ОСМИ клас 2020/2021 - Дистанционно в осми клас - байгън! Идва пролетен живот навън!

• 32 129
  • 724
  •   1
Отговори
# 135
  • у дома
ЧРД на мама Мони,-нека Здравето и Силата са с теб и твоето семейство.

Който не се е наработил като мен за съжаление изпуска снимки...

По ИИ имаха също да направят корица на на любима книга и моя мързел прати миналогодишна  рисунка-при същия учител са си и на въпроса ми не го ли е срам каза че е писал на господина да знае,че Хари Потър все още му е любима книга...

# 136
Хаха, Светле, кефи ме твоето момче!😀

Доди няма да си каже, но аз ще го направя.
Малката Доди се е класирала на шесто място на нац.кръг на олимпиадата по ФЕ!
Пожелавам й още много върхове да покори!

# 137
  • гр.София

Малката Доди се е класирала на шесто място на нац.кръг на олимпиадата по ФЕ!

Браво !

В тази шантава година РД си провеждаха на,аз му казвам, пейка-парти. Изцяло навън,купуват си пица и безалкохолно.Бърборят,снимат се,обикалят. И в лошо време го правиха. Ей сега в неделя изкараха 8 часа РД навън.
 А това с апартаментите под наем го научих покрай големия,така се събират да гледат мач,например.

# 138
  • София
Честит рожден ден на мама Мони! Жива и здрава бъди! Само усмивки и положителни емоции ти желая! 😊

# 139
мама Мони, честита да си! Здраве, щастие, късмет, много осъществени желания и дестинации!

# 140
  • София
Мама Мони, честит рожден ден! Да си здрава и силата да е с  теб! Flowers Hibiscus

Браво на малката Доди! Все по- големи успехи да жъне!

# 141
  • София
Това с апартамент под наем за купон или мач... горките съседи! Не бих им го причинила.

# 142
  • sofia
Не всички купони на тинейджъри  протичат тежко за съседите. Много зависи от децата.

# 143
А може да се наеме тази къщичка за ученически купони.
Няма съседи🙂 Тук- там само  някой гном се появява.

# 144
Ха добър ден!
Младежът изскочи от бърлогата си с мощен вик "Ваканциияяяяя!" и започна да играе на компютъра Simple Smile
След малко е на спорт!  Живна!

Друго ново покрай нас няма!
Честити да са всички рожденици!

# 145
  • Между гори и планини
И за нас ваканцията започна, моя веднага се качи на самолетния симулатор.
Бях му обещала ваканцията пълна почивка, не разбирам защо някои учители затрупват децата с домашни! По английски им даде 7 урока да попълнят в граматиката,  да не вземат да си починат! По литература също им даде, по информатика  и тя. Само по математика се смили над децата и не даде домашно.

# 146
Аз така и не разбрах смисъла на домашните задания през ваканцията. Изключвам задължителната литература.
Все едно да съм си взела отпуска, но да имам служебни задължения през това време.
Едно е детето да прецени да работи върху нещо през ваканцията и съвсем друго- да то  обременяват през времето за почивка.
Аз съм на принципа да се работи качествено, когато трябва, и да се почива качествено през времето за почивка.

# 147
  • София
А моят е втора смяна, та ще почака за ваканцията. Иначе похвали г-жата по БЕЛ, че е казала че ваканцията е за почивка и ги е оставила без домашно, както и тази по математика, но за сметка на това класната по немски ще им даде и за останалите, а трябва и за олимпиада да се готви, но пак ще може да разпусне малко, надявам се.
Поздравления за малката Доди и за Ния също!

# 148
Като се сетя аз какви ваканции пролетни и зимни имах. Всяка ваканция ходехме на лагер. Никакво учене, никакви занимания! Пълен релакс - ски, разходки и танци (ако беше лагер от народните танци). Е на оживяхме, че и завършихме, работа си намерихме и тн, и тн.. С две думи станахме хора!
Е тогава разбира се ваканцията не бяха дните за запълване между официалните празници, а си бяха отделни дни. На 2.01 тръгвахме за зимните лагери и се връщахме на 10-ти. Пролетните също на 1-во число тръгваме.

# 149
  • София
Браво на Ния и малкото Доди! Много успехи им желая Simple Smile
Иначе, за РД, ние правим пейнтбол на открито Simple Smile Голяма битка пада, и после - почерка-пикник в гората.
За апартамент/вила ми се струва доста рано. От 18 нататък може Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт