Електронни четци - Тема 25

• 50 043
  • 789
  •   1
Отговори
# 120
Каква е била цената, на която досега се е продавал Paperwhite по време на Prime day?
Аз го взех октомври за приятелка на 68 евро. Надявам се пак да падне до към 70 евро, че искам да взема за майка ми сега.

# 121
Много благодаря!
Ще изчакам!

# 122
Имам Киндъл и досега нямах проблем с кориците на книгите.

От няколко седмици насам, кориците на книгите се появяват само на тези директно купени от Амазон. На всички други са изчезнали. Използвам Калибър за тези, които не са директно от Амазон, и нищо в Сеттингс не съм променяла.

Имате ли идеи как да променя това?

# 123
Да, и при мен се получава този проблем с кориците понякога. Досадно е.
Калибрето трябва да е над 48 версия, в която уж има вграден фикс и ако изчезнат, закачаш пак, откачаш и трябва да се върнат. Ама не винаги се получава и така до следващия път като качваш нови. Еми, това е.

# 124
Може да е от версията макар че не знам защо преди работеше със същата версия, а сега не. Благодаря!

# 125
При мен кориците изчезват когато го свържа към интернет. За да се появят отново включвам самолетен режим, свързвам го с компютъра и стартирам Calibre. Разкачам го и това е. Така стана след някоя от версиите.

# 126
Благодаря, PLM! Току-що пробвах това. Изтрих книга от Киндъла и я качих отново. Сега виждам кориците на новокачената книга.

Мисля, че проблемът беше, че бях оставила четеца твърде дълго включен в интернет след автоматичен ъпдейт.

Последна редакция: чт, 10 юни 2021, 20:28 от Cool_Cat

# 127
Ха и при мен така се получи, четецът е нов. Ще живея без корици, нямам нерви да се занимавам.

# 128
Ха и при мен така се получи, четецът е нов. Ще живея без корици, нямам нерви да се занимавам.

Което и електронно с батерия устройство да е му трябват определен цикъл за възстановяване на батерията, след като не е било ползвано. С една дума - изчакай.

Вече стои цяла седмица на зарядното, като периодично опитвам да го включа, но без резултат. Колко да чакам още?
Знае ли някой къде във Варна мога да му сменя батерията?

# 129
Има ли Испанско-български речник за Киндъл? Линка в първия пост не работи.

# 130
Не намирам точно бг-исп, има руски и английски към испански. Всъщност ето един сайт като за закачане в първи пост с много речници https://www.epubor.com/kindle-dictionary-download.html

# 131
  • София
В Амазон тече Prime day. Последният Kindle Paperwhite в немския е намален до 70 евро (излиза със 100 лв по-евтин от стандартната цена). Атакувайте! Grinning

https://www.amazon.de/dp/B07747FR44/

# 132
  • Бистрица
Не съм пазарувала досега от амазон. Искам да поръчам от Германския (виждам,че имат доставка до България), но не са ми ясни начините на плащане. Струва ми се, че приемат само няколко вида кредитни карти и преводи от банкови сметки (които трябва да са Германски). Някой пазарувал ли е от България с българска карта или трябва да търся някакъв посредник?

# 133
  • Варна
Има отделна тема за амазон, там може да намерите помощ също. Да, пазарува се с БГ  карти.

# 134
  • София
Не съм пазарувала досега от амазон. Искам да поръчам от Германския (виждам,че имат доставка до България), но не са ми ясни начините на плащане. Струва ми се, че приемат само няколко вида кредитни карти и преводи от банкови сметки (които трябва да са Германски). Някой пазарувал ли е от България с българска карта или трябва да търся някакъв посредник?
Моята карта е дебитна - Visa Electron, нямам проблеми с нея. За доставка до България ползвам Габко - ако се регистрираш там, ще намериш много подробни описания кое как се прави.

Общи условия

Активация на акаунт