ОСМИ клас 2020/2021 - Дистанционно в осми клас - байгън! Идва пролетен живот навън!

• 31 962
  • 724
  •   1
Отговори
# 420
О, да, Ред! 😀
За себе си съм се убедила, че добрите помисли пораждат добри дела и резултати.
Благодаря, момичета!❤
Радвам се, че ви има!

Сега трябва и телефонът на Лианиното момче да се намери!🧙‍♂️🌠

# 421
  • Между гори и планини
Привет! При нас пак заваля сняг, така е като се каня, че пролетната ваканция ке излизаме на разходки! Не спря да вали дъжд,  или сняг.
Бисе, радвам се, че информацията ще е спасена! Моя сам си придоби навик от миналата година да качва всичко на флашка,  сега на външен диск. Всеки ден преди закуска прави по един урок в граматиката по английски,  днес и домашното по информатика. От там нататък е свободен да чете книга, гледа филм или играе на компютъра.  Наистина жалко,  че времето не е хубаво...

# 422
  • у дома
Браво,Бисе!

На мен ми писна и събрах багажа  и с мъж ми  без деца запрашихме на юг-един час киснене в минералната вода без тинейджърски претенции ми се отрази много добре.

# 423
Нашите колела ги намериха веднага,ама от октомври до сега не можем да ги вземем. Седят в прокуратурата. Има смисъл от полицията,както казаха- поне да знаят да си търсят правата.

Защо не може да си вземете колелата?

# 424
Нашите колела ги намериха веднага,ама от октомври до сега не можем да ги вземем. Седят в прокуратурата. Има смисъл от полицията,както казаха- поне да знаят да си търсят правата.

Защо не може да си вземете колелата?

Не съм Хепи,  но причината е, че са веществено доказателство!
Що коли изгниха така, а някои и изчезнаха

Бисе, радвам се за вашите данни ..

Последна редакция: ср, 07 апр 2021, 19:13 от скаридка

# 425
  • софия
Боядисах се с нова боя. Три пъти съм влизала да си премивам косата. Такова чудо не ми се беше случвало, а не мисля, че само се обливам. Дано поне да се отрази добре на косата ми.

# 426
  • София
Тук има някакво инфо за плановете от 12-ти:
https://bnr.bg/post/101450025/golemite-uchenici-shte-se-reduvat- … i-sled-vakanciata

# 427
  • софия
Ние имахме писмо, че са питали дали не може училищата, в които може да се гарантира спазване на мерките, сами да утвърдят график за присъствено обучение, но още няма дали има и какъв е отговорът. Подозирам, че ще е като предишния път, защото е важно да е по-лесно на синеоката госпожа, отколкото да е добре за децата.

# 428
Т.е нашите евентуално от понеделник са присъствено Simple Smile  Ей сега му се скапа ваканцията
Минаха изборите и COVID-a рЕзко го овладЕха
Защо не ги разделиха на две само не разбрах - третата врътка е от два випуска, което за гимназиите е точно един

# 429
  • София
Правилно ли разбирам, че подобна идея пак води до 2 седмици присъствено и 4 седмици ДО после?
Ако е така, особено щедро, няма що.

# 430
Да, Ред, и аз така го рабирам.

# 431
  • гр.София
Няма да чета планове за ПО , докато не го съобщи Дидева официално.

Момичета с бели престилки,честит празник ! Тези дни ми се наложи да походя по здравни заведения, ами само хубави хора срещнах.

Звънче, с коя марка се мъчиш да се вапцаш? Брах ядове с по-новата линия на Лореал. Тях си ползвам,но ми писна все един номер от години.

Последна редакция: ср, 07 апр 2021, 21:24 от blanc

# 432
  • софия
Да не слагаме тигана преди да има риба.
Докато не излезе заповед нищо не се знае, знае ли се.

# 433
Наборната пък се дразни, че все предлагат 8ми клас да са първи в редуването. Защото ѝ харесва повече До.

# 434
Нашите даже вече са "заплашени" с контролно по математика, съвсем първия час още в понеделник. Май вече ви се бях оплакала. Вместо да ги види как са с материала, да упражнят един час поне и тогава. Но, къде ти! Наборката не се зарадва от възможността първи да ги върнат. И аз също. Мислех, че 12 клас ще са с предимство. Дори заредих картата на големия.

Общи условия

Активация на акаунт