ОКТОМВРИЙЧЕТА 2020 - Тема 3

• 19 503
  • 777
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Някаква най-обикновена за 2-3лв, май точно на Канпол. Доста се огъва и аз чакам момента, в който ще я счупя Grinning

Днес му пуснах изследванията за кръв и урина. Бях готова за голямо чакане докато се изпишка. Точно 5мин след слагане на колектора. Бях се приготвила и за голям рев от иглата, дори не разбра какво стана. Сам си стискаше памучето после. Мацките в лабораторията бяха много спокойни, усмихнати, говориха му за мечо и тигърчо и всичко стана адски бързо. Сега дано са му наред резултатите. Единствено коремните органи ще се гледат по-късно, че няма да успеем сега преди да посетим педиатърката. Препоръчаха ни един лекар в 18ДКЦ, дано докато стигнем не е под карантина или нещо, че вече нацелихме една възстановяваща се от ковид лекарка и можеха чак след месец да дадат час.

# 121
Здравейте! Не съм писала скоро, но ви чета с интерес. Сверявам си часовника относно развитието на нашата бебка.
Имам въпрос - някой да е давал пюрето на Хип с картофи и тиква. Поръчах на мъжа ми да купи, защото сме я захранили и с картоф, и с тиква по отделно, а ни предстои пътуване. Оказа се, че има рапично масло и сега се чудя дали е удачно да го предлагам.

# 122
  • Пловдив
И моя нищо не разбра в лабораторията, жената беше много внимателна. Дано и резултатите са ок.

Специална четка не използвам та не мога да дам мнение.

# 123
  • София
Вие с какви четки миете шишетата? Аз вече втора чупя. Най- обикновена за бебешки шишета на лорели и втората беше на канпол.
Babylove от DM. Мнооого добра.
Първата я счупих, защото съм глупава маймуна, която със сила и усукване тръгна да вади задната част за биберони... а то просто трябвало да се дръпне... Duuuuuh.
Но си взех втора такава и не е мръднала. Супер е.

Mani1303, няма никакви грижи с рапичното олио - май във всички АМ го има. Аз дадох чрез пюре на хипп - нямаше проблем. И оризът също не трябва да го въвеждаш отделно.

# 124
Моя отдавна се обръща, и прави опити за пълзене, ама назад. Вчера пък прави два нови номера:
-На спалнята го оставям и той не само се обръща по корем, а така няколко пъти като палачинка докато не стигне до края Joy
-хващам го за ръчичките да се набира до седнало положение, той закотвя краченца и тръгва да се изправя и се кефи. Чак се притесних, не е ли много рано да седи прав (той седнал въобще не е близо)

Момичета, бяхме си говорили за едни постелки за игра от алиекспрес, днес получих смс, че е на митница Frowning1 Сега трябва да се занимавам с митническо оформление, само с такава глупост не съм се занимавала. Малко ме е яд, че не поръчах от олх... 😑

# 125
Сиси, рано е да стои прав, не трябва да го държиш прав. Когато някой ден сам-самичък се изправи, значи е време.

# 126
JayRay къде го води твоя бебок за изследванията, в коя лаборатория?
 За пюрето на хип с тиквичка и картоф и аз съм взела. Не ме притеснява рапичното масло. Мисля, че имаше такова и в АМ, но не съм много сигурна. Трябва да погледна. Още не съм го предложила, защото ние сме още в началото на еднокомпонентните.

# 127
  • Пловдив
Моят съща обича да стои прав и да подскача, ортопедът каза, че няма проблем, щом го държа подмишници и тежестта пада на ръцете ми.
Той реално и прав стои по-добре от колкото седнал.

# 128
Благодаря, момичета!
Аз не съм давала АМ и затова не бях запозната, че съдържа рапично олио.

# 129
  • София
Рапично директно от готово пюре съм давала. Зехтин и кокосово масло също ползвам редовно.

B0bec, в Рамус го водих, но във филиала им в Казанлък, че сме на гости при едните баба и дядо. Аз съм идвала и преди тук и знаех, че са внимателни. За София щях да го водя в Токуда, защото добри отзиви имаше за това как взимат кръв на бебета. Обаче успях да се вредя тук и направо действах.

# 130
Благодаря, момичета!
Аз не съм давала АМ и затова не бях запозната, че съдържа рапично олио.

Пак казвам, че не съм много сигурна, че го има в АМ.

# 131
Няма проблем с рапицата, с царевицата и ориза също. От един момент натам може и да не се въвежда само по един продукт. Днес направих домашно пюре от сладък картоф, чушка и лук. Така лакомо си го изяде, много съм доволна. После се сетих, че можех и малко магданоз да сложа, за да свиква с вкуса. Утре с остатъка вкарвам пиле. Днес изяде такова количество, от което и аз бих се наяла, но пак си поиска да я кърмя след това. Не мога да преценя колко кърма изяжда, може и заради табиета  да го прави. Вчера и правих чай за задна хрема, за да отмива секрета. Подсладих го с кленов сироп. Освен, че е супер полезен, го дават и като подходяща ранна храна

# 132
Какъв е чая за задна хрема ?

# 133
Направих лайка. Педи ми каза топъл чай от лайка или липа

# 134
  • София
Еммм не, кленовият сироп не е супер полезен. Той просто е едно от ''т.нар. по-малкото зло'' при захарните сиропи и другите разредени производни.
Иначе доколкото четох и слушах семинари.. намерих и логика, разбира се..трябда да цицваме бебетата или да им даваме малко АМ след зеленчуково пюре, докато не се замести ядене: а то може да се замести след като добавим нужното количество млечен или месен протеин.
Та ревльо днес изяде с охота 130гр зеленчуко пюре ама след това му дадох 30мл кърма от шише... и понеже още гладен..(мрън) :40тина мл АМ.

Общи условия

Активация на акаунт