Електронни четци - Тема 25

• 51 114
  • 789
  •   1
Отговори
# 345
  • Den Haag
Да попитам, който има повече от един Киндъл как са регистрирани? На един и същи имейл или на различни?

# 346
Моите са с различни киндъл мейли на един акаунт, включително приложението на телефона, така си избирам на кое устройство какво да пратя.

# 347
И моите са на един акаунт в Амазон. Синхронизацията е изключена и въпреки това се качват книги и на трите, но само като doc  файлове на останалите два и не могат да се изтрият от устройствата. Дразнещо е, но не ми се занимава и това да търся как се маха.

# 348
  • SF
Някой знае ли как да изчистя Reading list-а?

# 349
  • София
Нашите всички са на един акаунт/майл

# 350
Някой знае ли как да изчистя Reading list-а?
Ако имаш на Киндъла свалени откъси/samples ги изтриваш. Ако имаш Амазон уишлист, отиваш в амазон и махаш всичко от там. Ако имаш Гудрийдс уишлист, отиваш в Гудрийдс и изчистваш всичко в списъка "искам да прочета".

# 351
За всеки Киндъл отделен Амазон акаунт, иначе прави глупости.

# 352
Здравейте ! Не съм използвала четец . Моля за съвет . Искам такъв с подсветка , лесен за употреба ( ако мога да се изразя така) и ако има възможност да прехвърлям от телефона на четеца , тъй като не използвам лаптоп или компютър у дома . Досега четох на телефона - свалям , отварям файла и чета ( ако ми се налага , префпрматирам с онлайн корвертър) . Насовила съм се сякаш към Киндъл . Не разбирам обаче разликата между 10th generation и paperwhite . В olx има доста предложения . Моля за съвет , тъй като съм абсолютно "боса" по отношение на четците . Благодаря Ви !

# 353
Последният Пейпъруайт е 10 генерация т.е. няма разлика, едно и също е. Но аз мисля, че е по-добре да се насочиш към Кобо или Покетбук.

# 354
  • Варна
Някой може ли да ме светне след последния ъпдейт на Киндъл пейпъруайт къде отиде бутонът Back (стрелката), който преди стоеше непосредствено след home горе вляво? Аз като казвам, че всичко е различно и нищо не намирам... Чета книга, има бележка под линия, която ме отвежда в края на книгата, където са изредени бележките. Преди бутонът стрелка ме връщаше обратно там, където чета. Сега вместо него горе вляво има Library със стрелка, която обаче ме води в библиотеката! Не виждам никакъв начин да се върна на мястото, което чета!

# 355
  • София
И аз се сблъсках с този проблем и много се ядосвам. Налага ми се за запомня мястото, където е номерът на бележката, за да мога да се върна обратно там - много неудобно.

# 356
Не знам дали се е споменавало, но попаднах на https://send.djazz.se/
Имах няколко останали книги на телефона, понеже четях и от там, та през джаз-а си ги прехврълих на Кобото.

# 357
Някой може ли да ме светне след последния ъпдейт на Киндъл пейпъруайт къде отиде бутонът Back (стрелката),
Ползвай иконките за навигация най-долу (суайпваш нагоре да се покажат) Като ги цъкнеш ще ти покаже запаметени места и стрелки напред-назад. Малко повече се цъка, но функцията си е там.

# 358
Има ли нещо полезно в новия ъпдейт, че досега само оплаквания чета?
Не съм ъпдейтнала още и се въздържам засега...

# 359
  • Варна
Някой може ли да ме светне след последния ъпдейт на Киндъл пейпъруайт къде отиде бутонът Back (стрелката),
Ползвай иконките за навигация най-долу (суайпваш нагоре да се покажат) Като ги цъкнеш ще ти покаже запаметени места и стрелки напред-назад. Малко повече се цъка, но функцията си е там.
Ох, много благодаря, тъкмо се чудех дали да им пиша. Ще потърся довечера.

Како Сийке,
аз нещо полезно до момента не виждам, всичко е с главата надолу. Не ме кефи 'ич.

Общи условия

Активация на акаунт