Електронни четци - Тема 25

• 50 036
  • 789
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте, имам нужда от помощ. Имам Покетбук, но в Калибре не се вижда устройството.
Какво искаш да правиш? Ако е конвертиране на файл, сваляш файла на компютър, конвертираш с Калибре, после закачаш Покетбука към компа и му прехвърляш готовия файл.

# 106
Здравейте, не се вижда устройството за да ги кача.

# 107
Виж Калибрето дали ти е обновено до последната версия, или пробвай с друг кабел.

# 108
Не е нужно Калибре да вижда Покетбука. Важно е Покетбука да се вижда от компютъра, после само прехвърляш файловете от една папка в друга.

# 109
Благодаря, с по-новата версия стана

# 110
Версията на Calibre няма нищо общо. Ако Windows-ът ти вижда Pocketbook-а, той ще се вижда и във файловите диалогови прозорци на Calibre. И обратното. Най-вероятно си сменила кабела или USB порта, в който си го включила. Или просто си наместила кабела по-добре в куплунга. Потвърждаваш на екрана на четеца, че го включваш в "PC Link mode", а не само за зареждане, нали?

# 111
Така като гледах, май се спрях на Pocketbook.
Кой да избера - Touch lux 5, Touch HD  3 или Touch lux 4?
Най-важно ми е да има подсветка и да тегля директно.

Здравейте! И аз се готвя за покупка на първия ми въобще електронен четец, като се спрях на Touch lux 5 ot readerbg.com. Виждам, че е минало малко време от поста, така че мога ли да попитам кой четец си взе и доволна ли си? Благодаря Simple Smile

# 112
  • в страната на чудесата
Аз имам touch hd 3, който отговаря на вс изброени критерии.

# 113
  • София
Здравейте, скоро очаква ли се са има намаление на киндъла в амазон? Доколкото разбрах, е минало едно великденско скоро.

# 114
Здравейте, скоро очаква ли се са има намаление на киндъла в амазон? Доколкото разбрах, е минало едно великденско скоро.
На 21 и 22 юни е prime day в Амазон- тогава много ги намалят. Виж дали може да пуснеш безплатен прайм или дори да платиш за месец, пак ще си струва. Миналата година цената беше по-ниска дори и от черния петък. Гледай в немския Амазон

# 115
  • София
Благодаря много!
Аз си имам прайм в немския амазон, тъй че ще се възползвам може би.

# 116
Здравейте! Имам Киндъл от няколко години, но от скоро го ползвам по-активно.
Проблемът е, че след последното изтощаване на батерията, след зареждане, неколкократно по повече от една Мин. Хард рестарт и т.н. отново не иска изобщо да се включи.
Предполагам, че батерията е за смяна.
Въпросът ми е къде във Варна мога да направя това? И също къде се вижда кой точно модел е устройството?
Благодаря ви!

# 117
  • Марс
Модела можеш да разбереш по серийния номер(16 цифри), който е в менюто, а ако не се включва трябва да го има в кутията (ако я пазиш). Първите 4 символа, според инструкцията, трябва да ти дават модела на четеца.

# 118
Което и електронно с батерия устройство да е му трябват определен цикъл за възстановяване на батерията, след като не е било ползвано. С една дума - изчакай.

# 119
  • Варна
Каква е била цената, на която досега се е продавал Paperwhite по време на Prime day?

Общи условия

Активация на акаунт