Най-гадната зодия за мъж! - 4

• 48 048
  • 888
  •   1
Отговори
# 690
AIDA_N, погледни го така - не можеш да се наречеш скучен човек по никакъв начин, хаха. Simple Smile
Аз досега отдавах негативизмът му, който проявява на моменти  на накърнена лъвска гордост, а то работата била "по-дълбока".

# 691
67% съм огън, а мм е 45% вода. Иначе той е огнена зодия, а аз водна. 😂

# 692
  • Тра-ла-ла
Ехо, женския пазар, забравихте да оплювате мъжете Stuck Out Tongue Winking Eye

Този сайт, където зяпате диаграмки, според мен е ала-бала и смята стихиите на елементарен принцип.
Тук https://horoscopes.astro-seek.com/birth-chart-horoscope-online, най-добре се отчита коя стихия колко е. Е, не е цветно, но е по-профи. Може да се включват аспекти и към възли, МЦ, ИЦ, Хирон, Лилит и т.н., които променят картинката.

Според разпространяваният в темата сайт - едва ли не съм вода и огън почти по равно и след тях земя и въздух по равно. А в посочения от мен сайт съм с преобладаващ огън, после вода, после земя и малко въздух. Освен това програмата смята по по-сложен начин и примерно мен ме изкарва, че съм основно огнен човек с Овенско влияние. И това е потвърждавано и от астролог!
Не е задължително да сте с конретно зодиакално влияние. Зависи от много неща.
Пример:
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 18 сеп 2021, 17:54 от Джулая

# 693
Общото между Овена и Козирога е, че НАИСТИНА се мислят за най-добрите и сами си хвалят зодиите. 😆
(Нинче, 🤗)
Аз обаче само мъж Козирог хваля, въобще не съм си доволна от зодията. Можеше да съм Везни например,  или една Лъвица да речем, Близнаци или Стрелец също нямаше да ми е зле... Козирогът е добър за околните по- скоро, за себе си - не.
Нина*, това "самохвалство" съм го чувала лично от хора край мен, но в никакъв случай не е било арогантно.
Например, никога не съм разбирала прехласването по работоспособността на Козирога ... разбира се, освен ако не си някой въздушен "развей прах" или пък някой лежерен Телец. 😀🙂
Аз съм със СЛВ в Козирог и напълно те разбирам, като казваш, че си добър за хората край теб, но не и за себе си. Опитвам се да бъда силна, да се оправям сама, а истината е, че когато си силен, винаги си сам.

# 694

На мен това ми е любимият колаж 😄:

Веднага бих зафичила Близнака в дясно при онова неясно и абстрактно нещо, той самият е точно това.

# 695
  • Тра-ла-ла
Мъж Козирог се води работохолик, защото все търчи и блъска нанякъде и има грандиозни планове. Което не значи, че действа стегнато, обмислено и целенасочено. Просто прави нещо си, защото смята сам себе си за най-умния, най-хитрия и най-работливия. А де факто е инатлив, непризнаващ лични грешки, мързелив и често глуповат - склонен да вяра на чужди хора, а да е подозрителен към своите. Една от зодиите, които могат да си разпиляват енергията, защото предпочитат първо да действат, пък евентуално после да мислят...ако се наложи....И парите са цел номер 1, 2 и 3. На всяка цена.

Бившят Козел щеше да строи собствена къща, концесии да взима, хотел да прави, да усвоява пари по европрограми и други идеи за бизнес начинания. Разбира се имаше топ подходящите хора, че и мен се опитваше да приобщи, да ми поставя задачи да му помагам. 5-6г по-късно е точно там, където беше и по мое време. Само е осъществил последната си бизнес идея и то на кокошкарско ниво - за някой дребен, неотчетен лев отгоре. Иначе постоянно създава впечатление колко е зает - вечно бързащ, припрян, нервен. А реално е сам на себе си шеф и дори не уплътнява 8ч работен ден.

# 696
Отново същото се получи, никаква земя при мен, на 1-во място огън.
Вода и въздух 50/50...
Водолей съм, сега излиза, че мразя материалното и задълбавам само в емоциите си, а това не е съвсем вярно.
Не си знам Асц., Предполагам, че е пак огнен знак, защото понякога съм страшно емоционална, импулсивна и с рогата напред( разбирам се с Овни мъже ).
Наистина не съм фен на земните, а все на такива налитам, за жалост.
Винаги съм се радвала на приятели мъже Лъв и Стрелец, любими са ми !
Нямам любови с Риби и Телци, но някак хич не ме привличат.
На вълкът вратът му е дебел, щото сам си върши работата- това ми е жизнената философия.

# 697
  • Далечният изток
При мен в предишния сайт огънят беше 60%, в този, който Джулая даде, съм 70% огън Simple Smile
Козелът земя и следва вода. Така съм по-съгласна. Земен отвсякъде, материалист.

# 698
  • София
И при мен излиза почти същото, по новото само още по- малко въздух, който е бухнат към земята. Иначе, огънят и водата си остават Laughing

# 699
  • София
Джулая , малко се припознах в описанието ти за Козирога 😀 относно големите планове .
Иначе , че съм постоянно заета да, оставаше тва да ме прави богата 😀

Познавам 2ма козирога , и двамата си имат пари и дават , раздават се.
С единият си направих синастрия , перфектни сме за брак и любов и приятелство .
Само да не е в къшата ми 😀

Това , кой елемент е доминиращ, означава ли нещо ? Пак водата ми е 9%
Този път земя - 44% огън 33% въздух 15%

Но съм Супер емоционална , усещам хората , ако това са водните знаци ?

Иначе вече мога да направя сравнение между чувствителността на Рак и скорпион (мъж )
Ако ракът засече в мен емоция , различна от стандартната той всячески се опитва да ме успокои
Гушкане , милване , масаж , хранене, прегръдка , танци , музика
Ако скорпион ме “усети” различна , той влиза в открита борба с това ми състояние , остри въпроси, “натискане” за информация и не е никак мил.
Сякаш е на живот и смърт , аз да съм отново същата, за да мога да му дам мир и любов.

Еднакви желания, но различни подходи.

Последна редакция: нд, 19 сеп 2021, 00:33 от Wind_

# 700
Ако ракът засече в мен емоция , различна от стандартната той всячески се опитва да ме успокои
Гушкане , милване , масаж , хранене, прегръдка , танци , музика
Flushed Раздайте по един Рак на двечките ни с Аида. Само за седмица ми е достатъчен. Какви неща правели хората, а тук се оплакват от тях ... цъ, цъ, цъ

# 701
  • Далечният изток
Божеее, раците да били такива...
Замяна за козел?

# 702
Подкрепям за подхода на скорпионите. И аз правя така Joy

# 703
Дааа... И аз не съм срещала Скорпион, който да "бърше сълзите" на другите хора. Stuck Out Tongue Winking EyeКогато видят слабост в човека отсреща по-скоро биха му казали да се стегне и да не мрънка, отколкото да се опитат да го разберат или успокоят.

При мен също няма промяна в анализа на наталната карта, само огъня излезна с един процент повече. Бетониран Телец съм, с най-силна планета Сатурн.... та май работата при мен не е много добре. Joy

# 704
Скорпионът не търпи да му погазват границите и да го манипулират. Зависи от взаимоотношенията между хората, и дали за мъж става дума, или за жена.
И защо отсрещната страна проявява слабост, манипулация ли е, или автентично състояние.

Все пак за мъже говорим, нали? При смърт, развод, болест, нормалният човек проявява емпатия.
Здравият разум не позволява да си вееш емоциите пред чужди хора. Скорпионът познава фалша много бързо.

Като жена Скорпион успокоявам и давам рамо, кураж им давам после, като се стегнат. Но аз нямам слаби приятели. Безхарактерните мрънкалници ме отблъскват.
Нали ги знаете- сами се врат между шамарите, после реват. Създават нелепи ситуации, но не им се е получил номера, после ти губят времето с ропот. Грозно. И светът, системата, всички са им виновни. Така маскират собствения си мързел. Те по-чисти от сълза.
Отвращаващо.

Собственият мъж е нормално да е гушкащ и успокояващ, бил то Дева, Рак, или Скорпион. Нали сте двойка, в крайна сметка. Ако му е все тая какво ви е на душата, значи е лоша работата.

Общи условия

Активация на акаунт