ОСМИ клас 2020/2021 - Дистанционно в осми клас - байгън! Идва пролетен живот навън!

• 32 207
  • 724
  •   1
Отговори
# 285
  • гр.София
Ще има ли обща пресконференция ,както друг път,знаете ли?  Да знам да пия ли кафе Smile

# 286
  • софия
Би трябвало. След 22 ч. ги правят.

# 287
  • Бургас
Мая Манолова вече се изяви по Канал 1. След като я гледах около 2-3 минути, се чувствам все едно съм участвала в състезание по щафетно бягане! Тази жена не си поема дъх ,бе! Аз наистина съчувствам на съпруга й! Да не дава Господ с такава жена да съжителстваш! Че и момче си имам, чукам на дърво!

# 288
Много съм доволна, че варненци си спестяваме резила на Хапчето и Копейкин!
Софиянци май сте обърнали играта и морският десант от Росенец е станал първи в София

# 289
  • София
Там някъде между другото вали, но въпреки това в София отдавна не сме имали толкова хубаво време. 😃

# 290
  • София
Хапчето се сетих кой е, но за Копейкин се предавам. Joy

# 291
  • София
Кааак! Костя Копейкин!
А.к.а. Възраждане.
(Огнян Минчев ли го измисли този прякор? Аз от него го знам)

# 292
  • София
Утре започва от днес в София...

# 293
  • София
Ред, мерси! Загрях.
Казах ви, че в Нова подсказаха. Сядам да гледам, че изпуснах 1 час коментари и още не знам какво точно става.

# 294
На мен "фаворит" ми е сестра Галева... Безмълвна съм!

# 295
  • София
Слънчева, ми то да не му се вярва на човек, чаках числа, пък най-сетне видях такива.

# 296
  • София
Сестра Галева я видях на живо преди има-няма месец. Едвам се стърпях да не й обърша два шамара. Събужда неподозирана агресия в мен...

# 297
А аз още не мога да повярвам, че има толкова тъп народ, че след издънките със  СДС, НДСВ и Герб си намират нов кумир и спасител в лицето на един шоумен.
За съжаление за мен той е добре измислена патерица на ББ

# 298
  • София
Тези с правописната грешка в името и без това няма да ги бъде дълго.
Скаридка, като лош пророк считам същото плюс едни войводи, ако минат.

# 299
  • София
Ще видим. Аз пък сметнах, че с ДПС и ВМРО ще докарат мнозинство. Но се надявам последните да не влязат. Не мога да ги дишам.
Ще си ми е жал на мен само за образователния министър. Както няколко пъти съм споменавала, аз си го харесвам доста.
Интересно ми е и да видя и някакви резултати по градове.
Аз слушам основно на Дневник излъчването на живо. Телевизиите вече трудно ги понасям.

Общи условия

Активация на акаунт