ОСМИ клас 2020/2021 - Дистанционно в осми клас - байгън! Идва пролетен живот навън!

• 31 974
  • 724
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Бисе, точно това е най- гадното, усещането за посегателство. ММ реши да не подават жалба, защото реши, че няма кой да се занимава със не особено скъп и нов телефон, а той е в системата и е на ясно. Може и да го открият, но няма да е скоро. Аз също мисля, че беше редно, но..

# 406
  • о`майна лунна нощ е
Само избори посред лято ни трябват. Не знам на какво разчитат като същите маймуни ще се строят на манежа. Лекинко разместване ще се получи, ще има дърпане на уши на местните структури да си стягат електората и със сигурност - намалена избирателна активност, ако се стигне до ново разхождане на драгите зрители от дивана вкъщи /или плажа/ до избирателната секция.

Наборът, ах, наборът. КоняТ отдавна джапа в реката. Въпреки че основният ни преподавател се старае много, все повече губя надежда, че нещата ще се получат, без да се налага да се мъмрим и да си дуднем, че трябва да се стяга. В момента водя борба. Не за друго - а да се подстриже диването. Няма такава мъка, честно. Гнездото на главата му вече е в очакване на квартиранти, но не му увира инатът и не ще да ходи на фризьор.

За връщането в училище - все ми е тая. Една седмица е като приказката за едната птичка и пролетта. Освен да се наприказват на живо друга файда от нея не виждам. Ако ще е от контролно в контролно - още по-малко ми се иска да ходят.

Пийте по един швепс днес. Може и джин да сложите вътре. Бау бау има рожден ден. Преди Цветница наборчето ще го последва в духането на свещички на тортата.

Последна редакция: ср, 07 апр 2021, 13:23 от `ТуиГ

# 407
  • софия
Няма да залагам, защото ще го направя емоционално, а не рационално и в крайна сметка пак ще се ядоствам от решението на т. нар. правителство.
Мрън има 91% на последното контролно по мат. 0,5% до (ниска) шестица. Беснее. За яд си е, но това са правилата. Може би следващия път Simple Smile Важното е, че решаването на задачи за време при подготовката е правилният подход.

# 408
Звънче, приветствам всякакво решаване на задачи, защото вкъщи това се случва един път на сто години.
Пожелавам на малкото Звънче 100% да има следващият път!

На Моника лаптопа май се предаде.
Вероятно диска е изгорял( дано да не е) , а има файлове по ИТ, които прави почти два месеца...
Аз съм за бой, че не смених диска по- рано.
За кой ли път се убеждавам, че грешката на родител рефлектира върху детето.
Чакам да ми се обадят от сервиза, дали ще могат да извлекат информацшята от стария диск.
Идва ми да се гръмна, но май свърших патроните.

# 409
  • о`майна лунна нощ е
Ох, Бисе! Дано маговете извикат всичките сили, които имат на помощ и запазят информацията.

# 410
Благодаря,ТуиГ!
Дано!🧙‍♂️
Като знам, колко старание и време вложи детето, и ме хващат всички бесове😤

# 411
  • София
Биси, ама дано пък да успеят да извлекат информацията.
Не си ти виновна, ами мене ако питаш през всичките тия години, дето са учили ИТ, трябваше да са ги научили основно да си правят архиви. И моята дъщеря няма такъв навик. Ето сега тази година са с G suite, всичко им е онлайн. Добре, такъв гаф не може да стане, но може да стане обратния - да се срине облака.

# 412
Е, аз на колко години съм вече и още не ми е станало навик да си правя архиви. В своя защита мога да кажа, че за тези сигурно 25 години откакто имам компютър, не ми е горял хард. И така, като не ти е идвало до главата, не се пазиш.

# 413
  • софия
Горял ми е хард няколко пъти, много пъти съм си затривала фейвъритс/букмаркс (последно ги затрих собственоръчно без да искам преди седмица). Сигурно веднъж в годината се сещам да сваля нещо. Започваш на чисто. Понякога се отразява добре, защото вместо да търсиш, за да ползваш нещо, което вече си правил, го създаваш отново с нов поглед. В началото е гадно и си ядосан, но не е болка за умиране.
Единственото трайно нещо, което пазя електронно, са сканираните документи на имоти и други важни. Сканирах ги след последното гадно земетресение. Друг е въпросът, че флашката седи в работата.

Последна редакция: ср, 07 апр 2021, 15:18 от zvаnchе

# 414
  • София
И аз цял живот работя на компютър, но архив не съм правила. Имам само един външен хард за снимки. Горял ми е хард, но нищо чак толкова важно не съм губила.
Аз съм от оптимистите - малките се връщат след ваканцията, а големите на график 2/2. И по някое време от средата на май се връщат изцяло ПО. Ама напоследък гледам, че съм много зле с прогнозите.

# 415
  • софия
За снимките ми е най-гадно. Разчитам, че половинът ги е качил някъде, така ми е казал, но не съм го проверявала кога за последно го е правил. Дори не помня къде ги качва.

Пуснали сме си концерта на Любо Киров в НДК. Много хубава енергия има дори през телевизора. Това беше концертът на най-световно ниво на бг изпълнител, на който сме били. И на Хазарта беше хубав, но на Любо беше топ. Оххххх, колко хубаво беше!
Вчера се разтушихме с "Една седмица, не повече" в Сълза и смях. Винаги оценяваме по достойнство това, което сме загубили.

Доп. И за да не съм само бяла и добра, да кажа, че много ме дразни в театъра, когато накрая всички станат прави, за да ръкопляскат. Всички стават, ние седим и ни гледат, като че ли сме някакви тъпаци, защото се е случило да прочетем мнение на актьор, когото уважаваме.
https://momichetata.com/izkustvo/vlado-penev-molya-ne-rkoplyaska … te-pravi-v-teatra
Дразнят ме и на концертите в зала България, когато ръкопляскат между частите на произведенията. Скоро гледах по телевизията Годишните времена на Вивалди във Виенската опера. Културна работа. Нямаше шук от началото до края.

Последна редакция: ср, 07 апр 2021, 15:43 от zvаnchе

# 416
За снимки не се притеснявам, защото винаги качвам и по разни облаци или по социални мрежи. Вадя и на хартия веднъж на 2-3 години. Два шкафа с албуми имам вкъщи. Иначе по хардове и телефони сигурно са десетки хиляди снимки и никой не ги поглежда. Клиповете са ми по-ценни. Особено тези, на които децата са малки. И тях обаче ги имам в момента на три харда (не е нарочно, просто така се случи). На двд-та също ги бях записала преди години, въпреки че не знам след 10-20 години те дали въобще ще могат да се разчетат или ще са се скапали.

# 417
Момичетаааа, инфомацията от лаптопа ще бъде спасена!
Сигурна съм, че и вие помогнахте!🌠🧙‍♂️

# 418
  • о`майна лунна нощ е
Форумът е сила. Нееднократно се е потвърждавало. Много се радвам!

# 419
  • София
Ма моля ви се, нали сме завършили магическото! Laughing
Много се радвам, Биси!

Общи условия

Активация на акаунт