, която предложи на ММ да каже няколко думи за изборите.
Той деликатно отклони предложението й, но не пропусна да отбележи, че тя е първата дама, която е готова да то излуша и да му даде възможност да си каже мнението.
Жената много се смя, допускам, че дори изпита съчувствие към него.

# 177
  • Отвъд алеята зад шкафа
Хаха, Бисе! Изслушвай го този мъж, де!

# 178
Бисе, Joy
Ние отидохме в 7.00 и аз явно още съм била в спящо състояние, защото от портфейла съм извадила банковата карта, а не личната. Един полицай ми каза" само да ти кажа, че с това няма да можеш да гласуваш", а аз почнах да го убеждавам, че химикалката, която си нося, е със синьо мастило Simple Smile

# 179
Аманда, 😀
А може и да се тълкува така: Ето ми картата, да е заредена до 2 минути и ще глосувам. Обаче ямно не са схванали намека😀

Общи условия

Активация на акаунт