ОСМИ клас 2020/2021 - Дистанционно в осми клас - байгън! Идва пролетен живот навън!

• 31 979
  • 724
  •   1
Отговори
# 390
О, аз винаги залагам за възможно най-лошото. Та поне като спечеля да изям един шоколад на аванта и "по задължение" за успокоение.
Бих си написала и политическия залог, но тук се трият такива неща. Освен да кажа, че осмокласничката си мисли, че ... Simple Smile

# 391
  • София
Аз залагам на 1/1 седмици ПО/ДО за 5-12 клас и изцяло присъствено за 1-4 от 12.04.
Мария дай на лично прогнозите за правителство, че ми е интересно.

# 392
Предполагам, че ще върнат начална степен след ваканцията.
Ако ротацията е едно на едно, няма да е ПО/ ДО, а ПИ/ДО. JoyТо и при две на две вероятно ще е същото, макар че там, докато се извъртят....Дойде 15. септември.

# 393
Предполагам, че ще върнат начална степен след ваканцията.
Ако ротацията е едно на едно, няма да е ПО/ ДО, а ПИ/ДО. JoyТо и при две на две вероятно ще е същото, макар че там, докато се извъртят....Дойде 15. септември.
                   Е,те сега ,като се заиграят в парламента та чааак до декември можем спокойно да си пишем бЕгали всички мечти за ПО.Ще караме на иди ми дойди ми и то за неопределено време.

# 394
  • София
Ох, ще ме уморите, но не съм в състояние да мисля, та да залагам. На друга вълна сме.
Наборът нали не излиза хич, та днес да излезе и да се върне без телефон. Confused Откраднали са му го от някаква площадка и се е прибрал супер разстроен. Та сега избират с баща си нов.
А той е толкова предпазлив и толкова внимателен,  че чак не ни го побира умът как се е случило, но на.

# 395
На моя син през лятото му откраднаха телефона, скъпичък и много хубав, точно за момент от детска площадка. За негова чест, сам отишъл в РПУ да подаде сигнал, разпитвали го и чак тогава ми се обади. Намериха го след около два месеца, невредим, само без калъф. Ама сега му е за урок, очите не на 4, на 14

# 396
liani, изключително неприятно преживяване! Самата мисъл, за посегателство към лична вещ ме изкарва извън равновесие! Не знам, дали има полезен ход, освен жалба в полицшята или обаждане до оператор. При добро желание от тяхна страна мисля, че може да се засече клетката, ако е включен телефонът.
Голямо гуш от мен!
Дано да се намери!

# 397
  • София
Аз съм от тези ултра внимателните хора и наистина е ужасно кофти като ти се случи подобно нещо. Но пък и от това се учи човек. Бързо да разминава буреносното усещане. И да, адски важно е да се подаде жалба в полицията. И нищо да не стане, децата трябва да се научат винаги, винаги да си търсят правата.

# 398
Преди година и половина откраднаха телефона на малкия от раницата му, както я е носел. Това във Варна, след едно състезание, докато се разхождали. Само дето се разкарвахме няколко пъти до полицейски управления, така и не се намери. Иначе сигурно една кофа мастило се .изписа по преписки. Много го беше яд, че му беше и нов на няма и два месеца, сами си го беше купил, но в случая нямаше никаква вина.

# 399
Преди повече от 10 години откраднаха телефона на големия син. Веднага отидохме в полицията, подадохме оплакване. До месец и нещо по номера и с проследяване ни го намериха и ни се обадиха да си го приберем. Ни някакви връзки сме ползвали, ни нищо.

# 400
Нашите колела ги намериха веднага,ама от октомври до сега не можем да ги вземем. Седят в прокуратурата. Има смисъл от полицията,както казаха- поне да знаят да си търсят правата.

# 401
Честит празник на всички здравни работници в групата!
А на на наборчетата , които мечтаят за лекарската професия, Да сбъднат мечтите с лекота!

# 402
То не, че ще проимаме правителство, но в сферата на фантазията и въпреки, че си скубем косите, поне що се отнася до образованието, с един Чорбанов като здравен министър някои от нас биха били далеч по-щастливи.
Сто пъти да!
И условното изречение си го биваше, подхвана и овъртя проблема отдалеч..Joy
Аз бих се изказала далеч по-категорично. Flushed

Честит празник на здравните работници!
И СЗО имали празник днес, но няма да им го честитя, защото те, до голяма степен, забъркаха тази каша.

# 403
  • София
Да взема да се включа в залагането. След ваканцията връщат изцяло присъствено 1-4 клас, а 5-12 минават на 1/1. Мен това ме устройва, а през юни, даже през май след великденските празници залагам, че всички ще са присъствено. За правителство не мисля, че ще успеят да направят и там залагам за служебен кабинет.
Честит празник и от мен на медицинските работници! Аз от нашата темичка се сещам специално за Дикси и Гадамер, но ако има и други да се чувстват поздравени.

# 404
  • у дома...
Залагам на ПО за нашите чак след Великден. След ваканцията връщат 1-4 клас и 7 и 12 клас. Правителство имам подозрения, че в последния момент ще се състави, защото имаме срок за усвояване на едни пари (немалка сума) за въстановяване от КОВИД-19 и тоз гювеч никой няма да изпусне. Лятото - протести и наесен с песен избори две в едно. И може би референдум пак тогава.

Общи условия

Активация на акаунт